2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Amin inşallah:)

arkadaşlar acil fikir verirmisiniz şiddeetli adet sancılarım var bebeğime bişi mi oluyo napmalıyım lütfen yardımmm

Ne güzel seviniodum kanamam olmuyo diye gece yine olmuş brz.Allahım bize yardım etsin ne zor biseymis

Canım geçmiş olsun bende yaşadım çok kötüydü. Allah'ım birdahaa yaşatmasın bize, eğer kan sulansırıcı kullanıyorsan kesmen lazım benim doktor kan sulandırıcı iğneni 3 gün kes sonra yine başlarsın dedi, ilk muayene olduğun Dr sanırım doğru yönlendirmiş coraspini kes demiş sen dr unu ara sor mutlaka yat Dinlen geçer şu 3 ayı atlatsak tamamdır

Kizlar simdi de bel ve kasik agrim var
Moralim bozuldu cok

Kasık ve bel ağrısı normaldir benimde çok olmuştu sol tarafına uzan Dinlen kendini dinleme bebiş videoları izle bebiş banyosu bebiş masajı falan izle rahatlatıyo ..benimde bel ve kasıklarım çok sancıyordu ara ara yokluyordu, duramıyordum yerimde, dinlendikçe geçer, rahmimiz genişliyor rahmi taşıyan bağlarımız genişledikçe bel ve kasık ağrısı yapıyor canım

Dünkü gittiğimizde doktor da kes kan sulandiricilari dedi doktorumuza ulasamioz hemşiresi de kesmeyin dedi.kafayı yedirtirler insana napcam bilmiyorum

Kızlar kan testi sonucum negatif çıktı.Yollarına devam eden tüm arkadaşlara şans ve sabır diliyorum...Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.

Kizlar simdi de bel ve kasik agrim var
Moralim bozuldu cok

arkadaşlar acil fikir verirmisiniz şiddeetli adet sancılarım var bebeğime bişi mi oluyo napmalıyım lütfen yardımmm

kızlar telaş etmeyin allahın izniyle bebeklerinize bişey olmaz bende çok adet sancısı karın ağrısı çektim normal diyorlar

ama yinede endişe ediyorsanız dr. sorun

Dünkü gittiğimizde doktor da kes kan sulandiricilari dedi doktorumuza ulasamioz hemşiresi de kesmeyin dedi.kafayı yedirtirler insana napcam bilmiyorum

Kanaman sürüyorsa kes bence mantıken kanamalı bir hastaya kan sulandırıcı verilmez değil mi? Benim gibi 3 günlüğüne kes ya da Dr una Msj at, kanaman yoğunluk azaldı mı?

kızlar telaş etmeyin allahın izniyle bebeklerinize bişey olmaz bende çok adet sancısı karın ağrısı çektim normal diyorlar

ama yinede endişe ediyorsanız dr. sorun
ya bu sancı ve ağrılardan hamile oldğuma sevinemiyorum bile Allahım korusun çok korkuyorum

ya bu sancı ve ağrılardan hamile oldğuma sevinemiyorum bile Allahım korusun çok korkuyorum
benimde öyleydi üstüne birde 8. haftaya kadar kanamam vardı

çok şükür allahıma bu günleri gördük şimdi inşallah bebeğimizi sağlıkla vakti zamanında kucağımıza almak kaldı allahın izniyle

Merhaba canım, benim de kanamam olmuştu, coraspin kullanıyordum, doktorum hemen kestirdi, bir daha da kullanmadım..çok şükür şu an iyiyim..Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…