- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.421
Kıyamam ya bişey olmaz inşallah doktorda bişey yok demis işte dikkat et kendine rabbim sağlıkla bebegine kavustursun seni canımArkadaşlar çok kötü bir gece geciriyorum. Çok fazla kanamam var. Hemen doktora gittim.muayene etti ve kesenin de bebeğinde iyi olduğunu soyledi.ama benim hastaneye gidene kadar ki korkumu kesinlikle tarif edemem. Doktor bana bebeğin iyi diyor ama ben duymuyorum bile.arkadaşlar hepinizin duasına ihtiyacım var.çok fazla kanamam var ve lütfen bebisim beni birakmasin
doktora gitmen gerekiyor canım her kanama önemli gebelikte bunun için iğne yada ilaç vermesi lazım sana münkün olduğunca ayaklarını uzat ayak altına yasık koy geçmiş olsunYa kızlar son kez bişey sorcam şuna bi cevap verin benim akintim kahverengi sümük gibi geliyor leke şeklinde değil adet sonunda gelen sümük gibi kahve akıntı gibi bu normal mi...... Bugün gebelik testim de 139.9 çıkmıştı bu akıntı normal mi gebeliğin gelişimi için
Cumartesi gunu transfer olacak allahin izniyle. Su anda durum hakkinda bir bilgim yok cumartesi sabahi ariyacaklar hersey yolundaysa allahin izniyle oglende transfer olur sanirim. Senin transfer ne zaman belli oldumu?Aybikeeee canım 7 tane olgun yumurta gayet güzel inşallah hepsi döllenmiştir ve 5. güne sağlıklı bir şekilde gelir. Belli olmuştur sanırım transfer ne zaman?
@Neseli_Hatun canımmm demek sende katılıyorsun aramızaaa adet olmana üzüldüm açıkçası. Neyse inşallah ilk denemede tutar canım hakkınızda hayırlısı olsun
Birtanesi kac haftalikken gitti. O dusunce digerini etkilemiyomu?canım çift koydur allah nasıl takdir ettiyse o olur inşallah bana en son 3 koyuldu ikisi tuttu birisi gitti şimdi tek devam ediyoruz rabbimin takdiri işte
Cnm bnm tabıkı dua ederiz ama korkma bak doktorda demiş iyi diye belkide bu Yerleşme kanamasıdır içini sen ferah tut inş hiç bişiy olmıycakArkadaşlar çok kötü bir gece geciriyorum. Çok fazla kanamam var. Hemen doktora gittim.muayene etti ve kesenin de bebeğinde iyi olduğunu soyledi.ama benim hastaneye gidene kadar ki korkumu kesinlikle tarif edemem. Doktor bana bebeğin iyi diyor ama ben duymuyorum bile.arkadaşlar hepinizin duasına ihtiyacım var.çok fazla kanamam var ve lütfen bebisim beni birakmasin
Arkadaşlar çok kötü bir gece geciriyorum. Çok fazla kanamam var. Hemen doktora gittim.muayene etti ve kesenin de bebeğinde iyi olduğunu soyledi.ama benim hastaneye gidene kadar ki korkumu kesinlikle tarif edemem. Doktor bana bebeğin iyi diyor ama ben duymuyorum bile.arkadaşlar hepinizin duasına ihtiyacım var.çok fazla kanamam var ve lütfen bebisim beni birakmasin
Allah gönlünden geçenlerin hayirlisini versin canım
Geçmiş olsun canım mutlaka istirahat et tuvalet hariç ayağa kalkma bence dualarimiz seninleArkadaşlar çok kötü bir gece geciriyorum. Çok fazla kanamam var. Hemen doktora gittim.muayene etti ve kesenin de bebeğinde iyi olduğunu soyledi.ama benim hastaneye gidene kadar ki korkumu kesinlikle tarif edemem. Doktor bana bebeğin iyi diyor ama ben duymuyorum bile.arkadaşlar hepinizin duasına ihtiyacım var.çok fazla kanamam var ve lütfen bebisim beni birakmasin
Benim de ağzımda yara var acıyoHiç bişiy yiyememekten dilimde yara dudagımda yara cıktı vitamin alamadığımdan göz bebegim küçülmüş öyle diyolar herkes de felaket tellalı he
Ben tatil sonrası agustosta dondurulmuşlarımla yola dewam edcm canım :)Kızlar tedaviye daha yeni başlayanlar var mı? Yani transferi ağustosta yapılacak olan.
Canım içini ferah tutmaya çalış öyle her kanama düşük le sonuclanmaz iyi düşün inşallah iyi olur hem doktor da demiş bebek iyi ise kanama geçer gider rabbim sana bağışlasın bebeğini
Canım içini ferah tutmaya çalış öyle her kanama düşük le sonuclanmaz iyi düşün inşallah iyi olur hem doktor da demiş bebek iyi ise kanama geçer gider rabbim sana bağışlasın bebeğini
Allah bi daha yaşatmasın canım.. Kendini İyi tut lütfen, oyle kan görünce cok zor tabi anlıyorum seni ama tüm dualarımız seninle. Allah bu mucizeni yarım bırakmasın sonuna kadar sağlıkla devam etsin yavrunu kucagına al insallah. Burda hosmn ın da basına gelmişti. Bak cok şükür iyi suanda, bebişleriyle maşallah
Kıyamam ya bişey olmaz inşallah doktorda bişey yok demis işte dikkat et kendine rabbim sağlıkla bebegine kavustursun seni canım
doktora gitmen gerekiyor canım her kanama önemli gebelikte bunun için iğne yada ilaç vermesi lazım sana münkün olduğunca ayaklarını uzat ayak altına yasık koy geçmiş olsun
arkadaşlar hepinizin iyi dileklerinize tesekkur ederimCnm bnm tabıkı dua ederiz ama korkma bak doktorda demiş iyi diye belkide bu Yerleşme kanamasıdır içini sen ferah tut inş hiç bişiy olmıycak
Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine sana bağışlasın yavrunu.Bol bol ya şafi ve ya mübdi çek.
Arkadaşlar coook tesekkur ederimGeçmiş olsun canım mutlaka istirahat et tuvalet hariç ayağa kalkma bence dualarimiz seninle
Şimdi dışardayım eve gidince yapıcam dün aldımsa yapamadımKız ne duruyon o zmn git bi test yap
maşallah gayet iyi.hep söylüyorum benim kızımda 9.gün kan değerim 28 di sizinki gayet iyi maşallajKızlar 9.gun kan testi sonucu 139.9 ne diyosunuz
Canim selam peki sonra artisin nasi oldu? Ben bugun 3. Testimi yaptircamda. 9.gun 70 11. Gun aksam uzere 122 oldu bugun 13.gunde tekrar istedilermaşallah gayet iyi.hep söylüyorum benim kızımda 9.gün kan değerim 28 di sizinki gayet iyi maşallaj
Kızım 2 ay sonra 4 yaşina giricrl tam hayırlamıyorum ama tam iki katı bile değildi belkı ucu ucuna 58 di galibaCanim selam peki sonra artisin nasi oldu? Ben bugun 3. Testimi yaptircamda. 9.gun 70 11. Gun aksam uzere 122 oldu bugun 13.gunde tekrar istediler
Ayy masallah. Allah bagislasin canim. Bizlere de nasip olsun insallagKızım 2 ay sonra 4 yaşina giricrl tam hayırlamıyorum ama tam iki katı bile değildi belkı ucu ucuna 58 di galiba
Simdi nasil oldun? Niye olmus olabilir kanama birsey soyledimi doktor.Arkadaşlar coook tesekkur ederim
Gecmis olsun xnm umarim simdi daha iyisindir..Arkadaşlar coook tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?