- 16 Ağustos 2013
- 604
- 705
- 158
- 33
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.121
Merhaba canım hayırlı olsun gözün aydın :) insallah darısı başıma.Rabbim istyen hasret ceken herkese nasip etsin insallah.nasıl güzel farklı bir mutluluktr şimdi o.Hepinize merhabalar bende tup bebekle hamile kaldim cok sukur 2.inci denememde suan 5.inci haftadayiz 2 hafta sonra kalp atisi kese icin ayriyetten cagirilmadim merak etmiyorda degilim kese olustumu Rabbim saglikla bagislasin evlatlarimizi
Merhaba canım hayırlı olsun gözün aydın :) insallah darısı başıma.Rabbim istyen hasret ceken herkese nasip etsin insallah.nasıl güzel farklı bir mutluluktr şimdi o.
Cnm senin test günün ne zmndiMerhaba canım hayırlı olsun gözün aydın :) insallah darısı başıma.Rabbim istyen hasret ceken herkese nasip etsin insallah.nasıl güzel farklı bir mutluluktr şimdi o.
Yarın 10.gün canım ama bekleyip 12.gün mü yaptırsam bilmiyorum.bir yandan da eczaneden test alıp yapsam mı diyorumCnm senin test günün ne zmndi
Ben arkadaşların gazıyla 9. Gün yaptım testi ama idrar yapma kan yaptırYarın 10.gün canım ama bekleyip 12.gün mü yaptırsam bilmiyorum.bir yandan da eczaneden test alıp yapsam mı diyorumkafam cok karışık sen carsamba mı yapacaksın canım? 2 gün vardı aramızda
Öyle mi diyosun canımBen arkadaşların gazıyla 9. Gün yaptım testi ama idrar yapma kan yaptır
Öyle mi diyosun canımBen arkadaşların gazıyla 9. Gün yaptım testi ama idrar yapma kan yaptır
Cnm bnm crs test günüm ama yarın bi idrar testi ypcm bn.doktorun hangi gün istedyse o gün yap kan testini cnm senin de 5.gun trnsfrydi dimiYarın 10.gün canım ama bekleyip 12.gün mü yaptırsam bilmiyorum.bir yandan da eczaneden test alıp yapsam mı diyorumkafam cok karışık sen carsamba mı yapacaksın canım? 2 gün vardı aramızda
Benim agrım sızım bişeyim yok ama sadece sol göğsüm agrıyo.e benim mens öncesi zaten agırır ki göğüslerim.belirti de aramak istemyrm ama insan bi noktada bi değişiklik var mı diye kendini dinliyo :/Bi de bnm hiç ağrım sizin yok ya bi belirti yok göğüste olur diyolr orda da bsy yok
Yok canım 3.gün transferi benim.yarın da carsamba da olur dediler bana.yani 10.gün 12.gün de olur dendi.idrar testi yapasım var ama o da herkeste hemen sonuc vermeyebiliyo.bana kalsa hiç yaptrmam da illaki gitmem lazım ilaçlarım bitmek üzere :)Cnm bnm crs test günüm ama yarın bi idrar testi ypcm bn.doktorun hangi gün istedyse o gün yap kan testini cnm senin de 5.gun trnsfrydi dimi
Cnm 3.gun se o zmn sen de crs yptr kan testini.yarn da brlkte idrar testi yapalm ıkimzn vakitler ayniYok canım 3.gün transferi benim.yarın da carsamba da olur dediler bana.yani 10.gün 12.gün de olur dendi.idrar testi yapasım var ama o da herkeste hemen sonuc vermeyebiliyo.bana kalsa hiç yaptrmam da illaki gitmem lazım ilaçlarım bitmek üzere :)
İnsallah canım benim umudumuzu kaybetmeyelim,aynı gün pozitifi alalım ve insallah aynı zmanlarda yawrularımızı kucagımıza alalım :) yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum ben hadi hayırlısı olsun :)Cnm 3.gun se o zmn sen de crs yptr kan testini.yarn da brlkte idrar testi yapalm ıkimzn vakitler ayniinşallah çıkar hycnlndm umutlu olalim
Hem mutluluk hem korku karmakarisik aslinda kalp atisini duysam rahatlicam birazdaha hayirlisiyla Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu hayirlisiylaMerhaba canım hayırlı olsun gözün aydın :) insallah darısı başıma.Rabbim istyen hasret ceken herkese nasip etsin insallah.nasıl güzel farklı bir mutluluktr şimdi o.
Bn yarn alcm daha testi ilk ıdrarla yapamicamİnsallah canım benim umudumuzu kaybetmeyelim,aynı gün pozitifi alalım ve insallah aynı zmanlarda yawrularımızı kucagımıza alalım :) yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum ben hadi hayırlısı olsun :)
Valla ben de çok korkuyordum hatta hastanenin önünden geri dönecektim ama mecbur yapacağız dedik kanı verdim ayaklarım titriyordu resmen inşallah sen de alırsın pozitifÖyle mi diyosun canımkorkuyorum biliyo musun? Yaptırmaktan kaçışım hep bundan
Benim mesajın altındaki yere gir ordan muhtemel doğum tarihini yaz yalnız araya - bunu koy nokta koymaKizlar su gebelik cizelgesini nasil yaptiniz ben bi beceremedim gitti
Sanirim oldu tesekkur ederim canimBenim mesajın altındaki yere gir ordan muhtemel doğum tarihini yaz yalnız araya - bunu koy nokta koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?