2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Allahım bize de nasip eder inşallah. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizlerini.

Kızlar müjdemi isterim ikisinin de kalp pıt pıtlarını gördük durum bu dönemde dinlenmesem daha iyi dedi..pıt pıtlar çok güzeldi darısı size dostlar
ay maşallah nazar değmesin ikizlerine. Annelerine sımsıkı tutunsunlar ve Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakalım ben de yarın keseyi görmeye gideceğim. İnşallah görürüz ve bir sorun yoktur.

xergen benim 11.günüm 27ydi cnm,önemli olan artış,inşallah artışlarında çok güzel olsun,şuan değerin çok güzel.
B belinda87 çooookkk tebrikler cnm,hayırla tekmelerini de hissetmeyi,eennn sonunda da cennet kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin inş Rabbim.ben de kese bekleme süresindeyim.transferim olalı 21gün oldu gitsem görünürmüki..hayırla ulaştırsın Rabbim o günlere de inş..

CNm zannetmiyorum tek tir benim 12. Gün değerim 279 du tek bnm kide
Olsun ya allah hayirlisini versin demi sağlıklı kucagimiza alalım inşallah tek çift kısmet. .. bilmiyorum ki doktora msj bıraktım fotoğraf çektim gönderdim bi arasın bakam da tamam artık sen hamilesin kendine doktor ara der belki yada der mi ki hala inanamiyorum bu değer resmen hamileligi söylüyo değil mi

Kızlar bu benim 3. Denememdi. 2 senedir bekliyodum cocuk umuduyla.. Kendi kendime hic olmazsa korkusuyla baya bastırmışım kendimi. Şuan hala inanamıyorum. Bi türlü tamam oldu diyemiyorum. Allahım hayırlısıyla sonuna kadar sağlıkla gitmeyi saglıklı cocuklar doğurmayı nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…