- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.181
Ne güzel canım benim arkadaşım da 13. haftada hissetti 2. gebeliginde bende 17. haftada hissettim çok güzel bir duygu sağlıklı olduğunu bilmek pıt pıt yapıyor benimkide sürekli çok şükürKızlar bişey diycem ama inanmazsınız ben bebişimi artık hissediyorum ikinci daha erken hissedilir demişlerdi ama bilmiyorum bugün doktora gidecektik doktorun ameliyatı çıktığı için ertelendi rüyamda da yürüyorum yürüyorum bi türlü doktora ulaşamıyordum buna işaretmiş demeki
Valla canım bu aralar giremiyorum ama sırf seni merak ettim de şimdi bir gireyim dedim.Başın saolsın cnm benim Rabbim kalanlara uzun ömür versin . Yıpratma kendı dıkkat et bebeğe . Çok mahvoldum Bn doktor emin olamadı büyük doktoru çağırdı yanlış mı gördüm diye bilmiyorum çok korkuyorum gerçekten nefes alamıyorum eşimi aramış hastane bugün bazı sonuçlar çıkıcsk sıze haber vericez diye haber bekliyoruz şimdi ya bugün belli olucak bi kısmı yada yarın
Fiziken iyi görünsem de ruhen çöktüm cnm artık . Bugün hastane esimi aramış bazı sonuçlar için çıkarsa haber edicem demişler haber gelmedi yarın eşim tekrar arayacak . Saol cnm düşündüğün için allahım hepiniz sen razı olsun . Kaybedicem düşüncesi çıkmıyo aklımdanValla canım bu aralar giremiyorum ama sırf seni merak ettim de şimdi bir gireyim dedim.
Nasılsın nedir son durum?
Allah korusun seni de bebeğini de...
Kaybetmek diye bise yok özgecim, lütfen bunları aklına getirme.. Sapasağlam doğacak hepsi inşallah, sen yavruna güven..Fiziken iyi görünsem de ruhen çöktüm cnm artık . Bugün hastane esimi aramış bazı sonuçlar için çıkarsa haber edicem demişler haber gelmedi yarın eşim tekrar arayacak . Saol cnm düşündüğün için allahım hepiniz sen razı olsun . Kaybedicem düşüncesi çıkmıyo aklımdan
Fiziken iyi görünsem de ruhen çöktüm cnm artık . Bugün hastane esimi aramış bazı sonuçlar için çıkarsa haber edicem demişler haber gelmedi yarın eşim tekrar arayacak . Saol cnm düşündüğün için allahım hepiniz sen razı olsun . Kaybedicem düşüncesi çıkmıyo aklımdan
Canım benim kaybetme düşüncesini çıkar aklından kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım pozitif düşün ne olur Zor bi süreç biliyorum ama güçlü durmalısın kızın için güçlü olmalısın doktorlar her zaman risklerden bahsederler ama ben inanıyorum Allah'ın izniyle kızının hiçbişeyi yok inşallah elini karnına koy ve konuş onla o da gergin ve üzgündür şimdiFiziken iyi görünsem de ruhen çöktüm cnm artık . Bugün hastane esimi aramış bazı sonuçlar için çıkarsa haber edicem demişler haber gelmedi yarın eşim tekrar arayacak . Saol cnm düşündüğün için allahım hepiniz sen razı olsun . Kaybedicem düşüncesi çıkmıyo aklımdan
Canım korkma yaşın dolayısıyla da sonuç öyle çıkabilir zaten bu riski atladıysa gitme doktora da ben de bu haftadan sonra takip doktorumu değiştircem randevumu bile aldım anladığım kadarıyla bu merkezler takip yapmayı da pek sevmiyorlar o yüzden sakince düşün çevrende iyi bir doktor bul inşallah bebiş de iyi merak etmeÖzge canım nasılsın, bu seferde ben kötüyüm, kendi dr um ikili testen sonra üçlü istememişti detaylı ultrasyona gİr yeterli demişti, ben gizlice devlet hastanesinde yaptırdım bugün sonuç 1/50 down riski var amniyosentez dedi devlet hastanesindeki dr ..harmony test yaptırsam çok pahalı zaten ev aldık tüp bebek masrafı hala ödüyoruz, maddi anlamda bu testi deneyemeyebilirim, amniyosentezden aşırı korkuyorum..
İşin kötüsü kendi dr umu arayıp bu durumu bildirdim beni çok kötü azarladı , bana bir daha gelme dedi resmen telde..madem güvenmiyorsun gibilerine..drun azarına daha çok ağladım gün boyu kendime gelemedim ya hala gözlerim doluyor..olamazmı ben şüphe edemez miyim? İki düşüğüm oldu yaşım 37 korkuyorum işte ne yapayım..içimde korkma birşey çıkmayacak diyor ama ..ne yapayım ya moralim öyle bozuk ki ..şimdi 19 hafta detaylı ultrasyon istemişti kendi drum..bi daha gelme dedi zaten gidesim yok ona artık çocuk gibi azarlandım resmen, başka dr mu bulacağım şimdi ..
Amniyosentez nasıldı canın yandı mı, korkuyorum ya(
Kiyamam ya üzme kendini canım 4 lü ultrason yaptır bir sıkıntı varsa orda çıkar zaten diye düşünüyorum bir doktor arkadaş anlatmıştı amniyosentez sonrası down sendromu demişler hemde 2 kez tekrarlanmış inançlari dahilinde bebek çok büyüdüğü için kürtaj olmak istememisler ve sağlıklı doğmuş olabiliyor böyle şeyler sıkma canını inşallah hiç bir şey çıkmayacakÖzge canım nasılsın, bu seferde ben kötüyüm, kendi dr um ikili testen sonra üçlü istememişti detaylı ultrasyona gİr yeterli demişti, ben gizlice devlet hastanesinde yaptırdım bugün sonuç 1/50 down riski var amniyosentez dedi devlet hastanesindeki dr ..harmony test yaptırsam çok pahalı zaten ev aldık tüp bebek masrafı hala ödüyoruz, maddi anlamda bu testi deneyemeyebilirim, amniyosentezden aşırı korkuyorum..
İşin kötüsü kendi dr umu arayıp bu durumu bildirdim beni çok kötü azarladı , bana bir daha gelme dedi resmen telde..madem güvenmiyorsun gibilerine..drun azarına daha çok ağladım gün boyu kendime gelemedim ya hala gözlerim doluyor..olamazmı ben şüphe edemez miyim? İki düşüğüm oldu yaşım 37 korkuyorum işte ne yapayım..içimde korkma birşey çıkmayacak diyor ama ..ne yapayım ya moralim öyle bozuk ki ..şimdi 19 hafta detaylı ultrasyon istemişti kendi drum..bi daha gelme dedi zaten gidesim yok ona artık çocuk gibi azarlandım resmen, başka dr mu bulacağım şimdi ..
merhaba benim sonucumda 1/50 çıktı a.s yaptırmadık ama hiç iyi durumda değilim ruhen..Özge canım nasılsın, bu seferde ben kötüyüm, kendi dr um ikili testen sonra üçlü istememişti detaylı ultrasyona gİr yeterli demişti, ben gizlice devlet hastanesinde yaptırdım bugün sonuç 1/50 down riski var amniyosentez dedi devlet hastanesindeki dr ..harmony test yaptırsam çok pahalı zaten ev aldık tüp bebek masrafı hala ödüyoruz, maddi anlamda bu testi deneyemeyebilirim, amniyosentezden aşırı korkuyorum..
merhaba benim sonucumda 1/50 çıktı a.s yaptırmadık ama hiç iyi durumda değilim ruhen..
Canim dualarimiz sizlerle inşallah ne özgenin nede senin hiçbişey çıkmayacak tabiki böyle bişey söylenmesi kolay değil ama bu riskler de yaş çok büyük etken biliyorsun içinizi ferah tutun ve kuran biliyorsanız bol bol okuyun bize de inş güzel haberler vereceksinizÖzge canım nasılsın, bu seferde ben kötüyüm, kendi dr um ikili testen sonra üçlü istememişti detaylı ultrasyona gİr yeterli demişti, ben gizlice devlet hastanesinde yaptırdım bugün sonuç 1/50 down riski var amniyosentez dedi devlet hastanesindeki dr ..harmony test yaptırsam çok pahalı zaten ev aldık tüp bebek masrafı hala ödüyoruz, maddi anlamda bu testi deneyemeyebilirim, amniyosentezden aşırı korkuyorum..
canım ikili testte çıktı ayrıntıla felan girmeyi düşünmüyorum 1 aydır da doktora da gitmiyorum doktor bunlar olasılık am risk çok çıkmış dedi a.s için ısrar etti eşim asla dedi onunla da ram kötü izin vermediği için inşallah bişeyi yoktur kuzularımızın çok zor ya bunu düşünmek bile.kombıne rıskmı ??*yaş rıskımı arkadaslar bu deger acaba..benmı yaş rıskı 1/66..........kombıne rısk 1/ 478 çıktı..
Hepinize teşekkür ederim desteğiniz için, enerjim sıfırcuma günü 4 boyutlu ıiultrasona gireceğim , iyi hissedince yazıcam
Reyyancım senin ikili mi üçlü mü 1/50 çıktı, down olabilir mi dediler , her aşamamız ayrı üzüntü buna da şükür Rabb'im korusun
ben harmany prenatal test yaptırdım.temz geldı içim. rahatladı..tabıkı allahım bılır herseyı...allahım saglıkla kucagımıza alalım...yaş riskim yok 28 yaşındayım kombine risk 1/203 down riski 1/50 çıktı.
canım ikili testte çıktı ayrıntıla felan girmeyi düşünmüyorum 1 aydır da doktora da gitmiyorum doktor bunlar olasılık am risk çok çıkmış dedi a.s için ısrar etti eşim asla dedi onunla da ram kötü izin vermediği için inşallah bişeyi yoktur kuzularımızın çok zor ya bunu düşünmek bile.
ne güzel sevindim sizin adınıza eşim o testide istemedi aldırmayı düşünmüyoruz deyip çıktı işin içinden ama ruh halimi hiç hesaba katmıyor benim.ben harmany prenatal test yaptırdım.temz geldı içim. rahatladı..tabıkı allahım bılır herseyı...allahım saglıkla kucagımıza alalım...
HAKKIMIZDA HAYIRLISI CNM..Eminm saglıkla kucagımıza alacagız.. üzülme lutfenne güzel sevindim sizin adınıza eşim o testide istemedi aldırmayı düşünmüyoruz deyip çıktı işin içinden ama ruh halimi hiç hesaba katmıyor benim.
Canım harmany prenatali nerde kaç liraya yaptırdın ?ben harmany prenatal test yaptırdım.temz geldı içim. rahatladı..tabıkı allahım bılır herseyı...allahım saglıkla kucagımıza alalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?