- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Eşleşme birbirimizi kontrol amaçlıydı. Eşleştiğin kişi ile ekip olucaksın o tarz mesela. Özelden konuşup naptın çalışıyosun dimi vs.. Ya da yapmadığı zaman bak hedef şuydu falan filan diye ittire kaktıra yola getirecek eşini
Evet bence de 15 gün çok fazla. Hem de insan gevşer onca zamandaSıkı denetim için haftasonu diyorum ben. Ne dersiniz?
Eşleşme birbirimizi kontrol amaçlıydı. Eşleştiğin kişi ile ekip olucaksın o tarz mesela. Özelden konuşup naptın çalışıyosun dimi vs.. Ya da yapmadığı zaman bak hedef şuydu falan filan diye ittire kaktıra yola getirecek eşini
Evet bence de 15 gün çok fazla. Hem de insan gevşer onca zamandaSıkı denetim için haftasonu diyorum ben. Ne dersiniz?
Bence de cumartesi uygun hafta içi harıl harıl çalışırız cumartesi de birbirimize rapor ederiz bilmediklerimizi birbirimizden öğrenirizbenim öğrenmem gereken çok şey var mesela
ders çalışıyorum ama planlı değil mat2 mat1 ve türlçe çalışıyorum .sen başladın mı ? Ben de irem 17,5 yaşındayımevet inşallah olurr :) ne zaman başlıcaksın ve nerdenbu arada tanışalım ben gökçe 19 yaşındayım
Merhabalarr :)kk'nın çalışkan kızları merhaba
Evett
Merhabaaaaders çalışıyorum ama planlı değil mat2 mat1 ve türlçe çalışıyorum .sen başladın mı ? Ben de irem 17,5 yaşındayım
Merhabalarr :)
Hep çalışkan kızlar bi sen bi de ben tembelbenimde çookkk varrr
ders çalışıyorum ama planlı değil mat2 mat1 ve türlçe çalışıyorum .sen başladın mı ? Ben de irem 17,5 yaşındayım
Merhabalarr :)
Hep çalışkan kızlar bi sen bi de ben tembel
haha 1 gün çalışsam 2 gün çalışmıyorumMerhabaaaaohoo sen başlamışsın çoktan çalışmaya bizde daha tık yok
Maalesefahahahhahahah öylee sanırımm
Sende de tembellik var birazcıkhaha 1 gün çalışsam 2 gün çalışmıyorumumarım siz de bir an önce başlarsınız :)
Yok ben değilim ben önce sözellere başlamayı düşünüyorumKızlar o zaman şimdi ne yapıcağmızı konuşalım. Bu ptesi başlıyoruz hangi konular bitiyor?
Ben hemen kendi planımı yapıyorum şimdi. Siz de yapın yazın burdan.
jouska sen miydin mat2 başlayan canım
Tamam kuzum hadi yap haftalık plaanını :) kızlar hadi planlara başlayalım..Yok ben değilim ben önce sözellere başlamayı düşünüyorumözel ders için öğretmen bakıyorum olursa önce mat1 den başlarım herhalde
Diğer derslerden de plan çıkar kuzu.. Bu hafta neler bitecek belirleyelim..kızlarr ben türkçenin ilk konusundan başlıyacam yarın ve o konudan 100 soru çözüp geçecem çünkü ilk konu basit bir konuu
Ya utanarak söylüyorum ben hiç plan yapmadım hep baştan savma çalıştım siz yapsanızda bende size uysamTamam kuzum hadi yap haftalık plaanını :) kızlar hadi planlara başlayalım..