Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yıl muhtemelen istediğim yer olmayacak ben de seneye hazırlanacağım tekrar.
ders çalışmaya başlicam ama nerden başlıcam nasıl olacak bilmiyorum 1 sene dahaa hazırlan offf :26::26:
öncelikle kk girmemelisin
bana kalırsa işten çıkman gerekiyor. ama işten çıkmayacam dedim. onun için iş yerinde fırsat buldukca video vs izlemende fayda var.. telefona takılan kulakları pc ne takıp dinleyebilirsin.(ara kablo yardımıyla)
matematik konuları baştan alacaksın. konu anlatımı ve bol çözümlü soru.. ofisokul .com ve şenol gibi hocalardan matematik videoları dinleyebilirsin.
geçen sende dersanaye gittin sanırım nasıl bir yol izleyeceksin neler yaptın daha iyi hatırlarsın.
mesela ben kpss için, önce tarih sonra çoğrafya sonra vatandaşlık çalışmaları tavsiye ederiyorum. tarih bittikten sonra çoğrafyaya geçince, hergün tarihle ilgili 30 soru çözmesini 20 15 dkda tekrar etmesini söylüyorum..
ama ygs için ne desem bilmiyorum..
geçen günde dedim, bugunde diyorum.. en güzel yaşların kendin için bişeyler yap.. tek hedefin tek amacın güzel bir üniversitede güzel bir bölüm okumak..
üniversite bittikten sonra rahatlayacağın bir iş.. türkçe öğretmenliği demişsin.. ve güzel bir bölüm.. ama mezun olduktan sonra ne yapıcan bunuda düşün öyle hareket et..
hayatın için bol şans canım
çok güzell anlatmışsın ablaa
matematiği hiç anlamıyorum o yüzden onu fazla takmıyorum
şimdi ders çalışma proğramı yapacam türkçe tarih coğrafya :26::26:
yarın akşamda başlarım artık yeter bu kadar uzadığı bir yerden başlamam lazım çok büyük bir dert benim için ya psikolojim bozulma sebebi valla
ders çalışırken çok sıkıldığım için de korkuyorum başlamaya yine aynı şeyler olacak diye ben oturacam 5 dk sonra kalkacam
ama bu sefer dayanacam ya... bir başlasam eminim devamı gelecek
inşALLAH öyle olur huzur.. dersane kurs falan olursa bişeylere odaklanman daha kolay olur.. diğer türlü malesef sallarsın diye düşünüyorum :26:
matematik içinde bukadar ön yargılı olma.. yapılalabilinecek konular var
ders çalışmaya başlicam ama nerden başlıcam nasıl olacak bilmiyorum 1 sene dahaa hazırlan offf :26::26:
Aynen canım aynen... Benziyoruz sanırım biz seninle. Ben de pek sevmem ders çalışmayı. Ama şimdiden planlar yapıyorum konuları günlere göre az az dağıtsam hem sıkılmam, hem planlı çalışıp test çözmüş olurum diye düşünüyorum.
Allah yardımcımız olsun. :26::26:
benim gibi ygs sınavına seneye hazırlanacak olan var mı ?
canim bende hazirlanicm sen dershaneye gidicek misin???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım düşünmüyorum faydası olmuyor çünkü
ayni fikirdeyim
hangi bölüm istiyordun ??
gittim daha önce ama faydası olmadı bana
türkçe öğretmenliğini istiyorum sen hangisini düşünüyorsun
evet bende gittim fem e ama cok bir faydasi olmadi. Turkce öğretmenliği sozelden mi aliyordu.Ben hukuk istiyorum
benim gibi ygs sınavına seneye hazırlanacak olan var mı ?