2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Merhaba kızlar bnim de transferiim yapildi 2.gunum hiç yerimden kalkmam diyodum ama çok sikildm gezindim baya bugün evde. siz nelere dikkat ettiniz bu süreçte. Bu arada 2 miyom ameliyti oldum hala da 3 miyomum var Allah hepimize hayrli evlatlar versin

Canim Benimde kasintilarim oluyordu ozellikle geceleri ama ben Kaşimiyordum elimle karnimi ovaliyordum sonradan geciyor zaten cok normal

Ben benn bennn..uyuz oldum resmen.:)

ben de Özge gibi biraz araştırdım en kötüsü olan senaryodan korktum kaşıntılardan ötürü.Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.insan korkuo.gün içinde kaşıntım hep var ama uyuyacağım zaman iyice artıyor.bacaklarım,göğüs uçları çevresi,sırtım,kalçam kısaca heryerim tutuşuyor..neyse kuzularımız iyi olsun da çekeriz elbette.cinsiyetimizde belli değil hala öğrenenlere hayırlı olsun..

Davul çalsa utanmayan bende senin gibiyim. Gece Biranda kalkıyorum sonra döndur. Sonra sabah alarma kalkamıyorum

Özge cim. Dualarımız seninle. İçşni ferah tut. Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak minnoşuna.

Herkesin farklı canım. Kimseyle kıyaslama kendini. Mesela ben ertesi gün Kalkıp işe gittim, hiç dinlemedim. Ama teste kadar yataktan Çıkmayan da var.

Herhalde ikinci testi yapmışsındır. Test sonucun arttıysa hayırlı olsun

Kızlar elimde olmadan gittiğim yerlerde acı yapıldığı için acı yemek durumunda kaldım.ha aşırı acı değildi ama ben çok huzursuz oldum cok mu etkili ki nolur içimi rahatlatın

Kızlar günaydın az sonra hastaneye gideceğiz konulma var bize neden oldu dıye bide o enfenksıyın yada kan tutması yada diğeri asla onu ağzıma almak istemiyorum onu söylüyceklr dua edin nolur kızıma bişiy olmasın sağlıklı olsun hiç bi problemi çıkmasın asla o kdr zor kötü seyler yaşıyorum ki

geçmiş olsun canım sonuç neymiş inşallah önemsiz bişeydir korkma olur mu. bol bol dua et.

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım hayırlısıyla..

Kızlar elimde olmadan gittiğim yerlerde acı yapıldığı için acı yemek durumunda kaldım.ha aşırı acı değildi ama ben çok huzursuz oldum cok mu etkili ki nolur içimi rahatlatın
Bnm de çorba vardı evde bol acili naneli yedm valla bsy olmz insallah Allah nasip ettikten snra bnm de 3.günüm transferin

Herkesin farklı canım. Kimseyle kıyaslama kendini. Mesela ben ertesi gün Kalkıp işe gittim, hiç dinlemedim. Ama teste kadar yataktan Çıkmayan da var.
Sağ ol cnm doğru diyosun rahatım çok şükür çok fzla dusunmuyorm Allah nasip ettiyse olcak etmediyse de sabır ve sukur sen de hayrlisi yla kucağına alırsın insallh

İnsallah canım ya benim de 5.günüm.ben de öyle diyorum kendine gel diyorum nasibinde varsa her şekilde olur diyorum ama insan korkuyo endişe ediyo işte
İlk deneme mi senin de.bn bi de 2 kere ameliyt oldm hala miyomum var ama umutluyum yine de kismet se olur aynen.5.gün transferi bnm kalitesi iyiydi 5.gun 2.kalite olms miyom var diye bi tane transfer ettirdi. Dondurmadi da doktor kalitesi düşmüş diye sen dondurdun mu

Yok canım benim ikinci denemem dondurulmuşlarımla denedik bunu.6 adet dondurulmuşum vardı 2 tane koyuldu.benimkiler 3.gün embryosu ama.kaliteleri de iyi denildi ama Rabbim nasip etmişse kalitesiz embryo ile gebe kalan bile var.Rabbim insallah bize de nasip etmiştr.çifte bayram olur bizim için.

3.gun olsa bnm de dondurulabilirdi 5.güne klmk risk işte grade 2bb yaziyodu 2.kalite herhlde.3.gun çok iyi demslr di.20 yumurtm toplndi hpsi gtti iste.olmzsa baştan baslicz bursa acibademe yptrdik biz. 30 unda bnm test vkti inşallah pozitfleri gorurz gece mide bulntisiyla uyndm noldugnu anlmdim 5dk fln surdu.bugün de arada batmalar oluyo

Dün çalşmk zorundaydm dünden sonra bel ve kasık agrılarım oldu ama bugün daha iyiyim.bilmiyorum bunlar hayra mı işaret Rabbim imsallah bize de pozitif sonuçlar nasip eder.
Rabbim hakkımızda hayırlsını nasip etsin insallah

Bn de öğretmenim tam bu arada olmasi iyi oldu okul tatilken ama pek alakası yokms sürekli yatmak iyi dglms hatta. Ananas kabak cekirdegi yiyorm tutnmaya iyi geliuoms hmsire önerdi sen de dene istersen. insan rahatliyo dertlesince iyi geldi konsmk sevndm tanstgimiza cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…