- 10 Mart 2010
- 440
- 381
- 333
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.501
Kızlar lütfen yazin transferimin 5. Gunu burda hamile cok kisi var gogus agr vardi ama gecti bu adet olacagim anlamina mi geliyor sizde gogus agrilari nasildi transferden sonra
Kizlar dün transfer oldu ama 2 gundur kasıklarımda sanci var antibiyotik verdi doktor tek doz ictim tuvalete cikarken zorlaniyorum bole oldumu sizdede bide kasiklarim yururken bile agriyo hafiften..
Kafan netleşmiş canım neguzel.. Hedeflerini gerçekleştir tekrar dön Aramıza.Merhaba kızlar sizleride haberdar ediyim dedim.dün hrm kendi doktorumlar hemde memorialde bir doktorla görüştüm.kadın kendi doktorumun söylediklerinim aynısını söyledi bende kendi doktorunla devam edicem.öncesinde rahime bir kamerayla baıılıyormus birde çiizk atılıcak.genel anestezi ile yapiliyor.yeni yılda başlıycaz birkaö ay ara vericem o esnada omuzumdan ameliat olucam ve kilo vericem biraz.toparlanıp. Yeniden başlıycam
Ben anlamadim ki sadece pastorize seyler ye dedi bol su ic dedi iste ama istahim kapandi zorluyorum resmen transferden once bu kalite bilgisi vermeseydi keske moralim bozuldu..Sabahda aradilar 6 embriyodan biri transfer edildi 2.kalite 4 hucreli..Digerleri yavas duruma gore donduramayabiliriz demislerdi biri grade 1ile 2 arasi onu dondurduk dedi grade ne oluyo kalitemi acaba..Kesinlikle kabiz olmaman gerekiyor canim. Sabahlari kuru kayisi veya hurma cok etkili oluyor. Ve bol bol su. Kasik agrilari progestan sebebiyle de olabiliyor hic dinleme kendini.
Motivasyonunu yeniden kazanman super:)Merhaba kızlar sizleride haberdar ediyim dedim.dün hrm kendi doktorumlar hemde memorialde bir doktorla görüştüm.kadın kendi doktorumun söylediklerinim aynısını söyledi bende kendi doktorunla devam edicem.öncesinde rahime bir kamerayla baıılıyormus birde çiizk atılıcak.genel anestezi ile yapiliyor.yeni yılda başlıycaz birkaö ay ara vericem o esnada omuzumdan ameliat olucam ve kilo vericem biraz.toparlanıp. Yeniden başlıycam
Dediğin gibi bi bildiği vardır doktorumun güveniyorum ikili testi zaten yaptırmayı düşünmüyorum. Normalde ayda bi çağırıyor du bu sefer 20 gün. Sonra gel dedi.Aynen aynen genelı kız bakalım sıze ne dıyecek doktor zamanı gelince
1 ay sonra cagırdı bızıde canım 2 li testi bizde yaptirmadik zaten. doktor olarak yaptirmanizi oneririm ama baba olarak ben kizlarimda yaptirmadim dedi tahlillere gelince neler oldugunu yazayim yaptir bir yerde icin rahat degilse ama bence istemediyse vardir bir bildigi bak benimkide vitamin kullanma dedi sadece magnezyum ve kan ilaci verdi dedigini yapicam bende
Ben anlamadim ki sadece pastorize seyler ye dedi bol su ic dedi iste ama istahim kapandi zorluyorum resmen transferden once bu kalite bilgisi vermeseydi keske moralim bozuldu..Sabahda aradilar 6 embriyodan biri transfer edildi 2.kalite 4 hucreli..Digerleri yavas duruma gore donduramayabiliriz demislerdi biri grade 1ile 2 arasi onu dondurduk dedi grade ne oluyo kalitemi acaba..
Canım gebelik belirtileri adet te çok benziyor kazma kendini benimde hiç bi belirtim olmadı hala da yok herkes aynı değil inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sanaAramiyorum var olan seyler yok oluyor ve adet belirtisi oldugunu hissediyorum artik
Zaten kitaba verdim kendimi molalarda da buraya takiliyorum..testim 3 eylulde ama doktor sanci icin yarin gecmezse gel dedi..Sakin kaliteyi falan kafana takma. Benim ilk denememde en iyi kalite ve 5. Gun embriuosuydu. Arkadasiminki daha dusuk kalite ve 3. Gundu. Onunki tuttu benimki tutmadi. Suan sakin ve rahat olup dinlenmene bak. Dusunmemeye calis canim. Kitap falan iyi kafa dagitiyor. Testin ne zman?
Hayırlı tedaviler dilerimMerhaba kızlar sizleride haberdar ediyim dedim.dün hrm kendi doktorumlar hemde memorialde bir doktorla görüştüm.kadın kendi doktorumun söylediklerinim aynısını söyledi bende kendi doktorunla devam edicem.öncesinde rahime bir kamerayla baıılıyormus birde çiizk atılıcak.genel anestezi ile yapiliyor.yeni yılda başlıycaz birkaö ay ara vericem o esnada omuzumdan ameliat olucam ve kilo vericem biraz.toparlanıp. Yeniden başlıycam
Kacinci denemen hangi embriyo?benim ilk denemem iki tane 5. Gun embriyosu transfer edildi...ins olur cok zor bir süreç...Canım gebelik belirtileri adet te çok benziyor kazma kendini benimde hiç bi belirtim olmadı hala da yok herkes aynı değil inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana
İnankı onlar cok bos gögüs ağrisi aynı senin dediğin gibi kızımdada oldu diğer begatiflerimdede oldu ilaçların etkisiyledemokuyor canım moralini bozma test günğnğ bekleAramiyorum var olan seyler yok oluyor ve adet belirtisi oldugunu hissediyorum artik
Aynen canım.biliyorsun buara sadece sağlık ve kızıma odaklandım.bi yandanda planımızı yaptıkVuuuuuu yenilenip anne Olacağım diyorsun. Omuz ve kilo iyi olacak senin için .
İnşallah canım 2015 de teansferim olmuycak ama gelirim yine tedavi alamasında.Kafan netleşmiş canım neguzel.. Hedeflerini gerçekleştir tekrar dön Aramıza.
Pgt ye gerek duymuyorlar.embiriyoların cok iyi embiriyoda bir bozukluk oldugunu düşünmüyoruz dediler.2 tane 5aa hatchıng di embiriyolarımMotivasyonunu yeniden kazanman super:)
Cizik atma islemini histereskopi ile ben de yaptirmistim canim. Bir de pgt yaptirisan embriyolarina tam olur:)
sağol canım.başladın mı tedaviye? korkmuyorum inan ben cok işlem gördüm zaten.doktorumada güveniyorum.2250 lira medical parkta orda yaptırıcam.doktorum sağolsun yardımcı olucaktır zatenHayırlı tedaviler dilerim
Bende yeni histereskopi oldum kamerayla rahim ici incelendi çizik atıldı ve tedavi başlattı doktorum 6 . Tüp bebek denemem olacak hiç korkacak bor şey değil zaten sedasyon denilen damar içine enjekte ile uyuyorsun kaldığında 30 dakika bitmiş olur 2 3 gün ara kanama adet tarzı ağrı olur agrikesici ve antibiotik verirlerse kullanıyorsun ve rahimde anormal durum saptanirsa biopsi ile tahlil alınır küçük miom Polip yani siğil görürse temizlenir işlem bizim için daha faydalı ve maliyet özel hastane 1500 2200 devlet ücretsizdir. Kiloya gelsek bende kiloluyim yürüme bandı ile günlük 45 dakika yürüyorum ınanki ise yarıyor
Canım benim 3. Denemem 3. Gün dondurulmuş embriyo ile oldu. 5. Gün ve iki tane gayet iyi seninki de şimdi içinde büyümeye başlamıştır İnşallah hep pozitif düşünKacinci denemen hangi embriyo?benim ilk denemem iki tane 5. Gun embriyosu transfer edildi...ins olur cok zor bir süreç...
Sagol cnm ins ben de guzel haberler veririmCanım benim 3. Denemem 3. Gün dondurulmuş embriyo ile oldu. 5. Gün ve iki tane gayet iyi seninki de şimdi içinde büyümeye başlamıştır İnşallah hep pozitif düşün
Gözün aydın canımMerhaba arkadaşlar bugün ikili test için gittik 13+2 olmuş bebis ense kalınlığı 1.1. Iyi dedi cinsiyet için de büyük ihtimal erkek dedi biz sormadan bu kadar erken de belli olur mu acaba Rabbim hepimizede tamamına erdirsin olmayanlara da mucize evlatlarina kavustursun
Tsk ederim canım ama tedavi ile hamile kaldigimizdan midir nedir tereddüt acaba lar hiç bitmiyor her halde doğuma kadar böyle sürecek o günleri de gorebilirsekGözün aydın canım
canım başlarda oldu benimde belirtiler göğüs ağrısı hiç olmadı zaten sonra ne belirti varsa hepsi geçti merak etme, kaçıncı günün bugün?Aramiyorum var olan seyler yok oluyor ve adet belirtisi oldugunu hissediyorum artik
Cnm gogus agrim toplamadan beri var ama azaliyor agri kasiklarima adete benzer agri giriyo bazen karin altimda dolgunluk var bi de benim bacaklarim agrir adet oncesi sabah agriyla kalktim bacaklarim agriyor 19 ağustosta transferim oldu...canım başlarda oldu benimde belirtiler göğüs ağrısı hiç olmadı zaten sonra ne belirti varsa hepsi geçti merak etme, kaçıncı günün bugün?
Aynen canım tereddütler çok bana kalsa hergün test yapacağım hergün kontrol ettireceğim oğlumda nasıl sakinmişim hiç anlamıyorum halbuki aynı şekilde başladı belirtiler kasık ağrısı falan yine de şimdi kalp atımı için gün sayıyorum korku da var tabii Allah miniklerimizi bize bağışlasın O na EmanetlerTsk ederim canım ama tedavi ile hamile kaldigimizdan midir nedir tereddüt acaba lar hiç bitmiyor her halde doğuma kadar böyle sürecek o günleri de gorebilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?