- 27 Haziran 2013
- 1.497
- 995
- 358
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.061
Kızlar aranızda gece kaşıntıları mağdurları var mı?geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum ?
Kızlar aranızda gece kaşıntıları mağdurları var mı?geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum ?
Bebe yağı sürûyordum ben vücuduma 1 haftadır kasinip durdum alerji testlerim sıkıntıli çıktı ondan olduğunu düşündük dün dustan sonra vazelin sürdüm rahatça uyudum geçirdi kasintimi azıcık var tabi yine ama uykudan uyandiriyordu önceki kasintilarimKızlar aranızda gece kaşıntıları mağdurları var mı?geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum ?
Ederim canım.Arkadaşlar hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edermisiniz yarın 3.transferimi yaptıracağım çok korkuyorum olmazsa yine diye hepiniz hayırla sağlıkla kucaklarınıza alın yavrularınızı inşallah
:) çılgın bir olayEvet canım hatta kaynanam herşeyi pembe almış sonra tekrar değişti hepsini :)))
Canım gece kaşıntısı değil de benim sorunum gece aniden durup dururken uyanmam ve bir daha da saatlerce uyuyamamam.Kızlar aranızda gece kaşıntıları mağdurları var mı?geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum ?
Ben beşiği arabayı anakucağını puseti falan doğum dan bi ay önce aldım kıyafeti de hep ortak renk aldım çok da almadım doğmdan sonra aldım kıyafeti:) çılgın bir olay
Valla ben pipiyi gördüm ama henüz bir eşya da almadım
Hala değişme fırsatı var
Kızlar slm . Bugün son hastane kontrolüm vardı bebegımın bağırsağınd bi damarda beyazlık görüldü ve 3 seçenek söylediler 1. Enfenksiyon kapmış olabılır 2. Kan yutmuş olabılır 3. De down sendrom 3. Risk cok düşük müş ama bi araştırma yapılacak kan verdım bi hafta içinde enfenksiyon varım dıye çıkıcsk eger varsa karından su alıcaklar yaşadığım seyler en ağır en acı seyler nolur bna dua edin kızıma bişiy olmasın sağlıklı eli ayağı düzgün bi problemi çıkmasın sabahtan beri Bn eşim aglıyıruz . Müslümsn kardeşin müslümana duası geçermiş bna dua edin kızım sağlıklı sekılde büyüyüp dogsun
Canım inşallah bir problem çıkmaz sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğiniKızlar slm . Bugün son hastane kontrolüm vardı bebegımın bağırsağınd bi damarda beyazlık görüldü ve 3 seçenek söylediler 1. Enfenksiyon kapmış olabılır 2. Kan yutmuş olabılır 3. De down sendrom 3. Risk cok düşük müş ama bi araştırma yapılacak kan verdım bi hafta içinde enfenksiyon varım dıye çıkıcsk eger varsa karından su alıcaklar yaşadığım seyler en ağır en acı seyler nolur bna dua edin kızıma bişiy olmasın sağlıklı eli ayağı düzgün bi problemi çıkmasın sabahtan beri Bn eşim aglıyıruz . Müslümsn kardeşin müslümana duası geçermiş bna dua edin kızım sağlıklı sekılde büyüyüp dogsun
Canim ikili test yapılmadı mi sana eğer öyle kötü bir şey olsa onda da çıkardı dualarimiz seninle inşallah kızını sapasağlam alırsın kucağına Rabbim yardım etsin sende dua et canım bizim de dualarimiz seninleKızlar slm . Bugün son hastane kontrolüm vardı bebegımın bağırsağınd bi damarda beyazlık görüldü ve 3 seçenek söylediler 1. Enfenksiyon kapmış olabılır 2. Kan yutmuş olabılır 3. De down sendrom 3. Risk cok düşük müş ama bi araştırma yapılacak kan verdım bi hafta içinde enfenksiyon varım dıye çıkıcsk eger varsa karından su alıcaklar yaşadığım seyler en ağır en acı seyler nolur bna dua edin kızıma bişiy olmasın sağlıklı eli ayağı düzgün bi problemi çıkmasın sabahtan beri Bn eşim aglıyıruz . Müslümsn kardeşin müslümana duası geçermiş bna dua edin kızım sağlıklı sekılde büyüyüp dogsun
Kızlar slm . Bugün son hastane kontrolüm vardı bebegımın bağırsağınd bi damarda beyazlık görüldü ve 3 seçenek söylediler 1. Enfenksiyon kapmış olabılır 2. Kan yutmuş olabılır 3. De down sendrom 3. Risk cok düşük müş ama bi araştırma yapılacak kan verdım bi hafta içinde enfenksiyon varım dıye çıkıcsk eger varsa karından su alıcaklar yaşadığım seyler en ağır en acı seyler nolur bna dua edin kızıma bişiy olmasın sağlıklı eli ayağı düzgün bi problemi çıkmasın sabahtan beri Bn eşim aglıyıruz . Müslümsn kardeşin müslümana duası geçermiş bna dua edin kızım sağlıklı sekılde büyüyüp dogsun
İçini ferah tut sen gör bak hepimiz sağlıkla alicaz bebeklerimizi kucagimiza sonrada gülüp gecicez bu yazdıklarımızı okuyunca sakın üzülüp bebeğinide sıkıntıya sokma dualarimiz seninleKızlar slm . Bugün son hastane kontrolüm vardı bebegımın bağırsağınd bi damarda beyazlık görüldü ve 3 seçenek söylediler 1. Enfenksiyon kapmış olabılır 2. Kan yutmuş olabılır 3. De down sendrom 3. Risk cok düşük müş ama bi araştırma yapılacak kan verdım bi hafta içinde enfenksiyon varım dıye çıkıcsk eger varsa karından su alıcaklar yaşadığım seyler en ağır en acı seyler nolur bna dua edin kızıma bişiy olmasın sağlıklı eli ayağı düzgün bi problemi çıkmasın sabahtan beri Bn eşim aglıyıruz . Müslümsn kardeşin müslümana duası geçermiş bna dua edin kızım sağlıklı sekılde büyüyüp dogsun
Canım inşallah sağlıklı sıhhatlı eli ayağı duzgün hayırlı bi evladın olur kendini üzme hemen sıkma canını başka doktorlara git sen üzülürsen oda üzülür Allahım hayırlı haberler almanı nasip etsinKızlar slm . Bugün son hastane kontrolüm vardı bebegımın bağırsağınd bi damarda beyazlık görüldü ve 3 seçenek söylediler 1. Enfenksiyon kapmış olabılır 2. Kan yutmuş olabılır 3. De down sendrom 3. Risk cok düşük müş ama bi araştırma yapılacak kan verdım bi hafta içinde enfenksiyon varım dıye çıkıcsk eger varsa karından su alıcaklar yaşadığım seyler en ağır en acı seyler nolur bna dua edin kızıma bişiy olmasın sağlıklı eli ayağı düzgün bi problemi çıkmasın sabahtan beri Bn eşim aglıyıruz . Müslümsn kardeşin müslümana duası geçermiş bna dua edin kızım sağlıklı sekılde büyüyüp dogsun
Amin cnm nolur allah rızası için dua edin birinin olmasa birinin ki mutlaka kabul olur çok ihtiyacım var duanıza meleğimin sağlığı çok iyi olsun hiç bi sorunu olmasınAllah yardımcın olsun canım, inşaallah sonuçların güzel çıkar. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?