- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 52
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.481
Şükür iyi gidecek inşallah. Ben dün biraz yordum kendimi, akşama kahverengi akıntim oldu. Şimdi yatıyorum sadece.İnşallah tekrarlamaz.insallah ost: 41937258 .!.:benim içinde hayır 3.gebeliğim 2 evliliğim bu ve bebek çok istedik gebeliğim çok rahat şükürler olsun ya seninki?
Canım doktorun en iyisini söyler. Benim transferim saat 2:30 da olmuştu 1 saaat dinlendirdiler çıktık yemek yedik eşimle eve gitmemiş 5 oldu. O gün yattım. Ertesi gün kalkıp işe gittim. Çok şükür ikizlerim benimle.Arkadaşlar merhaba bir aksilik çıkmazsa benim de transferim önümüzdeki hafta olacak.merak ettiğim bi3 konı var Transfer sonrasında doktorlarnız nasıl bir öneride bulundu. Transferden 1 gün sonra otobüs yolculuğu yapılabilir mi yaklaşık 10 saatlik mesafedeyiz kliniğe, oteli önceden ayırttığımız için de iptal ettiremedik. Transfer sonrasında ağrı sızı vs birşey oluyor mu? Bende yumurta toplama işleminden sonra hiçbir ağrı olmadı.
Iyi geceler kizlar. Kalp atisini duyduktan sonra dojtorum bazi testler istemisti. Bugun yaptirdim onlari tsh biraz yuksek cikti. 3.78 gibi bisey gebelikte 2.5 alti isteniyodu sanirim doktorumla gprusemedim bugun. Bilgisi olan var mi acaba
5Aaa senin sansin benden fazla ne guzel 2 tane transfer yapmislar. Bana doktorum olmaz dedi. O yuzden geriye kalan 3 saglikli embriyoyu dondurduk. Insallah tutar 4 agustos sali test gunum zaman gecmiyo. Surekli kafamda kurup kurup duruyorum acaba bu defada mi olmadi die. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde pozitifi gorelim insallah
5.gün embriyosu olduğu için mi test günün erken benimki 7 ağustosta ayrıca negatif düşünme inşallah bebişlerimize kavuşacağız Allah'ın izniyleAaa senin sansin benden fazla ne guzel 2 tane transfer yapmislar. Bana doktorum olmaz dedi. O yuzden geriye kalan 3 saglikli embriyoyu dondurduk. Insallah tutar 4 agustos sali test gunum zaman gecmiyo. Surekli kafamda kurup kurup duruyorum acaba bu defada mi olmadi die. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde pozitifi gorelim insallah
Ben demiştim işte ondan olduValla canım beklemiyorduk ama işte şok oldu bize
Bende 25 yasındayım pkoluyum.bi kızım var.mayısta bir negatıf aldım şimdi trkrar tedavideyim bu hafta transferim olucak inşallah.Ben de 25 yaşındayım benim pkoluyum ilk denemem bana da iki tane dondurulmus embriyo transfer edildi benimki pazar günü yapıldı bugün ikinci gün demek ki
transferden sonra ağrı olmaz.bir gün dinlenip ertesi gün yola cıkmanız iyi olucak.hayırlısı ile bebişin seninle olurArkadaşlar merhaba bir aksilik çıkmazsa benim de transferim önümüzdeki hafta olacak.merak ettiğim bi3 konı var Transfer sonrasında doktorlarnız nasıl bir öneride bulundu. Transferden 1 gün sonra otobüs yolculuğu yapılabilir mi yaklaşık 10 saatlik mesafedeyiz kliniğe, oteli önceden ayırttığımız için de iptal ettiremedik. Transfer sonrasında ağrı sızı vs birşey oluyor mu? Bende yumurta toplama işleminden sonra hiçbir ağrı olmadı.
Ben de sordum bi hafta sonrası için 4 saatten fazla ise dinlenerek git dedi arada yirmi Dakika yürü dedi çok baskı olmasın rahme dedi Yine de en iyisini doktorunuz söylerArkadaşlar merhaba bir aksilik çıkmazsa benim de transferim önümüzdeki hafta olacak.merak ettiğim bi3 konı var Transfer sonrasında doktorlarnız nasıl bir öneride bulundu. Transferden 1 gün sonra otobüs yolculuğu yapılabilir mi yaklaşık 10 saatlik mesafedeyiz kliniğe, oteli önceden ayırttığımız için de iptal ettiremedik. Transfer sonrasında ağrı sızı vs birşey oluyor mu? Bende yumurta toplama işleminden sonra hiçbir ağrı olmadı.
Sanmiyorum. Benle birlikte yanimda transferi olan bi bayan vardi. Onunki 3.gun embriyosuydu test tarihlerimiz ayni yazildi.5
5.gün embriyosu olduğu için mi test günün erken benimki 7 ağustosta ayrıca negatif düşünme inşallah bebişlerimize kavuşacağız Allah'ın izniyle
Ben 12. Gün yapacağım testiSanmiyorum. Benle birlikte yanimda transferi olan bi bayan vardi. Onunki 3.gun embriyosuydu test tarihlerimiz ayni yazildi.
ne güzel canım ya.bizlerin daha hızlı belirginleşiyor karnı.sanırım ilaçların etkisiyleKızlar günaydın karnım azıcık büyüdü ve belirginleşti pantolonlarım gelmiyoyeni şeyler alıcam tarifi imkansız bi duygu
Bn çok zayıfım ztn vücut kendini ancak toparladı bencene güzel canım ya.bizlerin daha hızlı belirginleşiyor karnı.sanırım ilaçların etkisiyle
Oo zayıflar daha cok kilo alıyor ama aynı hızlada veriyor.şu transfer önceai verilen ilaçlar miğde bulantısı yapıyor bendeBn çok zayıfım ztn vücut kendini ancak toparladı bencebnde ilaç ve fitil kullanıyorum aslında
Bn sadece hap ve fıtıl kullanmıştım cnm doktoruna bi sorsana niye öyle olmuşOo zayıflar daha cok kilo alıyor ama aynı hızlada veriyor.şu transfer önceai verilen ilaçlar miğde bulantısı yapıyor bende
Hadi insallah pozitifi gorucez.Ben 12. Gün yapacağım testi
Sanmiyorum. Benle birlikte yanimda transferi olan bi bayan vardi. Onunki 3.gun embriyosuydu test tarihlerimiz ayni yazildi.
Şükür iyi gidecek inşallah. Ben dün biraz yordum kendimi, akşama kahverengi akıntim oldu. Şimdi yatıyorum sadece.İnşallah tekrarlamaz.
Ben yeni şeyler aldım bile çoktan canım gebelik taytlari ve pantolonları benim bütün hepsi dar diye en başından basi yapmasın karnima diye aldım gerçekten çok güzel bir duyguydu bende 52 kiloydum yıllardır şimdi 54 oldum sürekli o faydalı bu faydalı diye yiyip duruyorum herşeyi ama kilo almaktan bile memnunumKızlar günaydın karnım azıcık büyüdü ve belirginleşti pantolonlarım gelmiyoyeni şeyler alıcam tarifi imkansız bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?