2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

çok teşekkür ederim saol inşallah herkesle birlikte sağlıkla kucaklarımıza alırız.

45 yaşındayım evet yaş riski yüksek

Canım öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcın olsun benim teyzemin kızına bebek yüzde seksen özürlü dediler amniyosentez istediler o da şöyle dedi sakat olsa bile ben bebeğime kıyamam asla aldırmam Allah'a dua etmekten başka bişey gelmez çok şükür kızı üç yaşında gayet sağlıklı akıllı bi çocuk bol bol Duâ et amniyosentez riskli inşallah sağlıklıdır bebişin bu arada tüp bebek mi

Ranam .!.:
45 yaşındayım evet yaş riski yüksek
O zaman kesin o yuzden çıkmıştır. Bende eylülde 43 olacam yaş dolayısıyla kötü çıkacağını bildiğim için belkide hiç yaptirmayacam testi. Bu arada yaşıt olarak senle karşılaşmak moral oldu benim için. İlk gebeliginmi nasıl geçiyor.

Teyzeler biz bugün kalp atışlarımızı duyduk. Tek bekliyorduk meğersem biz ikizmişiz. Şoklardayız. Bebişlerden biri çok şakacı diğerinini arkasına saklanmış geçen muayenede
Ayy yerim onlar çokmgüzel cnm :) bazı bebekler ışığı sevmediği için hareketsiz kalıp kndini göstermezmiş cnm :)

benim içinde hayır 3.gebeliğim 2 evliliğim bu ve bebek çok istedik gebeliğim çok rahat şükürler olsun ya seninki?

Merhaba belirti aramamak lazımmış benim ağrı beni korkuttu doğrusu kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün
Aslinda kasiklarimda sislik var gbi braz ama oda yumurta toplamadan oncede vardi. Ben 28 yasindayim o yuzden tek embriyo transfer edildi. Problemimizde sperm sayimiz dusuk. 5.gun embriyosu. Bugun 3.gunum cumartesi yapilmisti. 2. Denemem bu arada. Sizin?

Ben de 25 yaşındayım benim pkoluyum ilk denemem bana da iki tane dondurulmus embriyo transfer edildi benimki pazar günü yapıldı bugün ikinci gün demek ki

Ben de 25 yaşındayım benim pkoluyum ilk denemem bana da iki tane dondurulmus embriyo transfer edildi benimki pazar günü yapıldı bugün ikinci gün demek ki
Aaa senin sansin benden fazla ne guzel 2 tane transfer yapmislar. Bana doktorum olmaz dedi. O yuzden geriye kalan 3 saglikli embriyoyu dondurduk. Insallah tutar 4 agustos sali test gunum zaman gecmiyo. Surekli kafamda kurup kurup duruyorum acaba bu defada mi olmadi die. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde pozitifi gorelim insallah

Acaba ile başlayan yüm negatif düşünceleri kafamızdan atıyoruz hanımlar. Bu olayda motivasyon çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…