2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar aranızda gece kaşıntıları mağdurları var mı?geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum ?

Canim Benimde kasintilarim oluyordu ozellikle geceleri ama ben Kaşimiyordum elimle karnimi ovaliyordum sonradan geciyor zaten cok normal

Kızlar aranızda gece kaşıntıları mağdurları var mı?geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum ?
Bebe yağı sürûyordum ben vücuduma 1 haftadır kasinip durdum alerji testlerim sıkıntıli çıktı ondan olduğunu düşündük dün dustan sonra vazelin sürdüm rahatça uyudum geçirdi kasintimi azıcık var tabi yine ama uykudan uyandiriyordu önceki kasintilarim

Ederim canım.
Allah yardımcın olsun...

Canım gece kaşıntısı değil de benim sorunum gece aniden durup dururken uyanmam ve bir daha da saatlerce uyuyamamam.
Artık çok sık oluyor.
İyi uyuyamayınca sabah sersem gibi oluyorum.
Mesela bugün başım fırıl fırıl dönüyor. Halsizim...

:) çılgın bir olay
Valla ben pipiyi gördüm ama henüz bir eşya da almadım
Hala değişme fırsatı var
Ben beşiği arabayı anakucağını puseti falan doğum dan bi ay önce aldım kıyafeti de hep ortak renk aldım çok da almadım doğmdan sonra aldım kıyafeti

Kızlar slm . Bugün son hastane kontrolüm vardı bebegımın bağırsağınd bi damarda beyazlık görüldü ve 3 seçenek söylediler 1. Enfenksiyon kapmış olabılır 2. Kan yutmuş olabılır 3. De down sendrom 3. Risk cok düşük müş ama bi araştırma yapılacak kan verdım bi hafta içinde enfenksiyon varım dıye çıkıcsk eger varsa karından su alıcaklar yaşadığım seyler en ağır en acı seyler nolur bna dua edin kızıma bişiy olmasın sağlıklı eli ayağı düzgün bi problemi çıkmasın sabahtan beri Bn eşim aglıyıruz . Müslümsn kardeşin müslümana duası geçermiş bna dua edin kızım sağlıklı sekılde büyüyüp dogsun

Allah yardimciniz olsun canim. En kotusunu dusunme. Iyi olacak hersey insallah. Dualarimiz seninle.

Canım inşallah bir problem çıkmaz sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini

Canim ikili test yapılmadı mi sana eğer öyle kötü bir şey olsa onda da çıkardı dualarimiz seninle inşallah kızını sapasağlam alırsın kucağına Rabbim yardım etsin sende dua et canım bizim de dualarimiz seninle

Canım ikili ,üçlü test yaptırmış olman lazım 3. Ihtimal olsaydı testlerde çıkardı, rahat ol dualarım seninle , kızın sağlıkla doğacak inşallah canım üzülme

İçini ferah tut sen gör bak hepimiz sağlıkla alicaz bebeklerimizi kucagimiza sonrada gülüp gecicez bu yazdıklarımızı okuyunca sakın üzülüp bebeğinide sıkıntıya sokma dualarimiz seninle

ozgecim dualarimiz seninle lütfen üzme kendini kızınıda uzersin rabbim yardim edecektir sen yeterki olumlu dusun hersey guzel olacak inanıyorum ben

Canım inşallah sağlıklı sıhhatlı eli ayağı duzgün hayırlı bi evladın olur kendini üzme hemen sıkma canını başka doktorlara git sen üzülürsen oda üzülür Allahım hayırlı haberler almanı nasip etsin

2li test yaptırdım boyun çok iyi çıktı hiç bi sorun çıkmadı ama 3 lü ne bilmiyorum . İnanın kadın dogum tarihimi soruyo ona cvb veremedim şok yaşıyorum .

Allah yardımcın olsun canım, inşaallah sonuçların güzel çıkar. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim..

Allah yardımcın olsun canım, inşaallah sonuçların güzel çıkar. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim..
Amin cnm nolur allah rızası için dua edin birinin olmasa birinin ki mutlaka kabul olur çok ihtiyacım var duanıza meleğimin sağlığı çok iyi olsun hiç bi sorunu olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…