- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.441
Teşekkür ederim canım inşallah hep içimde kalır ve kucağıma alırım :Agrilar normal bendede oldu agrilar. Takma kafana sonuc alinana kadar hamilesin unutma. Bebegin su anda senin icinde keyfini cikar.
Yok canım iki taneydi ama ikj muayenede tek kese görünmüştü. Doktor ikinci tutmamış demişti. Kalp atışı duyduk şimdi 2 tanemaşallah tek embriyo mu transfer edilmişti
Aman allahim bu harika bir durum.
maşallah canım güzel bi sürpriz oldu senin için İnşallah ikiside sağlıkla dünyaya gelirler.
Biz daha kendimize gelemedik. Nasıl taşıyacağım. Nasıl dığacak.Ayyyy maşallah çok seviyorum sevindim sağlıklı hayırlı olsun :)))
Aminn Canimm cok sevindimm Rabbimm saglikla kucagina almani nasip etsin.mrb canım amin sağolasın evt o topikten tanışıyoruz yanlız eşim azosperm değilmiş ilk testte öyle çıkmıştı ama sonra ki testlerde azda olsa çıkış vardı teseye gerek kalmadı darısı başına inşlh
Canim cift embriyomu transfer edildi kacinci gununde dun test yaptiginda. Benim esimde tese olacak insallah bulunursa bu asamalara gelebilirizmaşallah tek embriyo mu transfer edilmişti
Aminn Canimm cok sevindimm Rabbimm saglikla kucagina almani nasip etsin.
AMİN Allah razı olsun.5.gün emryosu tek transfer yapıldı dün 13.günümdü yarın tekarlancak test heycanla bekliyorum.inşlh sizde gelirsiniz umudunu kaybetme sakınCanim cift embriyomu transfer edildi kacinci gununde dun test yaptiginda. Benim esimde tese olacak insallah bulunursa bu asamalara gelebiliriz
bunları düşünmek için çok erken bence keyfini çıkart iki mucize taşıyosun karnında inşlh bnde kalp atışını duyarım şuan 4 haftalıksa 4 hafta nasıl beklicemBiz daha kendimize gelemedik. Nasıl taşıyacağım. Nasıl dığacak.
Yok canım iki taneydi ama ikj muayenede tek kese görünmüştü. Doktor ikinci tutmamış demişti. Kalp atışı duyduk şimdi 2 tane))
Cok sevindimm canim. Insallahh aminnnnAMİN Allah razı olsun.5.gün emryosu tek transfer yapıldı dün 13.günümdü yarın tekarlancak test heycanla bekliyorum.inşlh sizde gelirsiniz umudunu kaybetme sakın
Degerler hakkinda bir bildigim yok. Tanidigim birinde degerler kotu cikmisti amniyosentez yaptirdi sonrasinda bebegini kaybetti bu yuzden. Ustelik amniyisentezin sonucuda iyi cikmisti.Bugün 3 lü tarama sonucu için gittim sonuç riskli çıktı dr amniyosentez önerdi ama ben kabul etmedim karanlıkta dolaşıyorum sanki yıkıldım resmen allah imseye böyle üzüntü yaşatmasın ama allahtan ne gelirsede kabulum bebeğime kıymayı asla düşünmedim düşünemem.
trisomy 21 için biyokimyasal risk 1:164
yaş riski 1:24
noral tüp defekt 1.10000
varmı hiç çevresinde bu şekilde sonucu çıkan yardıma ihtyacım var...
Geçecek geçecek sonra ikili test gelecek sonra cinsiyet gelecekbunları düşünmek için çok erken bence keyfini çıkart iki mucize taşıyosun karnında inşlh bnde kalp atışını duyarım şuan 4 haftalıksa 4 hafta nasıl beklicemçabucak geçse ya günler
Bizim süpriz oldu. Bebişlrden biri şaka yapmış saklanmış.ay maşallah canım..Allah tamamına erdirir inşallah..bi ikizimiz daha oldu şükürler olsun.:)
Canım allah yardımcın olsunBugün 3 lü tarama sonucu için gittim sonuç riskli çıktı dr amniyosentez önerdi ama ben kabul etmedim karanlıkta dolaşıyorum sanki yıkıldım resmen allah imseye böyle üzüntü yaşatmasın ama allahtan ne gelirsede kabulum bebeğime kıymayı asla düşünmedim düşünemem.
noral tüp defekt 1.10000
Canım ben bugün özellikle sordum nasıl hesaplıyorsunuz diye nırmal sat a göre dediTüp bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanıyor arkadaşlar bilen var mı? Normal gebelikten farklı diye biliyorum ama, kafam karıştı
Canım öncelikle bu test sadece sana risk oranını söylüyor şöyle ki senin özelliklerinde olan 164 kadından 1 tanesi riskli doğum yapmış (trisomy 21) yani sana denk gelme oranı çok düşük ben 2li yada 3lu test yaptirmayacagim mesela gerek yok çünkü bana hastalıktan yana bilgi vermiyor amniyosentez e gelince bir doktor arkadaş bahsetti amniyosentez sıkıntılı çıkmış birdaha yapmışlar yine sıkıntılı çıkmış bebeği almamız lazım demişler aile kabul etmemiş ve bebek gayet sağlıklı doğmuş o yüzden hiç kafana takma sağlıklı sıhhatli evladımı kucağıma alayım diye dua etBugün 3 lü tarama sonucu için gittim sonuç riskli çıktı dr amniyosentez önerdi ama ben kabul etmedim karanlıkta dolaşıyorum sanki yıkıldım resmen allah imseye böyle üzüntü yaşatmasın ama allahtan ne gelirsede kabulum bebeğime kıymayı asla düşünmedim düşünemem.
noral tüp defekt 1.10000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?