- 25 Kasım 2013
- 532
- 149
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.421
Ben de dondurulmuşla gebe kaldım :)Gerçekten mi canım nasıl sevindim o kadar umutszm o kadar beklentisizim ki artıkTabi ki Rabbim hayırlısını nasip etsin ama kucagım dolaun o güzel cennet kokusunu içime cekeym istyrm artık
Merhaba benim transfer tarihimde 5 Ağustos , siz kacinci gun kac degerle öğrendiniz acaba ? Benim lekelnmem oluyor iki gündür aklım gidiyo5.gün embriyosuydu. 4Ağustos transfer tarihim:) valla hiç fikrim yok Cuma doktora gidince öğrenicem inşallah canım.
İstanbulda mısın? aynı hastaneden çıkarmışız:))
Benimde transferin 5. Gününden itibaren bir hafta boyunca kahve akıntım oldu bir iki kerede pembe oldu. Doktoruma sordum yerleşme kanamasıdır dedi ve için rahat etsin istersen proluton depot diye iğne verdi onu vuruldum ve vurulduktan bir gün sonra geçti akıntım. Şimdi kese için gün sayıyoruz bakalım. Eğer değeriniz ikiye katlandıysa bence sorun yok.Merhaba benim transfer tarihimde 5 Ağustos , siz kacinci gun kac degerle öğrendiniz acaba ? Benim lekelnmem oluyor iki gündür aklım gidiyo
Çok mutlu oluyorum siz böyle yazdıkca Rabbim bana da nadip eder insallahBen de dondurulmuşla gebe kaldım :)
Bebislerin cinsiyetleri ile ilgili birşey söyleyecek mi onu merak ediyorum ben :)Yarın kontrolümüz var kızlar. Bebişlerimizi göreceğiz. Doktora neler soralım hamilelerin merak ettiği konular var mı?
Merhaba benim transfer tarihimde 5 Ağustos , siz kacinci gun kac degerle öğrendiniz acaba ? Benim lekelnmem oluyor iki gündür aklım gidiyo
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Doğana kadar stres hic bitmicek sanırım kızlar.
Merhaba benim transfer tarihimde 5 Ağustos , siz kacinci gun kac degerle öğrendiniz acaba ? Benim lekelnmem oluyor iki gündür aklım gidiyo
9. Gün erken gebelik testinde silik cıktı, 12 . Gunde pozitif kan testi sonucumu almıştım..Merhaba benim transfer tarihimde 5 Ağustos , siz kacinci gun kac degerle öğrendiniz acaba ? Benim lekelnmem oluyor iki gündür aklım gidiyo
9. Gün idrar 10. Gün 204 15. Gün 700 ile ikizlerimi bekliyorum benMerhaba benim transfer tarihimde 5 Ağustos , siz kacinci gun kac degerle öğrendiniz acaba ? Benim lekelnmem oluyor iki gündür aklım gidiyo
Birini çok kolay kıza benziyor dedi. Diğeri uğraştıedı bugğn inatçı döndü sırtını dürttü bayağı doktor bundan emin değilim erkeğe benziyor ama... Dedi yani net değil canım tahminBebislerin cinsiyetleri ile ilgili birşey söyleyecek mi onu merak ediyorum ben :)
Gözün aydın canım ne güzel görmüşsün bebisleri inşallah biri kız diğeri erkek olur gerçi sağlıkla dünya ya gelsinlerde hiç birimiz için cinsiyetlerin ne olduğu önemli değil diye düşünüyorum kan ilacı ve vitaminin ismini yazar misin canım rica etsemBugün muayeneye gittik. Bebişler uyuyordu. Ense kalınlığı burun ölçüsü falan alındı. Herşer normal dedi. Ardından ikili test istersek yaptırabileceğimizi ama daha keisn sonuç istersek panaromik test yapılabileceğini söyledi. Pahalıymış biraz. Araştıracağız onu. Jeli kesti onun yerine demir ilacı ve vitamin verdi. İkili testi yaptık o arada. 3 hafta sonra kontrole gideceğiz
Bu cok normal. Bircok kadinda adet oncesi ve sonrasi kahverengi lekelenme olur. Tupbebek denenmesinden sonrada normaldir. Korkulcak birsey yok bence.Kızlar merhaba,size birşey soracağım.Yazmıştım zaten belki hatırlarsınız Temmuz Ayında ilk tüp bebek denemem oldu,maalesef başarısız sonuçlandı.3 Ağustosda adet oldum...Fakat adetim bittikten 3 gün sonra açık kahverengi bir leke geldi,geçti.Bugün sabahtan tekrar (bugün adetim biteli 17 gün oldu) bu sefer daha koyu kahverengi bir akıntı geldi ve geliyorda hala.Böyle bir şey yaşayan var mı,çok hormon aldık,bozduk vücudun ritmini bundan mı oldu acaba?Hiç akıntım olmaz normalde o yüzden evham yapıyorum.Offff...
Decovit pronatal ve ferrasonal duedonal copsGözün aydın canım ne güzel görmüşsün bebisleri inşallah biri kız diğeri erkek olur gerçi sağlıkla dünya ya gelsinlerde hiç birimiz için cinsiyetlerin ne olduğu önemli değil diye düşünüyorum kan ilacı ve vitaminin ismini yazar misin canım rica etsem
Teşekkür ederim canım bende previt pozitif diye bir vitamin var onu kullanmayı düşünüyorum içeriği çok kapsamlı araştırdığım kadarıyla ondan sordumDecovit pronatal ve ferrasonal duedonal cops
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?