• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ygs!!

Bu yıl muhtemelen istediğim yer olmayacak ben de seneye hazırlanacağım tekrar.

ders çalışmaya başlicam ama nerden başlıcam nasıl olacak bilmiyorum 1 sene dahaa hazırlan offf :26::26::31::31:

öncelikle kk girmemelisin :ssz::ssz:
bana kalırsa işten çıkman gerekiyor. ama işten çıkmayacam dedim. onun için iş yerinde fırsat buldukca video vs izlemende fayda var.. telefona takılan kulakları pc ne takıp dinleyebilirsin.(ara kablo yardımıyla)

matematik konuları baştan alacaksın. konu anlatımı ve bol çözümlü soru.. ofisokul .com ve şenol gibi hocalardan matematik videoları dinleyebilirsin.
geçen sende dersanaye gittin sanırım nasıl bir yol izleyeceksin neler yaptın daha iyi hatırlarsın.

mesela ben kpss için, önce tarih sonra çoğrafya sonra vatandaşlık çalışmaları tavsiye ederiyorum. tarih bittikten sonra çoğrafyaya geçince, hergün tarihle ilgili 30 soru çözmesini 20 15 dkda tekrar etmesini söylüyorum..
ama ygs için ne desem bilmiyorum..

geçen günde dedim, bugunde diyorum.. en güzel yaşların kendin için bişeyler yap.. tek hedefin tek amacın güzel bir üniversitede güzel bir bölüm okumak..
üniversite bittikten sonra rahatlayacağın bir iş.. türkçe öğretmenliği demişsin.. evet güzel bir bölüm.. ama mezun olduktan sonra ne yapıcan bunuda düşün öyle hareket et..

hayatın için bol şans canım :16:

Son düzenleme:
öncelikle kk girmemelisin :ssz::ssz:
bana kalırsa işten çıkman gerekiyor. ama işten çıkmayacam dedim. onun için iş yerinde fırsat buldukca video vs izlemende fayda var.. telefona takılan kulakları pc ne takıp dinleyebilirsin.(ara kablo yardımıyla)

matematik konuları baştan alacaksın. konu anlatımı ve bol çözümlü soru.. ofisokul .com ve şenol gibi hocalardan matematik videoları dinleyebilirsin.
geçen sende dersanaye gittin sanırım nasıl bir yol izleyeceksin neler yaptın daha iyi hatırlarsın.

mesela ben kpss için, önce tarih sonra çoğrafya sonra vatandaşlık çalışmaları tavsiye ederiyorum. tarih bittikten sonra çoğrafyaya geçince, hergün tarihle ilgili 30 soru çözmesini 20 15 dkda tekrar etmesini söylüyorum..
ama ygs için ne desem bilmiyorum..

geçen günde dedim, bugunde diyorum.. en güzel yaşların kendin için bişeyler yap.. tek hedefin tek amacın güzel bir üniversitede güzel bir bölüm okumak..
üniversite bittikten sonra rahatlayacağın bir iş.. türkçe öğretmenliği demişsin.. ve güzel bir bölüm.. ama mezun olduktan sonra ne yapıcan bunuda düşün öyle hareket et..

hayatın için bol şans canım :16:

:46::46::46::46::46::46::46: çok güzell anlatmışsın ablaa :16:
matematiği hiç anlamıyorum o yüzden onu fazla takmıyorum :19::19:
şimdi ders çalışma proğramı yapacam türkçe tarih coğrafya :26::26::31::31:
yarın akşamda başlarım artık yeter bu kadar uzadığı bir yerden başlamam lazım çok büyük bir dert benim için ya psikolojim bozulma sebebi valla :ssz::ssz:
ders çalışırken çok sıkıldığım için de korkuyorum başlamaya yine aynı şeyler olacak diye ben oturacam 5 dk sonra kalkacam :14::14:
ama bu sefer dayanacam ya... bir başlasam eminim devamı gelecek :47:

:46::46::46::46::46::46::46: çok güzell anlatmışsın ablaa :16:
matematiği hiç anlamıyorum o yüzden onu fazla takmıyorum :19::19:
şimdi ders çalışma proğramı yapacam türkçe tarih coğrafya :26::26::31::31:
yarın akşamda başlarım artık yeter bu kadar uzadığı bir yerden başlamam lazım çok büyük bir dert benim için ya psikolojim bozulma sebebi valla :ssz::ssz:
ders çalışırken çok sıkıldığım için de korkuyorum başlamaya yine aynı şeyler olacak diye ben oturacam 5 dk sonra kalkacam :14::14:
ama bu sefer dayanacam ya... bir başlasam eminim devamı gelecek :47:

inşALLAH öyle olur huzur.. dersane kurs falan olursa bişeylere odaklanman daha kolay olur.. diğer türlü malesef sallarsın diye düşünüyorum :26:

matematik içinde bukadar ön yargılı olma.. yapılalabilinecek konular var:31:

inşALLAH öyle olur huzur.. dersane kurs falan olursa bişeylere odaklanman daha kolay olur.. diğer türlü malesef sallarsın diye düşünüyorum :26:

matematik içinde bukadar ön yargılı olma.. yapılalabilinecek konular var:31:

inşallah :26:
bir yandan amann boşverr herkes okuyormu çalış diyorum ama içim hep okumaktan yana :16:

ders çalışmaya başlicam ama nerden başlıcam nasıl olacak bilmiyorum 1 sene dahaa hazırlan offf :26::26::31::31:

Aynen canım aynen... Benziyoruz sanırım biz seninle. Ben de pek sevmem ders çalışmayı. Ama şimdiden planlar yapıyorum konuları günlere göre az az dağıtsam hem sıkılmam, hem planlı çalışıp test çözmüş olurum diye düşünüyorum.

Allah yardımcımız olsun. :26::26:

Aynen canım aynen... Benziyoruz sanırım biz seninle. Ben de pek sevmem ders çalışmayı. Ama şimdiden planlar yapıyorum konuları günlere göre az az dağıtsam hem sıkılmam, hem planlı çalışıp test çözmüş olurum diye düşünüyorum.

Allah yardımcımız olsun. :26::26:

Canım sana özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yetersizmiş haberin olsun... Dolduğunda cevap yazacağım.

kizlar bende esit agirlikciyim ve tekrar hazirlanicam ama dershnaye gitmicm. Dershaneye giden biri varsa bana yardimci olabilir mi ? Hani su konudayiz bu konudayiz gibi... bilgi verebilirmi sene içersinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gittim daha önce ama faydası olmadı bana
türkçe öğretmenliğini istiyorum sen hangisini düşünüyorsun

evet bende gittim fem e ama cok bir faydasi olmadi. Turkce öğretmenliği sozelden mi aliyordu.Ben hukuk istiyorum

evet bende gittim fem e ama cok bir faydasi olmadi. Turkce öğretmenliği sozelden mi aliyordu.Ben hukuk istiyorum

evet bildiğim kadarıyla ts2 den yada 1 den tam hatırlamıyom ama büyük ihtimalle ts2 den alıyo

Konu okul ve sınav olunca kendimi tutamıyorum :)

Öncelikle okumayı seven tembel bir öğrenci olarak konuya dahil olduğumu belirtmek isterim.

Şimdi sınava hazırlanırken öncelikle neyi gerçekten istediğinizi fark etmeniz gerekiyor. Eğer gerçekten hukuk ya da Türkçe öğretmenliği istiyorsanız sıkıntı yok. Ancak bunu gelecek kaygısıyla düşünüyorsanız bu kötü. Ha bu şekilde de üniversiteyi kazanabilirsiniz ama gerçekten mutlu olurmusunuz bilemem.

İstediğiniz bölüme karar verin diyorum çünkü; eğer bir şeyi maddi kaygılar gütmeden istiyor, seviyor ve cesaret ediyorsanız o konuda en iyisi olma gibi bir şansınız da var. Ama diğer türlü istemediğiniz bir hayat süreceğinizi unutmayın

Nasıl çalışacağınıza gelince; her yiğdin bir yoğurt yiyişi vardır. O çalışma planınızı bilemem. Tek bildiğim şey ne kadar çok sorumluluk alırsanız o kadar çok başarılı olursunuz. Eğer bir işte çalışıyorsanız bence bırakmayın. Çünkü günleriniz boş geçecek ve ders çalışmayı erteleyeceksiniz. Ama başka sorumluluklarınız olursa her şeyi zamanında yapmak zorunda kalacaksınız. Aynı zamanda ailenizi ve arkadaşlarınızı en önemlisi de kendinizi ihmal etmemeniz. Aldığınız bütün sorumluluklar size cesaret olarak gerii dönecektir ki; bu hemen her şeydir.

Ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok başarılı OLMAZSINIZ. Ne kadar verimli çalışırsanız o kadar başarılı olursunuz.

Eğer derse başladığınızda o konuyu anlamıyorsanız zorlamayın. Yarım saat sonra bakın, ertesi gün bakın, gelecek hafta bakın. Ama beyninde bir organ olduğunu ve çok zorlanmaması gerektiğini unutmayın.

Back