- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.441
10 HAFTALIKKEN DÜŞMEDİ HALA İÇİMDE AMA BÜYÜMÜYOR ÖYLECE DURUYOR BİR ZARARI YOK ÇİFT YUMURTA OLUNCA ZARARSIZMIŞ TEK YUMURTA İÇİNDE OLUNCA ZARARLIYMIŞBirtanesi kac haftalikken gitti. O dusunce digerini etkilemiyomu?
Canım geçmiş olsun lütfen moralini bozma 10 gün önce ben de yaşadım aynı durumu.ama Allah'a şükür bebeğim gitti diye gittiğim hastaneden kalp atışını duyarak döndüm.doktorum kesinlikle istirahat dedi progestan iğneye başladık ve 10 gündür yatıyorum ben Allah'a şükür kanamam da durdu arada sadece lekelenme oluyorArkadaşlar çok kötü bir gece geciriyorum. Çok fazla kanamam var. Hemen doktora gittim.muayene etti ve kesenin de bebeğinde iyi olduğunu soyledi.ama benim hastaneye gidene kadar ki korkumu kesinlikle tarif edemem. Doktor bana bebeğin iyi diyor ama ben duymuyorum bile.arkadaşlar hepinizin duasına ihtiyacım var.çok fazla kanamam var ve lütfen bebisim beni birakmasin
Canim şimdi kanamam azaldı ama kasik ağrılarım var.evde Dinleniyorum.neden olduğunu bilmiyorum.o moral bozukluğu ile nedenini sordum ama olabiliyor dedi doktorumSimdi nasil oldun? Niye olmus olabilir kanama birsey soyledimi doktor.
Arkadaşlar çok kötü bir gece geciriyorum. Çok fazla kanamam var. Hemen doktora gittim.muayene etti ve kesenin de bebeğinde iyi olduğunu soyledi.ama benim hastaneye gidene kadar ki korkumu kesinlikle tarif edemem. Doktor bana bebeğin iyi diyor ama ben duymuyorum bile.arkadaşlar hepinizin duasına ihtiyacım var.çok fazla kanamam var ve lütfen bebisim beni birakmasin
Çok tesekkur ederim Canim bana modal oldun.ama o hastaneye gidip doktor bebeğin iyi dediği ana kadar yaşadıklarımı o zaman sen çok iyi anlarsın. Çünkü benim ki çok fazla kanama ve parcalardi. Senin kanaman ne zaman gitti ve kasik agrilarin var mi? Neden oluyormuş ki buCanım geçmiş olsun lütfen moralini bozma 10 gün önce ben de yaşadım aynı durumu.ama Allah'a şükür bebeğim gitti diye gittiğim hastaneden kalp atışını duyarak döndüm.doktorum kesinlikle istirahat dedi progestan iğneye başladık ve 10 gündür yatıyorum ben Allah'a şükür kanamam da durdu arada sadece lekelenme oluyor
Sağol canım inşallah.hepimize nasip olsunAyy masallah. Allah bagislasin canim. Bizlere de nasip olsun insallag
Çok tesekkur ederim Canim bana modal oldun.ama o hastaneye gidip doktor bebeğin iyi dediği ana kadar yaşadıklarımı o zaman sen çok iyi anlarsın. Çünkü benim ki çok fazla kanama ve parcalardi. Senin kanaman ne zaman gitti ve kasik agrilarin var mi? Neden oluyormuş ki bu
içini ferah tur bol bol dua et canım bizlerde ediyoruz senin içinArkadaşlar çok kötü bir gece geciriyorum. Çok fazla kanamam var. Hemen doktora gittim.muayene etti ve kesenin de bebeğinde iyi olduğunu soyledi.ama benim hastaneye gidene kadar ki korkumu kesinlikle tarif edemem. Doktor bana bebeğin iyi diyor ama ben duymuyorum bile.arkadaşlar hepinizin duasına ihtiyacım var.çok fazla kanamam var ve lütfen bebisim beni birakmasin
Canim teşekkürler sana da geçmiş olsun.sen işlerini ne kadar yaptın ve kanaman bir daha oldumu. Doktorum sana ne dedi neden oluyor muş bu kanama.allah bir daha göstermesin.allahim her isteyenin kucağına sağlıklı hayirli bebisler versinCanım geçmiş olsun..seni çok iyi anlıyorum, aynı şey benim başıma da geldi 12-13 gün önce, çok şükür birkaç saatlik bi kanamaydı benimki ama epey vardı..progestan iğnemi iki tane oluyorum o günden beri, doktorun da söylemiş bebişin iyiymiş çok şükür..her kanama düşük değilmiş canım, üzülme..Allah yardımcın olsun, bebeklerimiz bizi bırakmasın inşallah..
Canım geçmiş olsun lütfen moralini bozma 10 gün önce ben de yaşadım aynı durumu.ama Allah'a şükür bebeğim gitti diye gittiğim hastaneden kalp atışını duyarak döndüm.doktorum kesinlikle istirahat dedi progestan iğneye başladık ve 10 gündür yatıyorum ben Allah'a şükür kanamam da durdu arada sadece lekelenme oluyor
Tesekkur ederim arkadaşlar. Tefriceye başlamıştım zaten onu okumaya çalışıyorum. Ama arada çok uyku bastiriyoriçini ferah tur bol bol dua et canım bizlerde ediyoruz senin için
Rapor aldin zaten evde Dinleniyorum ve dua etmeye çalışıyorum.hepinize çok tesekkur ederim .iyi ki sizler varsinizSanki benim yaşadıklarımı yazmışsın..üzülme canım, içini ferah tut..benden düşen parçlar ceviz büyüklüğünde vardı, kan pıhtısıymış...senin de öyledir, rahim sünger gibidir dedi doktor, olabilir kanaman dedi bana..içini ferah tut ve bol bol dinlen..
Canim teşekkürler sana da geçmiş olsun.sen işlerini ne kadar yaptın ve kanaman bir daha oldumu. Doktorum sana ne dedi neden oluyor muş bu kanama.allah bir daha göstermesin.allahim her isteyenin kucağına sağlıklı hayirli bebisler versin
Hepinize cooook tesekkur ederimiçini ferah tur bol bol dua et canım bizlerde ediyoruz senin için
Aynen canım benimde Parçalı kanamaydı o kadar çok Ağladım ki bebeğim yine gitti diye.doktorum bana progestan eksikliğinden kanamanın olabileceğini söyledi, ben sadece crınone jel kullanıyordum ve iğneye de başladım. Kasık ağrılarım da vardı ve kanama bi kaç güne geçti bi kaç gün de lekelenme şeklinde oldu sonra kesildi.ama istirahat tek çare unutma mecbur kalmadıkça da kalkma ayağa olur muÇok tesekkur ederim Canim bana modal oldun.ama o hastaneye gidip doktor bebeğin iyi dediği ana kadar yaşadıklarımı o zaman sen çok iyi anlarsın. Çünkü benim ki çok fazla kanama ve parcalardi. Senin kanaman ne zaman gitti ve kasik agrilarin var mi? Neden oluyormuş ki bu
Evet sebepsizde cok olabiliyomus. Dokuz ay kanama olupda saglkli bebek doguran cok duydum. Rahat ol.. iyice dinlen..Canim şimdi kanamam azaldı ama kasik ağrılarım var.evde Dinleniyorum.neden olduğunu bilmiyorum.o moral bozukluğu ile nedenini sordum ama olabiliyor dedi doktorum
Amin.. hergun dualarim hepimiz icin. Bazen sorun yasayanlar icin daha cok yapiyorum. Allahin izniyle hepiniz saglik ve sihhat icinde doguracaksiniz..Kızlar cumamız mübarek olsun her anımızı duayla geçirelim inş biz gercekten onları hak eden anneleriz bebeklerimize hiç bişiy olmuycak duâlarımızla onlarla :)
Ins ablacim sizlerde hayırlı sekılde transfer olucaksınızAmin.. hergun dualarim hepimiz icin. Bazen sorun yasayanlar icin daha cok yapiyorum. Allahin izniyle hepiniz saglik ve sihhat icinde doguracaksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?