- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.541
Estrofemi keseyi gördükten sonra kesti yani geçen hafta bugün ben iğne değil jel kullanıyorum o da 12.Haftaya kadarmış galibaİyi geceler kızlarBi sorum var sizlere tüp bebek tedavisinde verilen ilaçları kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Progestan iğne estrofem ve hibor kullanıyorum. Diğerleri değilde progestan iğne yüzünden oturup kalkamıyorum uyuyamıyom. Doktorunuz ne zaman ilaçları bıraktrdı size ?
Geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz oğlumda 10 haftalikken kanamam oldu hem de kırmızıydı çok şükür bişey olmadı inşallah kızın da iyidir canımKızlar benim bugün kanamam oldu ctesi crınone jeli kesmiştik koyu renk kanama oldu tuvalette prolutan depo yaptırdık bekliyoruz kızım beni üzmez inşallah
Tşk ederim canım cvpladığın için. Şuan kaçıncı haftadasın? Ben 7. Haftamdaym. Allahım sağlıklı bi şekilde doğsun bebeğim başka bişy istemem; ama iğne de benim uykularımı kaçırıyor artk
Benimkini neden kesmedi acaba ya.. Hangi merkeze gidiyorsun canm ?Estrofemi keseyi gördükten sonra kesti yani geçen hafta bugün ben iğne değil jel kullanıyorum o da 12.Haftaya kadarmış galiba
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeklerni ikiz sanırım seninki15. haftadayım canım..inşallah sağlıklı sıhhatli hepimiz bebişlerimizi kucaklarız..iğneler hepimizi perişan etti, uyurken sağdan sola dönemiyosun, jelin de ayrı zorlukları var..3 hafta oldu jeli bırakalı hala akıntısı ve parçaları gelmeye devam ediyor..Rabbim hepimize yardım etsin.
Bahçeci sağlık grubu canımBenimkini neden kesmedi acaba ya.. Hangi merkeze gidiyorsun canm ?
Bende acıbademe gittim, Bülent Hocaya. Ama işte tüp için gittik şuan tlfla konuşuyorum merkezle ilaçlara aynen devam diyolar sürekli.. Ondan sormak istedim buradan,. Seninde yeni galiba?Bahçeci sağlık grubu canım
Canım transferin 10. Günü tatile gittim testi de orda yaptım kese için de başka bir doktora gittim o bana kesmemi söyledi sonra kendi doktorumu aradım hemşire açtı teli devam et estrofeme dedi ben de doktorun böyle söylediğini söyleyince kendi doktoruma sordu o da bıraksın demiş bence doktorla konuş bi benim ki de yeni 26 temmuz transfer tarihimBende acıbademe gittim, Bülent Hocaya. Ama işte tüp için gittik şuan tlfla konuşuyorum merkezle ilaçlara aynen devam diyolar sürekli.. Ondan sormak istedim buradan,. Seninde yeni galiba?
Bu hafta gidicem ben kontrol icin doktora danışayım en iyisi. Seninkide hayırlı olsun canımmCanım transferin 10. Günü tatile gittim testi de orda yaptım kese için de başka bir doktora gittim o bana kesmemi söyledi sonra kendi doktorumu aradım hemşire açtı teli devam et estrofeme dedi ben de doktorun böyle söylediğini söyleyince kendi doktoruma sordu o da bıraksın demiş bence doktorla konuş bi benim ki de yeni 26 temmuz transfer tarihim
Teşekkür ederim canım inşallah meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız kalp atımı için gittin miBu hafta gidicem ben kontrol icin doktora danışayım en iyisi. Seninkide hayırlı olsun canımm
Henüz gitmedim gecen hafta gitmiştim doktor kalp atışı var dedi ama karından duyulmadı malesef benim biraz kilom var. Zayıf kişilerde daha çabuk duyuluyomuş.. Alttan da muayene olmak istemedim bu hafta içi bigün gidicem. Senin tek transfer mi oldu yoksa çift mi canmTeşekkür ederim canım inşallah meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız kalp atımı için gittin mi
Benim de biraz kilom var canım hatta keseyi de göremem diye korktum çok şükür gördüm ben de cumartesi gidecem kontrole iki embriyo transfer edildi canım seninki nasıl olduHenüz gitmedim gecen hafta gitmiştim doktor kalp atışı var dedi ama karından duyulmadı malesef benim biraz kilom var. Zayıf kişilerde daha çabuk duyuluyomuş.. Alttan da muayene olmak istemedim bu hafta içi bigün gidicem. Senin tek transfer mi oldu yoksa çift mi canm
Benimde 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. Bi tanesi birinci kaliteydi. Çok şükür tutundu bebeğim banaBenim de biraz kilom var canım hatta keseyi de göremem diye korktum çok şükür gördüm ben de cumartesi gidecem kontrole iki embriyo transfer edildi canım seninki nasıl oldu
Biz de tek kese gördük aynen Nisan annesi olacağız inşallah benimki ikisi de birinci kaliteydi dondurulmus embriyo canım kalp atışı da duysak kasıklarım ağrıyor iğne batması gibi sende de var mı canım bu ağrıBenimde 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. Bi tanesi birinci kaliteydi. Çok şükür tutundu bebeğim banaTek kese vardı ilk gittiğimde doktora,sonra gittiğimde bebeği de gördük. İkimizde Nisan annesi olucaz o vakit
Bende de var canım hem kasık hem bel ağrısı.. Mide bulantım hiç yok bizim ailede kimsenin olmuyo genetik sanırım, senin varmı bulantı falan ? Benim eşimin sperm morfoloji ve dna hasarı vardı ciddi derecede ondan çok kaliteli embriyolar oluşmadı. Dondurmaya bişy kalmadı hatta ben çok moral bozdum o vakitlerde ama şükürler olsun sadece bi kaliteli olmasına rağmen bebeğim tutundu banaBiz de tek kese gördük aynen Nisan annesi olacağız inşallah benimki ikisi de birinci kaliteydi dondurulmus embriyo canım kalp atışı da duysak kasıklarım ağrıyor iğne batması gibi sende de var mı canım bu ağrı
Çıkarmıyorum ama bulantı var iştahım yok hatta 4 Kilo vermişim ben bakalım kısmet ikinci kese doktor bana da dedi gizlenmiş olabilir dedi değerim 129.6 dan 1246 ya yükselince ikiz olabilir dedi benim üçüncü gebeliğim olcak bi oğlum var bi de düşük yaptım hayırlısı hakkımdaBende de var canım hem kasık hem bel ağrısı.. Mide bulantım hiç yok bizim ailede kimsenin olmuyo genetik sanırım, senin varmı bulantı falan ? Benim eşimin sperm morfoloji ve dna hasarı vardı ciddi derecede ondan çok kaliteli embriyolar oluşmadı. Dondurmaya bişy kalmadı hatta ben çok moral bozdum o vakitlerde ama şükürler olsun sadece bi kaliteli olmasına rağmen bebeğim tutundu banaSen haftaya gidersen belki bi kese daha görürsün, doktorum gizlenmiş olabilir ötekinin ardında demişti..
Maşallah canm Rabbim evlatlarını sana bağşlasınÇıkarmıyorum ama bulantı var iştahım yok hatta 4 Kilo vermişim ben bakalım kısmet ikinci kese doktor bana da dedi gizlenmiş olabilir dedi değerim 129.6 dan 1246 ya yükselince ikiz olabilir dedi benim üçüncü gebeliğim olcak bi oğlum var bi de düşük yaptım hayırlısı hakkımda
Amin canim cümlemizin evlatlarını bağışlasın sen de sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahMaşallah canm Rabbim evlatlarını sana bağşlasınBenim ilk gebeliğim
Geçmiş olsun canımArkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim dün gece saat 1de kanamam kırmızıya döndü apar topar hastaneye gittik progestan 2amp yaptılar sabahta kendi doktorumuza gittik kanama alani gordu plesenta bebeğin önündeymis ondan olmus kanama bebek gayet iyi dedi 12.haftadan sonra olan kanama cok önemli değil dedi progestan hap ve depo igne verdi onları kullanip 10gün sonra kontrole gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?