- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.541
Kızlar benim umudum kırıldı biraz kalan embriyom devam etmemiş transfer edilenlerle aynı kalitedeydiCanım ne oldu test sonucun inşallah olumludur
Hmn bitti ztn indirimdekiler bnde alamadım ama fiyatı düşmemiş olan var 2 li magzada yok ondan bn ondan aldım tabsiye ederim türkiyede böyle yokmuş abla kaçırmaBak bunu ogrendigim iyi oldu. Ben o camasirlari turkiyeden gelen birine ismarlatacaktim. Burda carsida hic gormedim cunku. Bakacam simdi yattigim yerden internetten.
Canimmm sormaGunaydin kizlar. Turkiyedekiler gune guzel sicak hava ile merhaba diyo ne guzel. Burda ise yagmurlu soguk bir hava pattaniyenin altinda oturuyorum su an. Eeee nasil gidiyo hamilelikler. Cok sukur herkez artik iyi bahsediyo.oz-ge-mavi kendine yeni cicilerin almanin vakti geldi. ne guzel. @Ucurtma avcisi 86 nasilsin? Son durum nasil hafifledimi kanamalarin. cerenery gorunmuyosun pek. Lekelenmeler ne durumda. Bendede hala var lekelenme. Sabah hastaneyi aradim anlattim durumu. Bana progesteron ilaci verin dedim burda boyle sorla isteyen ilaci. Butun hastaneler 12 hafta veriyo siz neden 12 gun veriyosunuz ben 42 yasindayim bana gerekli falan dedim. Bakalim doktorla konusup beni ariyacakmis oglen. Pek umidim yok ama. Hic kimildamadan korkuyla yatiyorum kanama olacam diye. Insallah yasatmaz allahim.
Ne oldu canim? Bu ne demek simdi?Kızlar benim umudum kırıldı biraz kalan embriyom devam etmemiş transfer edilenlerle aynı kalitedeydi
Midem bulanmiyor bence bende bir tuhaflik varacaba hersey yolunda degil mi?
3 agustosta doktora gidicem ama endiseliyim
Insani bayagi bunaltiyo bu durum. Fitil sorsan doktoruna jel yerine. Onun akintisi olmuyo. Dinleniyomusun hala? Ben iki gundur sadece yatiyorum.Canimmm sorma
Lekelenme yaninda jelin dokuntusu beni mahvetti
İki gunde bir bir avuc dolusu pis garip bir dokuntu geliyor bendencogunlukla kahverengi
Bence doktoruna ulasmaya calis. Diger doktor bosuna soylememistir. Hemsire bilmeyebilir.6+2 yim arkadaşlar.bugün kıpkırmızı kanamam oldu kendi doktorumuz uzak olduğundan acil olunca hemen başka bi doktora gittik bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Kalbini duymamistik daha onuda duyduk.yat dinlen iyice dedi.ama ilaçlardan ikisini almayı bırak dedi(coraspin ve oksapar iğne) progestanida günde 100 mg yaptır dedi normalde 50 yapıyoruz.kendi doktorumuzun hemsiresini aradık o ilaçlarla oynamayin aynı devam dedi.biz kendi doktorumuzu dinlicez doğru olanı yapıyoruz degilmi
Herkezin midesi bulancak diye birsey yok. Herkezde degisiktir belirtiler. Benim iki arkadasiminda hic mideleri bulanmadi gebeliklerinde.Midem bulanmiyor bence bende bir tuhaflik varacaba hersey yolunda degil mi?
İlk hamileliğim 8 hafta sürdü ve bulantı heran vardı ama oğlumda bi kez bile kusmadım her hamilelik bir değil hem de bulanmıyo işte bulansa sabah kalktığın gibi lavaboya :)))Midem bulanmiyor bence bende bir tuhaflik varacaba hersey yolunda degil mi?
Bi tane embriyom kalmıştı embriyolog dedi takip edeceğiz beşinci güne kadar yaşarsa tekrar donduracağım dedi ben de o devam ederse umudum daha fazla olur transfer edilenler de yaşar dedim o devam etmemiş ondan dedimNe oldu canim? Bu ne demek simdi?
Canim bi sorun yok degil hamilelik takvimin gorunmuyoAmin Allah razı olsun darısı başına inşallah
Ayyy sen bunami uzuluyosun canim benim sıkma canini tatlim bizim transferden sonra artan 7 embriyomuz vardi. Takip ediliyodu eger iyi gitseydi dondurulucakti ama hepsi imha edildi. Aradilar gelisimini durdurdular dediler. Bosver takma kafana alicagini aldin mucize icinde deilmiBi tane embriyom kalmıştı embriyolog dedi takip edeceğiz beşinci güne kadar yaşarsa tekrar donduracağım dedi ben de o devam ederse umudum daha fazla olur transfer edilenler de yaşar dedim o devam etmemiş ondan dedim
Dikkat et bol bol dinlen Allah hiçbirimizi korktuğumuz yere uğratmasınŞükür iyi gidecek inşallah. Ben dün biraz yordum kendimi, akşama kahverengi akıntim oldu. Şimdi yatıyorum sadece.İnşallah tekrarlamaz.
Çok şükür onlar içimde ama ne bileyim biraz etkilendim işte o devam etseydi iyi hissederdimAyyy sen bunami uzuluyosun canim benim sıkma canini tatlim bizim transferden sonra artan 7 embriyomuz vardi. Takip ediliyodu eger iyi gitseydi dondurulucakti ama hepsi imha edildi. Aradilar gelisimini durdurdular dediler. Bosver takma kafana alicagini aldin mucize icinde deilmi
Hayir hayir yine iyi hissediceksin. Bak bende bazen senin gbi dusunuyorum ama yapmayalim boyle. Allahin izniyle Olacak diyelimÇok şükür onlar içimde ama ne bileyim biraz etkilendim işte o devam etseydi iyi hissederdim
Teşekkür ederim canım inşallah meleklerimiz bizimle kalcak inanıyorum inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırızHayir hayir yine iyi hissediceksin. Bak bende bazen senin gbi dusunuyorum ama yapmayalim boyle. Allahin izniyle Olacak diyelim
Canım kendi doktorunu dinle. Diğer doktorlar normal gebelik gibi düşünüyorlar. Ama bizim bebekler özel6+2 yim arkadaşlar.bugün kıpkırmızı kanamam oldu kendi doktorumuz uzak olduğundan acil olunca hemen başka bi doktora gittik bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Kalbini duymamistik daha onuda duyduk.yat dinlen iyice dedi.ama ilaçlardan ikisini almayı bırak dedi(coraspin ve oksapar iğne) progestanida günde 100 mg yaptır dedi normalde 50 yapıyoruz.kendi doktorumuzun hemsiresini aradık o ilaçlarla oynamayin aynı devam dedi.biz kendi doktorumuzu dinlicez doğru olanı yapıyoruz degilmi
Yok cok şükür bugün ikinci kez kan testi yaptrdim sonucum iyi iki katından fazla çıktı bi türlü beceremedim takvimi yapmayıCanim bi sorun yok degil hamilelik takvimin gorunmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?