- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- 73
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.601
Doktoruna danışmalısınTRANSFER İÇİN BEKLİYORUM BU ARADA
Kahve deil benimki adet kani gibi kırmızı geceden beri olmadı su an öyle dvm eder inşallah.bi pedi dolduracak kadar olmadı su ana kadar.internette genelde plesantaya yerleşme kanaması şeklinde yazıyor inşallah öyle biseydir
Hiç bişi olmuyor. Negatif düşünmüyoruz. Test gününe kadar oyalanacak meşgale buluyor kafamızı dağıtıyoruz.Transferimin 5. Gunu bugunde adet olacakmisim gbi kasigima bi agri giriyo kizlar. Gerci reglm 4 agustos. Test gunumde 4 agustos. Ahhh ahhh bilemedim simdi noluyo
Transferimin 5. Gunu bugunde adet olacakmisim gbi kasigima bi agri giriyo kizlar. Gerci reglm 4 agustos. Test gunumde 4 agustos. Ahhh ahhh bilemedim simdi noluyo
İlk muayeneni oldun mu canım. Keseyi gördün mü?Benimde reglim 12 temmuz test günümde 11 temmuzdu.olumlu sonuçlandı regl a bi süreliğine by byy dedik.inşallah sizinde öyle olur güzel sonuclanir
İlk muayeneni oldun mu canım. Keseyi gördün mü?
DOKTORU ARAMADIM BİRAZ BEKLEYİM DİYE AMA GELMİYORDoktora haber verein mi canım? Belki iğne falan verir
Hoşgeldin canım inşallah güzel sonuçlar alırsınSlm arkadaslar yeni üyeyim çikolata kistim var 2. Tüp bebek tedavisine basladik dua ve sl ile
Insallah boyle devam eder gelmez..Kahve deil benimki adet kani gibi kırmızı geceden beri olmadı su an öyle dvm eder inşallah.bi pedi dolduracak kadar olmadı su ana kadar.internette genelde plesantaya yerleşme kanaması şeklinde yazıyor inşallah öyle biseydir
WuhhhooouvvvvHiç bişi olmuyor. Negatif düşünmüyoruz. Test gününe kadar oyalanacak meşgale buluyor kafamızı dağıtıyoruz.Sonra pozitif haberi bize veriyorsun.
Harika diymi.Keseyi de gorduk kalbide duyduk Allahın izniyle.kalp için randevumuz 6 agustostu dün kanama olunca hemen doktora gittik kalbide duymuş olduk
:) ne bileyim takildim isteKızlar bu topikte bu bulantı olayına niye buladar takıldık anlamıyorum.. Herkesin midesi bulanmaz ki ayrıca bu gercekten şükredilecek bi durum ne mutlu bize rahat geçiriyoruz zor Dönemleri.. Özge 3-4 hafta Gözümüzün önünde nekadar zorluk cekti.. Cok şükür bizler sanslıyız
Nasıl gidiyor hamişlik:) ne bileyim takildim iste
Maşallah ben seni başka topıkten hatırlıyorum ne zaman 24 hafta oldunuz maşallahbenimde öyleydi üstüne birde 8. haftaya kadar kanamam vardı
çok şükür allahıma bu günleri gördük şimdi inşallah bebeğimizi sağlıkla vakti zamanında kucağımıza almak kaldı allahın izniyle
ZAMAN GEÇMİYOR GİBİ GÖRÜNSEDE GEÇİYORMUŞ SAĞLIKLA ALALIM KUCAĞIMIZA İNŞALLAHMaşallah ben seni başka topıkten hatırlıyorum ne zaman 24 hafta oldunuz maşallah
inşallah tutunurlar çarşamba transferim.bende nasıl geçti zaman anlamadım kızım 4 yaşina geldi ikinci için bile ugraaırken buldum kendimiZAMAN GEÇMİYOR GİBİ GÖRÜNSEDE GEÇİYORMUŞ SAĞLIKLA ALALIM KUCAĞIMIZA İNŞALLAH
İNŞALLAH SENİNDE BEBEKLERİN TUTUNMUŞTUR SANA HAYIRLISIYLA
Benim de kızım 5 yaşında canım.Rabbim evlatlarımızı kardeşsiz bırakmasın aminnninşallah tutunurlar çarşamba transferim.bende nasıl geçti zaman anlamadım kızım 4 yaşina geldi ikinci için bile ugraaırken buldum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?