• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ygs!!

Ben de tekrar hazırlanıyorum. Bu sene ygs ile ftr, Lys ile de diş hekimliği tutuyordu. Tıp istediğim için tercih bile yapmadım. Haftaiçi olarak çalışmak daha rahat olur diye düşündüğüm için kalıyorum

Mustafa Kemal'in askeri.

Kızlar hangi kaynakları kullanıyorsunuz?

Lafı dolandırmayan lüzumsuz ayrıntıya girmeyen kaynak arıyorum.. :6:

ben dershane istemiyorum aslında sadece matematik-geometri özel ders istiyorum ama ailem dershanesiz hazırlanılmaz düşüncesinde...

Merhaba arkadaslar. Ben dershanede mat-geo dersleri veriyorum. Son ygsye ben de girdim. Ve anladim ki kapatilmak uzere olan dershanelerin sorulari osymnin sorularindan daha kaliteli. Kisaca osym mat-geo adina yavan soru sormus. Bir de size su gozlemimi soylemek istiyorum; osym kpss olsun ygs, lys mutlaka bir hatali soru yaziyor. Sirf ogrenci buna kafa yorsun zaman kaybetsin diye. O yuzden sinavda hiz bir soru icin inat etmeyin yapicam diye.
Dershaneye gitme konusuna da biraz degineyim. Mesela tm ogrencileri icin evde hazirlanabilirler. Son ygsde turkceden en az 30 dogru varsa, matematikte bazi konularin tum sorularini cozebiliyorlarsa,cografyada sikinti yasamiyorlarsa dershane onlar icin sart degil. Tm ogrencilerinde cografyada basarisizlik ve geometride gorememe vakalari sik oluyor.bu durumda dershane sart.
Mflere gelelim. Osym fizik sorularini son zamanlarda kolay soruyor. Bence fizikten korkmasinlar.Ama mfler dershaneye gitmeli diye dusunuyorum. Cunku fen derslerinin altindan kendi cabalariyla zor kalkarlar bence. Mfler geneldeturkce ve biyoloji ile fark atarlar. Turkceden hergun 20er soru cozsunler. Biyolojide nankor derstir, devamli tekrar etmek gerek. bir konuyu cok iyi bilsen de hic bakmazsan hafiza kaybina ugramis gibi unutursun. Tabii mfler mat ve geoyu fulle yakin yapmak zorunda. Cunku fark atmadan evvel belirli bir puan cepte olmali.
Bilgilerimi elimden geldigince paylasmaya calistim. Yazi olarak kendimi ifadede biraz zorlaniyorum sanirim. Anlamadiginiz bir nokta varsa benden kaynaklaniyordur. Yeniden sorun cevaplarim. Bu madii ve manevi hirpalayan yolda herkese sabir diliyorum ;)

Bir matematik öğretmeni olarak ben de tekrar gireceğim. Matematik geometriden sıkıntım yok doğal olarak. Hedefim okul öncesi öğretmenliği zihinsel engelliler öğretmenliği veya pdr. Puanıma bağlı :) özel eğitim alanında çalışıyorum, matematik dersine giriyorum ama eğitim ve psikoloji yönüm daha da gelişsin istediğim için ve kendime yer açmak istediğim için bu diplomalardan birine ihtiyacım var
Mat geo sorularınıza yardımcı olurum ama diğer dersler beni biraz düşündürüyor :/

Merhaba arkadaşlar. Bu sene sınava kendim hazirlaniyorum dershaneye gitmiyorum. Ama aklıma takılan bi konu var daha o zamana var tabi ama tedbir amaçlı size danismak istedim. Sinavdan sonra tercihi nerede yapicam en yakin okulda falan mı ?

Merhaba arkadaşlar. Bu sene sınava kendim hazirlaniyorum dershaneye gitmiyorum. Ama aklıma takılan bi konu var daha o zamana var tabi ama tedbir amaçlı size danismak istedim. Sinavdan sonra tercihi nerede yapicam en yakin okulda falan mı ?
Kendiniz internet üzerinden yapabilirsiniz.

Kızlar son konuma uğrayın... Ordaki sistemle ilerleyelim daha önce yapıldı ve herkes uydu.. Kazanan çok kişi çıktı. Biz neden uyamayalım:KK51:

bende ek tercihlerde pek umutlu değilim bekliyorum işte mezunken hazırlanacağım gibi :oops:

Bir matematik öğretmeni olarak ben de tekrar gireceğim. Matematik geometriden sıkıntım yok doğal olarak. Hedefim okul öncesi öğretmenliği zihinsel engelliler öğretmenliği veya pdr. Puanıma bağlı :) özel eğitim alanında çalışıyorum, matematik dersine giriyorum ama eğitim ve psikoloji yönüm daha da gelişsin istediğim için ve kendime yer açmak istediğim için bu diplomalardan birine ihtiyacım var
Mat geo sorularınıza yardımcı olurum ama diğer dersler beni biraz düşündürüyor :/

en büyük sıkıntım mat geo :KK51: nasıl yapıyorsunuzzz bravoo valla :KK48::KK48:

Back