- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.561
Canimm korktumm bende gorunce. Allah korusun size bagislasin. Cok sevindim iyi olmasinaYok cok şükür bugün ikinci kez kan testi yaptrdim sonucum iyi iki katından fazla çıktı bi türlü beceremedim takvimi yapmayı
Amin inşallah:)Ben demiştim işte ondan oldu
Bende 25 yasındayım pkoluyum.bi kızım var.mayısta bir negatıf aldım şimdi trkrar tedavideyim bu hafta transferim olucak inşallah.
transferden sonra ağrı olmaz.bir gün dinlenip ertesi gün yola cıkmanız iyi olucak.hayırlısı ile bebişin seninle olur
Aaaa ne güzel yoldaş oluruz aynı gün sayılırben de salı günü alıyorum bebişleri, test tarihimiz hemen hemen aynı olacak:))
Evet canım iki tane teansfer edilicekCok güzellll iki tane mi transfer olucak
Canım kendi doktorunu dinle. Diğer doktorlar normal gebelik gibi düşünüyorlar. Ama bizim bebekler özel
Olsun içini ferah tut hersey iyi olucakNe güzel seviniodum kanamam olmuyo diye gece yine olmuş brz.Allahım bize yardım etsin ne zor biseymis
Çok sevindim gercekten ikiside tutabilir belkiEvet canım iki tane teansfer edilicek
Hayırlısı allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsinslm kızlar ikinci kan sonucum 874 çok şükür iki katından fazla artmış
Ne güzel seviniodum kanamam olmuyo diye gece yine olmuş brz.Allahım bize yardım etsin ne zor biseymis
Kizlar simdi de bel ve kasik agrim var
Moralim bozuldu cok
inşallah canım ya inşallah stres oldum dünden beriÇok sevindim gercekten ikiside tutabilir belki
Canım geçmiş olsun bende yaşadım çok kötüydü. Allah'ım birdahaa yaşatmasın bize, eğer kan sulansırıcı kullanıyorsan kesmen lazım benim doktor kan sulandırıcı iğneni 3 gün kes sonra yine başlarsın dedi, ilk muayene olduğun Dr sanırım doğru yönlendirmiş coraspini kes demiş sen dr unu ara sor mutlaka yat Dinlen geçer şu 3 ayı atlatsak tamamdır
Kizlar simdi de bel ve kasik agrim var
Moralim bozuldu cok
arkadaşlar acil fikir verirmisiniz şiddeetli adet sancılarım var bebeğime bişi mi oluyo napmalıyım lütfen yardımmm
Dünkü gittiğimizde doktor da kes kan sulandiricilari dedi doktorumuza ulasamioz hemşiresi de kesmeyin dedi.kafayı yedirtirler insana napcam bilmiyorum
ya bu sancı ve ağrılardan hamile oldğuma sevinemiyorum bile Allahım korusun çok korkuyorumkızlar telaş etmeyin allahın izniyle bebeklerinize bişey olmaz bende çok adet sancısı karın ağrısı çektim normal diyorlar
ama yinede endişe ediyorsanız dr. sorun
benimde öyleydi üstüne birde 8. haftaya kadar kanamam vardıya bu sancı ve ağrılardan hamile oldğuma sevinemiyorum bile Allahım korusun çok korkuyorum
Dünkü gittiğimizde doktor da kes kan sulandiricilari dedi doktorumuza ulasamioz hemşiresi de kesmeyin dedi.kafayı yedirtirler insana napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?