2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ayyyy inşallah canım yaaa inşallah tutunurlar annelerine

Gerçekten hatta bu ne yaa dedim belim koptu resmen, kasıklarım Sancıdı. Benim biri tuttu olsun tutsunda bebiş razı annesi. Sabret güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım önemli olan tutunması belim ağrımıyor sol kasığım çok ağrıyor bazen batıyor

merhabalar bende dün pozitif haberimi aldım değerim 377,95 çarşamba tekrarlanacak inşallah devamı gelir ve 2016 da bebişimi kucağıma alırım ve tabi isteyen herkes aminnn
Canim mrblar senin esin azopserm di degilmi seni esi azosperm topiginden hatirliyorum nerde tedavi oldunuz esin tesemi oldu cok sevindimm yaaa insallahh saglikla alirsin kucagina bebegini

Hoşgeldin canım aramıza yarın inşallah sağlıklı ve çoğu döllenir yumurtalarının sen de kavuşursun meleklerine
amin inşallah canım 14 taneden 4 ü döllendi dediler zaten 11 tanesinin üstünde çalışmışlar biri çöp olmuş :) kalan 10 taneden 4 tanesi döllenmiş bakalım diğer 6 tane yarına ne hale gelicek size göre iyimi kötümü durumum ilk denemem olduğu için henüz cahilim inşallah son olur :)

Canim mrblar senin esin azopserm di degilmi seni esi azosperm topiginden hatirliyorum nerde tedavi oldunuz esin tesemi oldu cok sevindimm yaaa insallahh saglikla alirsin kucagina bebegini
mrb canım amin sağolasın evt o topikten tanışıyoruz yanlız eşim azosperm değilmiş ilk testte öyle çıkmıştı ama sonra ki testlerde azda olsa çıkış vardı teseye gerek kalmadı darısı başına inşlh

Teyzeler biz bugün kalp atışlarımızı duyduk. Tek bekliyorduk meğersem biz ikizmişiz. Şoklardayız. Bebişlerden biri çok şakacı diğerinini arkasına saklanmış geçen muayenede
Ayyyy maşallah çok seviyorum sevindim sağlıklı hayırlı olsun :)))

Teyzeler biz bugün kalp atışlarımızı duyduk. Tek bekliyorduk meğersem biz ikizmişiz. Şoklardayız. Bebişlerden biri çok şakacı diğerinini arkasına saklanmış geçen muayenede
maşallah canım güzel bi sürpriz oldu senin için İnşallah ikiside sağlıkla dünyaya gelirler.

Benim de ilk denemem 16 yumurta toplandı 7 sine işlem yapıldı 4 ü döllendi birisi devam etmedi 3 tane birinci kalite embriyo kaldı 2 si de transfer edildi inşallah seninkiler de devam ederler ve kucağına alırsın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…