- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.041
Yok canım fazla eğilip kalkma ağır kaldırma hızlı yürüme onun dışında istediğini yapCanım ben de cıkıyorum ama gittiğim yerlerde otryrm sık sık insallah bir sıkıntı olmamştr.Rabbim nasip etsin bana da ben de bayram edeyim insallah
Artık değişmez herhalde bende 2 farklı doktora gittim ikiside kız dedi bakalım hayırlısı artık kızlar bazen yanlış goruluyormus ama erkekler net gösteriyormuş pipi yiKızlar merhaba
İkinci kez kontrolde doktor erkek bebek dedi...
Ne diyorsunuz bu haftadan sonra değişir mi?
Sakin ol canım hemen hemen hepimizin başından geçti kanama ama çok şükür bebeklerimiz bizimle ayaklarının altına yastik koyarak yat sabahta doktoruna git iğne falan yaptırırKızlar lütfen yardım edin 5 haftaya girdik bugün idrarimi yaptıktan sonra kanama başladı sonra pembe ye döndü ve geçti simdi sadece belim agriyor yakinlardaki bi hastaneye gittim küçük bi kese görünüyo dedi ama düşük tehlikesi var diyor kendi doktorum a gidemedim pazar
günü olduğu için lütfen bişey soyleyin
Canım benim oğlumda 6 aya kadar kız dedi ama sonra erkek dedi bi arkadaşım da tam tersi erkek dendi 6 aydan sonra kız dedi kızı doğdu şimdiKızlar merhaba
İkinci kez kontrolde doktor erkek bebek dedi...
Ne diyorsunuz bu haftadan sonra değişir mi?
İnşallah canım benim dua et bol bolCanım ben de cıkıyorum ama gittiğim yerlerde otryrm sık sık insallah bir sıkıntı olmamştr.Rabbim nasip etsin bana da ben de bayram edeyim insallah
Canımmm nasıl mutlu ettin beni ben de vicdan azabı duyuyorum neden cıkyrm diye ama dediğin gibi evde kalsam bu defa da aklımı hep ona vercm.Rabbim nasip etmişse her durumda olur çok çok çok sağol canım.Rabbim bana da nasip etmiş olsun insallah
6 ay da pek uzun zamanmış be :)Canım benim oğlumda 6 aya kadar kız dedi ama sonra erkek dedi bi arkadaşım da tam tersi erkek dendi 6 aydan sonra kız dedi kızı doğdu şimdi
:) Pipi ve testisleri gördük net bir şekildeArtık değişmez herhalde bende 2 farklı doktora gittim ikiside kız dedi bakalım hayırlısı artık kızlar bazen yanlış goruluyormus ama erkekler net gösteriyormuş pipi yi
Ne durumdasın? Gittin mi doktora?Kızlar lütfen yardım edin 5 haftaya girdik bugün idrarimi yaptıktan sonra kanama başladı sonra pembe ye döndü ve geçti simdi sadece belim agriyor yakinlardaki bi hastaneye gittim küçük bi kese görünüyo dedi ama düşük tehlikesi var diyor kendi doktorum a gidemedim pazar
günü olduğu için lütfen bişey soyleyin
Hayatım valla her yerim ağrıyor.merhaba arkadaşlar sizdede kuyruk sokumu ağrısı oluyor mu hiçbişey yapamaz hale geldim yürümek bile zulüm benim için napıcam ben
beterin beteri varmış desene Allah şifa versin canım inşlh en kısa zamnda geçer bu ağrılarHayatım valla her yerim ağrıyor.
Kıçım başım bacağım ayağım artık neresi tam ağrıyor onu bile anlayamaz hale geldim.
Özellikle geceleri karnımın alt kısmının sızlamasından uyuyamıyorum...
Evet canım hatta kaynanam herşeyi pembe almış sonra tekrar değişti hepsini :)))6 ay da pek uzun zamanmış be :)
Hayırlısı bakalım
Arkadaşlar hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edermisiniz yarın 3.transferimi yaptıracağım çok korkuyorum olmazsa yine diye hepiniz hayırla sağlıkla kucaklarınıza alın yavrularınızı inşallah
bari ipucu verseydi ben 12. haftada öğrendim catlardim herhalde bu zamana kadar öğrenmesem ama tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı olmalarıSelam kızlar bizimde bugun kontrolümüz vardi şükür bebislerim gayet iyi ama doktor cinsiyetlerini soylemedi bidahaki aya söyleyecekmis sağlıkli olsunlar bir ay daha beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?