2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

bence bebeğinizi yalanla getırmeyın dunyaya derim kızlar yınede sız bılırsınız kaybedecek bişeyiniz yok
evet canımöyle diyorsun ama çevre bizi buna zorluyor o kadar cahil insan var ki anlatmak zor geliyor bende kayınvalidem hariç kimseye söylemedim kendi ailem bile bilmiyor ha tedavi olduğumu doktorlara gittiğimi laç kullandığımı vs falan biliyorlar her seferinde bu sefer olacak diye beklediğimi biliyorlar. en yakın eltim bile tüp bebek mevzusunda işte birileri yaptırmış bebekleri karışmış kadın başkasının çocuğunu getirdi falan yok güvenilir değil diyor ben ne kadar bu ihtimal sıfır desem de anlamaz ki. hadi bizi geçtik yarın öbür gün bu çocuk dünyaya geldiğinde ona da sen tüp den oldun tüp bebeksin gibi gereksiz şakalar yada imalarda bulunacaklar bunları hiç kaldıramayacağım. zaten hemen olmasa bikaç sene çocuk sonra doğal yolla olsa dahi insanlar yok aşılama yaptırmıştır yok tüp dür söylemiyor diyolar zaten..

Aynen cnm bide bizim ikiz olunca cok net olmam lazim ki sussunlar

Tayfun bey tarih verdi kontrol için, 5+2 de görmüş oldu. Başka yere gitsem şüphe duyardım alttan muayeneden ama Tayfun bey diyince sorgulamadım bile.. Cuma da senin günün hadi bakalım, Allah gönlüne göre versin

Takipte kalalım dış gebelik kimyasal gebelik olabilir dedi,ilk başta bi kez düştü ya ona taktı bilmiyorum

Evet iki taneydi ama doktor öyle birşey söylemedi,olumlu birşey söylemiyor doktor ondan sevinemedim
Niye olumlu birşey söylemiyor kimyasal ,boş,dış gebelikten mi şüpheleniyo onlar nasıl oluyor bilmiyorum ama.kontrole nezaman gitceksin? Biran önce gitsen keseyi görsen de rahatlasan

Canım bu senin özel kararın. Kendin düsün karar ver.. Arkadaşların dedigi gibi çevre cahil insanlar Kırıcı hepsine Katılıyorum ama ben tekte olsa ikiz de olsa soyleme kararı almıştım ailelere.. O da haliyle kulaktan kulağa yayılır ama ben kendi adıma umursamıyorum kim ne düşünürse düşünsün. Biz yanlıs bise yapmıyoruz, saklanılaxak bise degil, ama bu senin özelin kimseyle paylaşmak zorunda degilsin. Hamileyim dediğinde normalde nasıl hamile kaldın diye sormak kimsenin haddi degil, söylemek istemiyosan da soyleme, kendini düşün üzülme

Niye olumlu birşey söylemiyor kimyasal ,boş,dış gebelikten mi şüpheleniyo onlar nasıl oluyor bilmiyorum ama.kontrole nezaman gitceksin? Biran önce gitsen keseyi görsen de rahatlasan
Evet ondan şüpheleniyor canım,haftaya randevu aldım bini geçerse değerim görürüz belki

çok zor bi süreç canım haklısınız olsa da olmasada konusulcak seyler bulurlar millet ne biliim ya memleket değişesim geldi bi an

Canım gözün aydın.tekmiş dimi bir mucize olup ikiz olmamış Kalp atışını da duydun mu ?
Doktor da niyeyse baktı oooo tek dedi ztn tek konmuştu :) kalp atışını duymadım sesli olarak ama gördüm allahım cok guzel bi duyguydu gözlerim doldu böyle agladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…