- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.241
O hicbir kontrolde birbirini tutmuyor canım bana da ilk zamanlarda 1 hafta geri tarih söylemişti sonraki kontrolde 10 gün ileri söyledi sonra tam zamanı falan değişiyor yani ölçüm boyutları
Aaa super seni hatirliyorum canim. Bebegin hayirli olsun..
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor çocuğuma söylenmedik sey kalmadı herşeyi söylediler cok şükür bişiy çıkmadı ama dıyorum ya hani tek korktuğum sey herşey temiz çıkıyo o beyazlık niye var yani bunu mrk ediyorum . Bn ilk baştan beri isim amine Nur yada su istiyorum eşim de annesinin adını koymak istiyoÇok çok sevindim gözün aydın canım boş boşuna seni üzdüler ama olsun sonu iyi çıktı şükür. Bizimde kızımız kesinleşti artık isim arayışına girdik sağlıkla bi gelseler kollarımızı Rabbim nasip etsin o güzel günleri hepimize
İnş cnm inş Allah hepinizden razı olsun destek olduğunuz içinCanım benim gözün aydın güne güzel bir haberle uyandık çok şükür inşallah artık kendini üzmezsin artık tabi yiğenimizi desağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah geçmiş olsun
Biz bişey çıkmayacağını biliyorduk zaten sen boşuna uzdun kendini de bebiside gözün aydınKızlar BM geldim cok güzel haberlerim var :) kızımda down sendrom riski yada sakatlık hiç bi kötü sey bulunmadı sonuçlar temiz cıktı . Eşim kör riskini sormuş öyle bişiyin olması imkansızmış yani 100 de 5 ihtimal vermiş sonuç olarak iyiyiz herşeyimiz iyi çıktı . Allah'a cok şükür binlerce kere şükür . Kafama tek bişiy takılıyo herşeyi temiz çıktı ama o bağırsağındaki beyazlık neydi
Çok şükür canım hepimiz çok sevindik inşallah benimde bişey çıkmaz Allah büyük bakalım amniyosentez diyecekler mi.. Bana da dua edinKızlar BM geldim cok güzel haberlerim var :) kızımda down sendrom riski yada sakatlık hiç bi kötü sey bulunmadı sonuçlar temiz cıktı . Eşim kör riskini sormuş öyle bişiyin olması imkansızmış yani 100 de 5 ihtimal vermiş sonuç olarak iyiyiz herşeyimiz iyi çıktı . Allah'a cok şükür binlerce kere şükür . Kafama tek bişiy takılıyo herşeyi temiz çıktı ama o bağırsağındaki beyazlık neydi
Kızlar BM geldim cok güzel haberlerim var :) kızımda down sendrom riski yada sakatlık hiç bi kötü sey bulunmadı sonuçlar temiz cıktı . Eşim kör riskini sormuş öyle bişiyin olması imkansızmış yani 100 de 5 ihtimal vermiş sonuç olarak iyiyiz herşeyimiz iyi çıktı . Allah'a cok şükür binlerce kere şükür . Kafama tek bişiy takılıyo herşeyi temiz çıktı ama o bağırsağındaki beyazlık neydi
ben de geldim aranıza. inşallah 2016 da Allah bana da anne olmayı nasip eder
çokkk sevindim...Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor çocuğuma söylenmedik sey kalmadı herşeyi söylediler cok şükür bişiy çıkmadı ama dıyorum ya hani tek korktuğum sey herşey temiz çıkıyo o beyazlık niye var yani bunu mrk ediyorum . Bn ilk baştan beri isim amine Nur yada su istiyorum eşim de annesinin adını koymak istiyo
Sağol canım amin inşallahhhHoşgeldin canım, Allah yardımcın olsun inşaallah..
Kızlar midem gece gündüz bulanıyo çubuk kraker de kesmiyo arık var mı başka önerisi olan
Canım çok gecmiş olsun.. Güzel haberleri aldın gözün aydın. Artık kafana takma başka bişe. Keyifli Zaman'lar geçir eşinle o da sen de çok üzüldünüzAllah kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor çocuğuma söylenmedik sey kalmadı herşeyi söylediler cok şükür bişiy çıkmadı ama dıyorum ya hani tek korktuğum sey herşey temiz çıkıyo o beyazlık niye var yani bunu mrk ediyorum . Bn ilk baştan beri isim amine Nur yada su istiyorum eşim de annesinin adını koymak istiyo
Amniyosentez demezse bile sen taptır aklında soru işareti kalmasın hiç korkulacak bişiy yok bebeğe de zararı yok cnm inş cok iyi sonuçlar çıkar ve yaptırmanada gerek kalmazÇok şükür canım hepimiz çok sevindik inşallah benimde bişey çıkmaz Allah büyük bakalım amniyosentez diyecekler mi.. Bana da dua edin
Allah razı olsun cnm benim dualarım her zmn dizlerleOhh çok şükür,,canım gözün aydın..içim ferah demiştim ben.:)) hiçbir risk yok demiş doktor, takma kafana artık, hamileliğin tadını çıkar..burada hepimiz küçük büyük sıkıntılar yaşadık, Rabbime şükürler olsun sonucun güzel çıkmış, darısı ayrıntılı ultrasona girecek olan bizlere inşaallah...Allah ım bi daha sıkıntı vermesin inşaallah..
Hayırlısıyla sağlıklı sekılde problemsiz sekılde 4 ayımızı da gecirirsek gercekten hersey net sekılde iyi olunca ohhh dıyecem . Tabıkı cok şükür herşey temiz cıktı . Bn bu üzüntüyü cok zor sekılde yasadım rabbım kimseye yaşatmasın. Dualarım hep sızınleCanım çok gecmiş olsun.. Güzel haberleri aldın gözün aydın. Artık kafana takma başka bişe. Keyifli Zaman'lar geçir eşinle o da sen de çok üzüldünüz
Bende oyle düsünüyorum doguma kadar stres bitmicek diyorum ama çocuğu olan arkadaşlar doğumdan sonrada bitmiyor diyorlar.. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. topigimiz çok aşağılarda kalmış 2. Sayfada buldum. Hadi kızlar isim fikirlerimizi paylaşalım. Güzel hoş konulardan konuşalım artık, kötü seyler olmasınHayırlısıyla sağlıklı sekılde problemsiz sekılde 4 ayımızı da gecirirsek gercekten hersey net sekılde iyi olunca ohhh dıyecem . Tabıkı cok şükür herşey temiz cıktı . Bn bu üzüntüyü cok zor sekılde yasadım rabbım kimseye yaşatmasın. Dualarım hep sızınle
Bende oyle düsünüyorum doguma kadar stres bitmicek diyorum ama çocuğu olan arkadaşlar doğumdan sonrada bitmiyor diyorlar.. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. topigimiz çok aşağılarda kalmış 2. Sayfada buldum. Hadi kızlar isim fikirlerimizi paylaşalım. Güzel hoş konulardan konuşalım artık, kötü seyler olmasın
Amine de ağır Nur'da ağır aslında su koymak istiyorum hani bazı isimleri çocuk taşıyamazmış su koyarız inş heralde :) . Cok seker senin bulduğun isimlerde Bn iki isimi daha cok seviyorumBizimki belli değil cinsiyet ama isimler belli kız olursa Zeliha Nisa erkek olursa Ömer Eymen koyacağız inşallah hayırlısıylaoz-ge-mavi canım amina su daha güzel geldi bana nur ismi ağır geliyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?