- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.381
2 tane kondu ama teki tuttu canım artık yapacak bişey yok dua edicem bol bol canımAminn cnm senin tekmiydi? Bide pozitif dusunsonucta kalbi atmaya baslamis elbet hizlanacakta olumsuzluklari dusunmeyelim
İki embriyo kondu. Ama bir yane tuttuhadı hayırlı olsun cnm senın bırtanemıydı transferın?
Gttim gördüm pıt pıtlarını yavrularımın[/QUOTE]canım gittin mi doktora
Gayet güzel bence. Benim 11. Gün 204 çıkmıştıKızlar 9.gun kan testi sonucu 139.9 ne diyosunuz
Allahım bize de nasip eder inşallah. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizlerini.Kizlaaaarrrrr bebislerimn kalp atislarini duydum sukurler olsun ekranda da gozukuyodu ama sesinide acti hayir diyemedim:)))) cok guzl masallah anneleri gibi heyecanli 140 atiyomus:)))) biri 6+4 biride 6+5 gunluk gozukuyomus kese icinde okdr net gozukuyolardiki cok sağlık li gozukuyolar dedi son durum bilgisi bunlar benden:))
11. gün kan testi derken 1. günü hangisi kabul ediyorsunuzGayet güzel bence. Benim 11. Gün 204 çıkmıştı
Kızlar müjdemi isterim ikisinin de kalp pıt pıtlarını gördük durum bu dönemde dinlenmesem daha iyi dedi..pıt pıtlar çok güzeldi darısı size dostlar
Ikiz olur mu ki benim diye düşündüm 9.gune göre sanki yüksek gibi geldi bana senin şu an ikiz mi tek miGayet güzel bence. Benim 11. Gün 204 çıkmıştı
Tek tek. Değerleri katlama oranına bakmakısın. İlk drğere göre yorum yapamazsınIkiz olur mu ki benim diye düşündüm 9.gune göre sanki yüksek gibi geldi bana senin şu an ikiz mi tek mi
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin benim 10. Gün 231 idi tek kese görüldü ama herkesin bünyesi farkliIkiz olur mu ki benim diye düşündüm 9.gune göre sanki yüksek gibi geldi bana senin şu an ikiz mi tek mi
Gayet yüksek cnm tekear ne smn vereceksin kan inş artarak devam eder :)Kızlar 9.gun kan testi sonucu 139.9 ne diyosunuz
CNm zannetmiyorum tek tir benim 12. Gün değerim 279 du tek bnm kideIkiz olur mu ki benim diye düşündüm 9.gune göre sanki yüksek gibi geldi bana senin şu an ikiz mi tek mi
Canım degerler yanıltıcı olabiliyor. Allah gönlünden geceni nasip etsin insallah.Ikiz olur mu ki benim diye düşündüm 9.gune göre sanki yüksek gibi geldi bana senin şu an ikiz mi tek mi
Olsun ya allah hayirlisini versin demi sağlıklı kucagimiza alalım inşallah tek çift kısmet. .. bilmiyorum ki doktora msj bıraktım fotoğraf çektim gönderdim bi arasın bakam da tamam artık sen hamilesin kendine doktor ara der belki yada der mi ki hala inanamiyorum bu değer resmen hamileligi söylüyo değil miCNm zannetmiyorum tek tir benim 12. Gün değerim 279 du tek bnm kide
AMA bu değerle hamileyim demi duramiyorum yerimdeCanım degerler yanıltıcı olabiliyor. Allah gönlünden geceni nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?