- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.461
45 yaşındayım evet yaş riski yüksekDegerler hakkinda bir bildigim yok. Tanidigim birinde degerler kotu cikmisti amniyosentez yaptirdi sonrasinda bebegini kaybetti bu yuzden. Ustelik amniyisentezin sonucuda iyi cikmisti.
Yasin kac? Testin kotu cikmasi yastanda olabiliyo biliyosyndur gerci. Bence rahat ol. Ben bu teste hic inanmiyorum.
evet benim bebeğimde benim değil Allahımın tabiki çok istenilen bir bebek olduğu için en ufak bir risk almak istemiyorum amniyosentezi anında istemiyorum diye imzaladm.45 yaşındayım evet yaş riski yüksek
Canım öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcın olsun benim teyzemin kızına bebek yüzde seksen özürlü dediler amniyosentez istediler o da şöyle dedi sakat olsa bile ben bebeğime kıyamam asla aldırmam Allah'a dua etmekten başka bişey gelmez çok şükür kızı üç yaşında gayet sağlıklı akıllı bi çocuk bol bol Duâ et amniyosentez riskli inşallah sağlıklıdır bebişin bu arada tüp bebek miBugün 3 lü tarama sonucu için gittim sonuç riskli çıktı dr amniyosentez önerdi ama ben kabul etmedim karanlıkta dolaşıyorum sanki yıkıldım resmen allah imseye böyle üzüntü yaşatmasın ama allahtan ne gelirsede kabulum bebeğime kıymayı asla düşünmedim düşünemem.
trisomy 21 için biyokimyasal risk 1:164
yaş riski 1:24
noral tüp defekt 1.10000
varmı hiç çevresinde bu şekilde sonucu çıkan yardıma ihtyacım var...
O zaman kesin o yuzden çıkmıştır. Bende eylülde 43 olacam yaş dolayısıyla kötü çıkacağını bildiğim için belkide hiç yaptirmayacam testi. Bu arada yaşıt olarak senle karşılaşmak moral oldu benim için. İlk gebeliginmi nasıl geçiyor.Ranam .!.:45 yaşındayım evet yaş riski yüksek
Ayy yerim onlar çokmgüzel cnm :) bazı bebekler ışığı sevmediği için hareketsiz kalıp kndini göstermezmiş cnm :)Teyzeler biz bugün kalp atışlarımızı duyduk. Tek bekliyorduk meğersem biz ikizmişiz. Şoklardayız. Bebişlerden biri çok şakacı diğerinini arkasına saklanmış geçen muayenede
Canım öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcın olsun benim teyzemin kızına bebek yüzde seksen özürlü dediler amniyosentez istediler o da şöyle dedi sakat olsa bile ben bebeğime kıyamam asla aldırmam Allah'a dua etmekten başka bişey gelmez çok şükür kızı üç yaşında gayet sağlıklı akıllı bi çocuk bol bol Duâ et amniyosentez riskli inşallah sağlıklıdır bebişin bu arada tüp bebek mi[/QUOTE
Hayır tüp bebek değil aralıkta hormon testi için dr gittim sonuçlara bakıp mümkün değil bebeğiniz olmaz demişlerdi.Allahın verdiği bir bebek 3 ay sonra hamile kaldım.Allah hepimize yardımcı olsun.
canım ya hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağıan almayı nasip etsin bebişleriniAyy yerim onlar çokmgüzel cnm :) bazı bebekler ışığı sevmediği için hareketsiz kalıp kndini göstermezmiş cnm :)
Yanlış oldu bn arkadaşa yazmıştım cnm bnm bebegim tek :)canım ya hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağıan almayı nasip etsin bebişlerini
benim içinde hayır 3.gebeliğim 2 evliliğim bu ve bebek çok istedik gebeliğim çok rahat şükürler olsun ya seninki?O zaman kesin o yuzden çıkmıştır. Bende eylülde 43 olacam yaş dolayısıyla kötü çıkacağını bildiğim için belkide hiç yaptirmayacam testi. Bu arada yaşıt olarak senle karşılaşmak moral oldu benim için. İlk gebeliginmi nasıl geçiyor.
Merhaba, benimde bugün transferimin 3.günü ama hiç bi sancı agrı belirti yaşamadımKızlar bugün 3.gün ama sanki adet görecekmişim gibi sancım var kasıklarımda neden böyle oluyor ki bi fikriniz var mı??
Ayy yerim onlar çokmgüzel cnm :) bazı bebekler ışığı sevmediği için hareketsiz kalıp kndini göstermezmiş cnm :)
Rahatsız olunca tepki vermezmiş ama tabi doktor zorlarsa bi süre tepki verirmiş . Cok sevindim cnm gercekten :) ne gzl iki taneOlabilir canım. Bazen diğerinin arkasıına da saklanabiliyor dedi. Demek rahatsız oldu ultrasondan
Valla canım beklemiyorduk ama işte şok oldu bizeRahatsız olunca tepki vermezmiş ama tabi doktor zorlarsa bi süre tepki verirmiş . Cok sevindim cnm gercekten :) ne gzl iki tane
Hayırlısı olsun cnm her gelen Rızkı ile geliyor rabbim minnoşların kolaylığını verir inş :)Valla canım beklemiyorduk ama işte şok oldu bize
Merhaba belirti aramamak lazımmış benim ağrı beni korkuttu doğrusu kaç embriyo transfer edildi kaçıncı günMerhaba, benimde bugün transferimin 3.günü ama hiç bi sancı agrı belirti yaşamadım
Aslinda kasiklarimda sislik var gbi braz ama oda yumurta toplamadan oncede vardi. Ben 28 yasindayim o yuzden tek embriyo transfer edildi. Problemimizde sperm sayimiz dusuk. 5.gun embriyosu. Bugun 3.gunum cumartesi yapilmisti. 2. Denemem bu arada. Sizin?Merhaba belirti aramamak lazımmış benim ağrı beni korkuttu doğrusu kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün
Ben de 25 yaşındayım benim pkoluyum ilk denemem bana da iki tane dondurulmus embriyo transfer edildi benimki pazar günü yapıldı bugün ikinci gün demek kiAslinda kasiklarimda sislik var gbi braz ama oda yumurta toplamadan oncede vardi. Ben 28 yasindayim o yuzden tek embriyo transfer edildi. Problemimizde sperm sayimiz dusuk. 5.gun embriyosu. Bugun 3.gunum cumartesi yapilmisti. 2. Denemem bu arada. Sizin?
Aaa senin sansin benden fazla ne guzel 2 tane transfer yapmislar. Bana doktorum olmaz dedi. O yuzden geriye kalan 3 saglikli embriyoyu dondurduk. Insallah tutar 4 agustos sali test gunum zaman gecmiyo. Surekli kafamda kurup kurup duruyorum acaba bu defada mi olmadi die. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde pozitifi gorelim insallahBen de 25 yaşındayım benim pkoluyum ilk denemem bana da iki tane dondurulmus embriyo transfer edildi benimki pazar günü yapıldı bugün ikinci gün demek ki
Acaba ile başlayan yüm negatif düşünceleri kafamızdan atıyoruz hanımlar. Bu olayda motivasyon çok önemliAaa senin sansin benden fazla ne guzel 2 tane transfer yapmislar. Bana doktorum olmaz dedi. O yuzden geriye kalan 3 saglikli embriyoyu dondurduk. Insallah tutar 4 agustos sali test gunum zaman gecmiyo. Surekli kafamda kurup kurup duruyorum acaba bu defada mi olmadi die. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde pozitifi gorelim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?