- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.261
Teşekkür ederim canım oğluşumun ismi Ahmet Alper dediğin çocuklara bazı isimler ağır gelir anlamı o yüzden iyi seçmek lazım bi de isme Göre karakter de şekilleniyor buna inanıyorum ben benim oğlum sinirli ve inatçı isim analizi de öyle çıkıyoAmine de ağır Nur'da ağır aslında su koymak istiyorum hani bazı isimleri çocuk taşıyamazmış su koyarız inş heralde :) . Cok seker senin bulduğun isimlerde Bn iki isimi daha cok seviyorum
Maşallah canım Allah korusun prensesi ben de doktorda bekliyorum bakalım ne diycekDün bizde kontrole gittik kızımla 370 gram olmuşuz 20+1 diye ölçüm yaptı doktorumuz inci olacak inşallah bizim kızın adı maşallah demeyi unutmayınEki Görüntüle 1646233
oznur masallah yaa keyfi nasil yerinde kurulmus karnina bide gulumsemis :))Dün bizde kontrole gittik kızımla 370 gram olmuşuz 20+1 diye ölçüm yaptı doktorumuz inci olacak inşallah bizim kızın adı maşallah demeyi unutmayınEki Görüntüle 1646233
Dün bizde kontrole gittik kızımla 370 gram olmuşuz 20+1 diye ölçüm yaptı doktorumuz inci olacak inşallah bizim kızın adı maşallah demeyi unutmayınEki Görüntüle 1646233
Maşallah canım:) yüz hatlarını sana benzettim ben:) bizim de kız biliyosunuz. Ben Zeynep düşünüyodum hep ama kocam İpek diye seviyo karnımı.. Bakalım bizimki nolcakDün bizde kontrole gittik kızımla 370 gram olmuşuz 20+1 diye ölçüm yaptı doktorumuz inci olacak inşallah bizim kızın adı maşallah demeyi unutmayınEki Görüntüle 1646233
Canım senin cinsiyetler ikisi de erkek miydi yanlış mı hatırlıyorumMaşallahhh canimmrabbim bebislerimizi kucagimiza almayida nasip etsin :)
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımMaşallah canım Allah korusun prensesi ben de doktorda bekliyorum bakalım ne diycek
Amin canım keyif yapıyor içerde bizimki maşallahoznur masallah yaa keyfi nasil yerinde kurulmus karnina bide gulumsemis :))
Allah nazarlardan korusun
Amin hepimize canımMaşallahhh canimmrabbim bebislerimizi kucagimiza almayida nasip etsin :)
Evet çenesini herkes bana benzetti zeynep ismini bende çok severim ama ipek daha güzel daha narin bence zeynep çok var şu ara etraftaMaşallah canım:) yüz hatlarını sana benzettim ben:) bizim de kız biliyosunuz. Ben Zeynep düşünüyodum hep ama kocam İpek diye seviyo karnımı.. Bakalım bizimki nolcak
bnde bakım şu isim analizine :)Teşekkür ederim canım oğluşumun ismi Ahmet Alper dediğin çocuklara bazı isimler ağır gelir anlamı o yüzden iyi seçmek lazım bi de isme Göre karakter de şekilleniyor buna inanıyorum ben benim oğlum sinirli ve inatçı isim analizi de öyle çıkıyo
41 kere maşallah hemdeDün bizde kontrole gittik kızımla 370 gram olmuşuz 20+1 diye ölçüm yaptı doktorumuz inci olacak inşallah bizim kızın adı maşallah demeyi unutmayınEki Görüntüle 1646233
Canım senin cinsiyetler ikisi de erkek miydi yanlış mı hatırlıyorum
Dün bizde kontrole gittik kızımla 370 gram olmuşuz 20+1 diye ölçüm yaptı doktorumuz inci olacak inşallah bizim kızın adı maşallah demeyi unutmayınEki Görüntüle 1646233
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasınBu de benim bebişimin biri.:)
Canım maşallah çok tatlıı kız ya birde sana benziyor dudak yapısı böyle gülümsemiş anneciğne yavrum..Dün bizde kontrole gittik kızımla 370 gram olmuşuz 20+1 diye ölçüm yaptı doktorumuz inci olacak inşallah bizim kızın adı maşallah demeyi unutmayınEki Görüntüle 1646233
Benim eşimin şimdiki aklı olsaymş ; 4 ay peşimde koşup Tup Bebek yaptırmazmış..Bebek var dıye katlamıyormuş bana..zaten acele etmişiz...Kızım adına çok üzgünüm
Canım üzme kendini belki canı başka bişey için sıkıldı sinirini senden çıkardı yakında özür diler inşallahBenim eşimin şimdiki aklı olsaymş ; 4 ay peşimde koşup Tup Bebek yaptırmazmış..Bebek var dıye katlamıyormuş bana..zaten acele etmişiz...Kızım adına çok üzgünüm
Göstermiyorsa kız derler Kız uyKızlar bizimki rahatına düşkün arkasını dönmüş yatıyo doktor naptıysa dönmedi çikolata yedim de öyle kendine geldi erkeğe benzettim ama emin değilim dedi sonra da yok erkek değil bi ay sonra kesin olarak söylerim dedi ense kalınlığı 0.83 çıktı gayet güzel dedi pazartesi sonuç çıkacak inşallah güzel çıkar
o nerden çıkmış mış yani o Nasıl cümle yaBenim eşimin şimdiki aklı olsaymş ; 4 ay peşimde koşup Tup Bebek yaptırmazmış..Bebek var dıye katlamıyormuş bana..zaten acele etmişiz...Kızım adına çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?