2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Doktora haber verein mi canım? Belki iğne falan verir

Transferimin 5. Gunu bugunde adet olacakmisim gbi kasigima bi agri giriyo kizlar. Gerci reglm 4 agustos. Test gunumde 4 agustos. Ahhh ahhh bilemedim simdi noluyo
Hiç bişi olmuyor. Negatif düşünmüyoruz. Test gününe kadar oyalanacak meşgale buluyor kafamızı dağıtıyoruz. Sonra pozitif haberi bize veriyorsun.

Transferimin 5. Gunu bugunde adet olacakmisim gbi kasigima bi agri giriyo kizlar. Gerci reglm 4 agustos. Test gunumde 4 agustos. Ahhh ahhh bilemedim simdi noluyo

Benimde reglim 12 temmuz test günümde 11 temmuzdu.olumlu sonuçlandı regl a bi süreliğine by byy dedik.inşallah sizinde öyle olur güzel sonuclanir

Bende tüp bebek yatiracam ama şehir dışından geliyorum yaptırdığım da yolculuk sorun olurmu

:) ne bileyim takildim iste

Maşallah ben seni başka topıkten hatırlıyorum ne zaman 24 hafta oldunuz maşallah

ZAMAN GEÇMİYOR GİBİ GÖRÜNSEDE GEÇİYORMUŞ SAĞLIKLA ALALIM KUCAĞIMIZA İNŞALLAH

İNŞALLAH SENİNDE BEBEKLERİN TUTUNMUŞTUR SANA HAYIRLISIYLA
inşallah tutunurlar çarşamba transferim.bende nasıl geçti zaman anlamadım kızım 4 yaşina geldi ikinci için bile ugraaırken buldum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…