2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Çok az bi acı oluştu onuda ztn takmıyosun. Herseyi arastırt cnm maddiyati hiç takma bile yeter ki bebegin sağlıklı dogsun Rabbim yar ve yardımcın olsun

O ne saçma şey canım ya.daha bilmiyorlar ki nasıl üzsünler seni.benim bildiğim kadarıyla cocukken gecirmemiş isen gebeliğinde dikkat etmen lazım sadece.bulaşıcı oldugu için kızamıkcık geviren biriyle bir cocukla aynı ortamda bulunmaman lazım.saçmalamasınlar artık

Gebeliğinde olur da kızamıkcık gecirirsen öyle bir risk var.sen suan kızamıkcık geciriyo musun ki böyle bir risk var dediler sana.sakin ol.senin tek dikkat edecegin sey bu enfeksiyonu geciren biriyle aynı ortamda bulunmamak.

oz-ge-mavi canım benim de aşım yok oğlum çok şükür sağlıklı doğdu eğer geçirirsen hamileyken o zaman sıkıntı demişti üzme canım kendini iyice araştır inşallah sorun çıkmaz

Yok çok şükür herşeyi düzgün sadece biraz geç konuştu başka bir sorun yok şükür sadece hamilelik Döneminde geçirirsen sıkıntı olabilir demişti
çok saol cnm içim rahatladı kör lükten fılan hiç bahsetti mi doktorun . Oğlun ne kdr gec konuştu
. Olmaz demi cnm bi sorn

çok saol cnm içim rahatladı kör lükten fılan hiç bahsetti mi doktorun . Oğlun ne kdr gec konuştu
. Olmaz demi cnm bi sorn
Yok canım bahsetmedi anne baba git gel dede nene gibi temel şeyleri bir yaşında söyledi tam olarak konuşması üç buçuk dörtte başladı diyebilirim

Yok canım bahsetmedi anne baba git gel dede nene gibi temel şeyleri bir yaşında söyledi tam olarak konuşması üç buçuk dörtte başladı diyebilirim
O problem degıl hani doğuştan körlük vs gibi bi sorun olmasın . O zmn bnm çocuğumda şimdi bi risk yok hani sadece bu hastalığı geçiren biriyle aynı ortamda bulunursam tehlikeli demi

O problem degıl hani doğuştan körlük vs gibi bi sorun olmasın . O zmn bnm çocuğumda şimdi bi risk yok hani sadece bu hastalığı geçiren biriyle aynı ortamda bulunursam tehlikeli demi
Aynen canım o hastalığı geciren bir cocukla erişkinle aynı ortamda bulunma gecirme gebeliğinde yeterli.bir de su da var ilk 3 ay içinde geçirseydin risk olurdu sen kaldı ki 4.ayına geçmşsn.rahat ol ve dikkat et bu kadar

İçimi rahatlattınız kızlar Allah sizden razi olsun Rabbim kalbinizdekini versin inş bi sorun çıkmayacaktır çıkmaz da bide amniyosentez sonuçları çıksaydı . Ne kdr cok yıprandım Bn mahvoldum iyice bu süreçte 5 aydır duymadığım sey kalmafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…