- 10 Mart 2010
- 440
- 381
- 333
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.481
Bende hiç olmadı şimdiye kadar. Bu hafta bıraktırdı doktorum benimde son. Pıhtılarla birlikte akıntım başladı. Hayırdır inşallah.Kizlar bugun crinone jel cok koyu kahverengi seklinde geri geldi. 4,5 haftaligim . Jeli renkli gelen var mi dr una soran?
Kan testinden sonra doktora gittimi mı hiç ? Ben keseyi görmek için kısmetse carsamba gunu gidecegim.Kizlar bugun crinone jel cok koyu kahverengi seklinde geri geldi. 4,5 haftaligim . Jeli renkli gelen var mi dr una soran?
Kan testinden sonra doktora gittimi mı hiç ? Ben keseyi görmek için kısmetse carsamba gunu gidecegim.
Crinone jel kahverengi geliyor bende de hemşireme söyledim progestan iğne versi devam ettigi sürece vurdurur dedi
Birikenler cikiyor sanırım benim de bugun siyah top top geldi hep, ne mutlu sana keseyi gördün rahatladın :) kan degeri 2.000 i geçmesi gerekiyormuş keseyi gormek icin ben 63 le öğrenmiştim gebeliğimi , bu arada sizin hangi merkezdi tup bebek yaptırdığınız ?Dun Gittim canim, keseyi gordum. Jelin geri gelmesi cok normal ama kopkoyu siyaha yakin renkte geldi. Sag kasigimda da surekli batma var ama dayanilmaz bir agri degil. Sadece kendini hissetririyor.
Bi aşilama denedim ilk kez tüp brbrk deniyoruz..Ama bi yildir kist prolaktin gibi seylerle ugrastim.Sagol moral icin..Umutsuz olma lütfen.. Uzun zamanlar bekliyoruz, kac negatif aldın bilmiyorum ama ben burda 8 negatif alan arkadas tanıyorum. Zor dönemler anlıyorum ama heleki tedaviye Başladıktan sonra negatif olma lüksümüz yok. Kendin icin en huzurlu ortamı yarat, gercekten karnında bebeğin oldugunu hissederek müjdeli haberi bekle. Olacagına herkesten önce sen inanmalısın
Cok tesekkurler canim guzel dileklerin icin..Esim hep destek sadece spermleri dusukken ilac kullandi ve cok kilo aldi sora sperm yukselince birakip diyet yapti simdi tekrar dusunce spermi tekrar kilo almak istemiyo..Ay canım benim , sakın üzülme iyi düşün iyi olsun lütfen geçmiş deneyimlerin sana böyle hissettiriyor olabilir, eşinin de bıktım artık demesi seni de ümitsizleştirmiş olabilir, bence eşinle konuş desteğini al benim eşimde öyleydi karnıma iğne vururken öfleye pöfleye bitsin artık derdi :) bende üzülürdüm kızardım ama kızmadan üzüldüğümü ve kırıldığımı hassas bir dönemde olduğumu söyleseydim daha anlayışlı olurdu bende gergindim çünki, ben senin bu durumunu manevi desteğe bağlıyorum ama unutma en önemlisi senin güçlü, pozitif olman , sana buradan tüm güzel enerjilerimi yolluyorum canım inşallah hamiş olacaksın sende takvim yapacaksın, burda 11..14..16..40.. Haftalarını paylaşacaksın..veee doğumunu ..şimdi toparlan ve iyi hisset buu çokk önemli..
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..tesekkur ederim herkese tekrardan..Bugun aradilar gittim cok sancim var idarar yaparken dedim ama yinede transfer oldu öglen..Embriyologla konustuk 6yumurtada döllenmis ama gelisimleri yavaslamis biri 2.kalite digerleri geri kaldi yarin haber vercez dondurulcak durumdaysa dedi..2.kalitede olan transfer oldu..Simdi yatiyorum kalkinca sanci oluyo..2 aşılama 8 tüp bebek denemesi yaşayan biri olarak sabır göstermenin ne kadar gerekli bişey olduğunu hatırlatmak istedim asla ümitsizlige düşme beb üstelik çokta kallitesiz embriyo ile gebe kaldım rabbim ol dediği zaman olacak canım inşallah Allah im tez zamanda nasip etsin
Birikenler cikiyor sanırım benim de bugun siyah top top geldi hep, ne mutlu sana keseyi gördün rahatladın :) kan degeri 2.000 i geçmesi gerekiyormuş keseyi gormek icin ben 63 le öğrenmiştim gebeliğimi , bu arada sizin hangi merkezdi tup bebek yaptırdığınız ?
Aynen aynen genelı kız bakalım sıze ne dıyecek doktor zamanı gelinceOh maşallah çoğu kız bebek olcak galiba hadi hayırlısı
1 ay sonra cagırdı bızıde canım 2 li testi bizde yaptirmadik zaten. doktor olarak yaptirmanizi oneririm ama baba olarak ben kizlarimda yaptirmadim dedi tahlillere gelince neler oldugunu yazayim yaptir bir yerde icin rahat degilse ama bence istemediyse vardir bir bildigi bak benimkide vitamin kullanma dedi sadece magnezyum ve kan ilaci verdi dedigini yapicam bendeMerhaba arkadaşlar bizimde bugün kontrolümüz vardı bebeğim büyümüş maşallah elleri kolları hiç durmadı bize el salladı adeta doktorum büyük ihtimalle erkek bebek dedi. İçerde kanama alanı varmış leke oluyor mu diye sordu 1 aydır hiç olmadı dedim olursa korkma dedi coraspin ara verelim dedi jele aynen devam. Bide kızlar benden hiç tahlil falan istemedi ikili testten bahsetmedi. 20 gün sonra gel dedi inşallah herşey yolunda gider.
26 Ağustos benim randevum , adete gore 5 haftalık ama ultrasonda ne çıkacak bakalimSenin degerin de cok guzel. Suan kacinci haftadasin? Kese gorme randevun ne Zaman? Buarada ozelden yazdim diger detaylari.
Belirti arama canın benim kızimda hiç belirtim olmadiKızlar lütfen yazin transferimin 5. Gunu burda hamile cok kisi var gogus agr vardi ama gecti bu adet olacagim anlamina mi geliyor sizde gogus agrilari nasildi transferden sonra
Aramiyorum var olan seyler yok oluyor ve adet belirtisi oldugunu hissediyorum artikBelirti arama canın benim kızimda hiç belirtim olmadi
Vuuuuuu yenilenip anne Olacağım diyorsun. Omuz ve kilo iyi olacak senin için .Merhaba kızlar sizleride haberdar ediyim dedim.dün hrm kendi doktorumlar hemde memorialde bir doktorla görüştüm.kadın kendi doktorumun söylediklerinim aynısını söyledi bende kendi doktorunla devam edicem.öncesinde rahime bir kamerayla baıılıyormus birde çiizk atılıcak.genel anestezi ile yapiliyor.yeni yılda başlıycaz birkaö ay ara vericem o esnada omuzumdan ameliat olucam ve kilo vericem biraz.toparlanıp. Yeniden başlıycam
Canım benim de aynı oldu göğüslerim şişti ağrıdı karnım ağrıdı oturdum ağladım olmadı diye sonra 9.gün test yaptım 17.63 çıktı üç gün sonra 40 çıkınca kimyasal diye düşündüm sonra yaptığım iki test birden yükseldi 129.6 ve 1246 ya çıktı çok şükür keseyi gördüm şimdi kalp atımı için gün sayıyorum inşallah sen de kavuşursun miniğine ne olursa olsun kendini yıpratma kötü düşünme hayırlısı olsun hakkındaKızlar lütfen yazin transferimin 5. Gunu burda hamile cok kisi var gogus agr vardi ama gecti bu adet olacagim anlamina mi geliyor sizde gogus agrilari nasildi transferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?