- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.741
evet canımöyle diyorsun ama çevre bizi buna zorluyor o kadar cahil insan var ki anlatmak zor geliyor bende kayınvalidem hariç kimseye söylemedim kendi ailem bile bilmiyor ha tedavi olduğumu doktorlara gittiğimi laç kullandığımı vs falan biliyorlar her seferinde bu sefer olacak diye beklediğimi biliyorlar. en yakın eltim bile tüp bebek mevzusunda işte birileri yaptırmış bebekleri karışmış kadın başkasının çocuğunu getirdi falan yok güvenilir değil diyor ben ne kadar bu ihtimal sıfır desem de anlamaz ki. hadi bizi geçtik yarın öbür gün bu çocuk dünyaya geldiğinde ona da sen tüp den oldun tüp bebeksin gibi gereksiz şakalar yada imalarda bulunacaklar bunları hiç kaldıramayacağım. zaten hemen olmasa bikaç sene çocuk sonra doğal yolla olsa dahi insanlar yok aşılama yaptırmıştır yok tüp dür söylemiyor diyolar zaten..bence bebeğinizi yalanla getırmeyın dunyaya derim kızlar yınede sız bılırsınız kaybedecek bişeyiniz yok
Aynen cnm bide bizim ikiz olunca cok net olmam lazim ki sussunlarevet canımöyle diyorsun ama çevre bizi buna zorluyor o kadar cahil insan var ki anlatmak zor geliyor bende kayınvalidem hariç kimseye söylemedim kendi ailem bile bilmiyor ha tedavi olduğumu doktorlara gittiğimi laç kullandığımı vs falan biliyorlar her seferinde bu sefer olacak diye beklediğimi biliyorlar. en yakın eltim bile tüp bebek mevzusunda işte birileri yaptırmış bebekleri karışmış kadın başkasının çocuğunu getirdi falan yok güvenilir değil diyor ben ne kadar bu ihtimal sıfır desem de anlamaz ki. hadi bizi geçtik yarın öbür gün bu çocuk dünyaya geldiğinde ona da sen tüp den oldun tüp bebeksin gibi gereksiz şakalar yada imalarda bulunacaklar bunları hiç kaldıramayacağım. zaten hemen olmasa bikaç sene çocuk sonra doğal yolla olsa dahi insanlar yok aşılama yaptırmıştır yok tüp dür söylemiyor diyolar zaten..
Tayfun bey tarih verdi kontrol için, 5+2 de görmüş oldu. Başka yere gitsem şüphe duyardım alttan muayeneden ama Tayfun bey diyince sorgulamadım bile.. Cuma da senin günün hadi bakalım, Allah gönlüne göre versinMrb canım şişkinlik ve gaz sorunum var ,sancidan uykudan uyanıyorum ilaçlardan dedi hemşire ama yinede çok şükür, seni takip ediyorum gitmissin Dr a bana gore biraz erken geldi ve alttan bakmış galiba, oğlumda 6+2de gitmiştik kese ve kalp atışı hepsini görmüştük, ben cuma gidicem inşallah sorun yoksa 6+1 olacak , herkesler keseleri görüyor darısı başıma , hem de çifter çifter maşallah, bende ikizmi onu çok merak ediyorum
Kalp atisini duydun mu cnm alttan bakti heralde dimiTayfun bey tarih verdi kontrol için, 5+2 de görmüş oldu. Başka yere gitsem şüphe duyardım alttan muayeneden ama Tayfun bey diyince sorgulamadım bile.. Cuma da senin günün hadi bakalım, Allah gönlüne göre versin
Kızlarrrr slm minigimi gördüm maşallah 41 kere cok iyi herseyi dedi :)
Takipte kalalım dış gebelik kimyasal gebelik olabilir dedi,ilk başta bi kez düştü ya ona taktı bilmiyorumbılmıyorumkı cnm en son gecen ptesı 448de bırakmıştım hep ıkı katı artmış olsa kı daha fazla artıyodu aslnda yanı hesapladım hep ıkıye katlandıysa dun 7200 olması gerekıyo..
sana doktor ne dedı cnm yanı neden olumsuz konustukı??
Niye olumlu birşey söylemiyor kimyasal ,boş,dış gebelikten mi şüpheleniyo onlar nasıl oluyor bilmiyorum ama.kontrole nezaman gitceksin? Biran önce gitsen keseyi görsen de rahatlasanEvet iki taneydi ama doktor öyle birşey söylemedi,olumlu birşey söylemiyor doktor ondan sevinemedim
Canım bu senin özel kararın. Kendin düsün karar ver.. Arkadaşların dedigi gibi çevre cahil insanlar Kırıcı hepsine Katılıyorum ama ben tekte olsa ikiz de olsa soyleme kararı almıştım ailelere.. O da haliyle kulaktan kulağa yayılır ama ben kendi adıma umursamıyorum kim ne düşünürse düşünsün. Biz yanlıs bise yapmıyoruz, saklanılaxak bise degil, ama bu senin özelin kimseyle paylaşmak zorunda degilsin. Hamileyim dediğinde normalde nasıl hamile kaldın diye sormak kimsenin haddi degil, söylemek istemiyosan da soyleme, kendini düşün üzülmeKizlar yaa ben simdi ne dicm millete siz ne diceksinz bi yanim sakla soyleme diyo bi yanim ya ileride agzindan kacirirsan bastan pesin pesin soyle diyo ama bugun eczaneden ilaclarimi alirken bile okdr okumus bilmis insan dersinz eczaci dediki ikizmi fln neyse tup bebek mi dedi ben de evet dedim kimligime bakti saskin ifadeyle 87lisin daha ne tup bebegi yaa dedi boye yuzunu eksiterek.... oyle gerekti dedim.. ama gicik oldum yani simdi bu bile boyle yorum yapiyosa 60 70 yasindaki teyzelerim akrabalar ne der nasil sorgular kimbilir...
Evet ondan şüpheleniyor canım,haftaya randevu aldım bini geçerse değerim görürüz belkiNiye olumlu birşey söylemiyor kimyasal ,boş,dış gebelikten mi şüpheleniyo onlar nasıl oluyor bilmiyorum ama.kontrole nezaman gitceksin? Biran önce gitsen keseyi görsen de rahatlasan
Maşallah canım hayırlı olsun. Cok sükür bu haberi duymak icin uzun süre bekledin valla. Hadi gözün AydınKızlarrrr slm minigimi gördüm maşallah 41 kere cok iyi herseyi dedi :)
çok zor bi süreç canım haklısınız olsa da olmasada konusulcak seyler bulurlar millet ne biliim ya memleket değişesim geldi bi anevet canımöyle diyorsun ama çevre bizi buna zorluyor o kadar cahil insan var ki anlatmak zor geliyor bende kayınvalidem hariç kimseye söylemedim kendi ailem bile bilmiyor ha tedavi olduğumu doktorlara gittiğimi laç kullandığımı vs falan biliyorlar her seferinde bu sefer olacak diye beklediğimi biliyorlar. en yakın eltim bile tüp bebek mevzusunda işte birileri yaptırmış bebekleri karışmış kadın başkasının çocuğunu getirdi falan yok güvenilir değil diyor ben ne kadar bu ihtimal sıfır desem de anlamaz ki. hadi bizi geçtik yarın öbür gün bu çocuk dünyaya geldiğinde ona da sen tüp den oldun tüp bebeksin gibi gereksiz şakalar yada imalarda bulunacaklar bunları hiç kaldıramayacağım. zaten hemen olmasa bikaç sene çocuk sonra doğal yolla olsa dahi insanlar yok aşılama yaptırmıştır yok tüp dür söylemiyor diyolar zaten..
lafları çarpı çarpıverin ağızlarına sussunlarAynen cnm bide bizim ikiz olunca cok net olmam lazim ki sussunlar
Doktor da niyeyse baktı oooo tek dedi ztn tek konmuştu :) kalp atışını duymadım sesli olarak ama gördüm allahım cok guzel bi duyguydu gözlerim doldu böyle agladım :)Canım gözün aydın.tekmiş dimi bir mucize olup ikiz olmamışKalp atışını da duydun mu ?
Yarın tam 8. Hafta oluyo 8 m dedi :) gördük evetMasallah cnm kese boyutu kac? ultrasina gore kac haftalik ? Bebegi gordunuz mu cnm
Cnm bnmm darısıda sana ve tüm isteyenlere olsun inşşmaşallah canımm çok sevindim..
Kolay değil ama cnm 1 ay bekledimGözün aydin cnm bak boşuna stres yaptin
Sesli duymadık ama Görüntülü gördük pıt pıt atıyodu :)gozun aydın cnm kalp atıslarınıda duydun mu:)
Özgecim çok sevindim. Gözün aydın. Bu gece rahat uyursun artıkDoktor da niyeyse baktı oooo tek dedi ztn tek konmuştu :) kalp atışını duymadım sesli olarak ama gördüm allahım cok guzel bi duyguydu gözlerim doldu böyle agladım :)
CNm aynen öyle cok iyi oldu rahatladım allahım tüm isteyenlere de versin o kdr güzrl bi duygu ki duymak onu görmekCanım gözün aydın..maşallah, Rabbim gelişimlerini de gösterir inşallah...için ferahlamıştır, çok sabrettin doktor günü için.
Kese mi 8 mm benim 14 mm ama bebek gorunmedi hos ultrasona gore 5+2 ydi darisi basimizaYarın tam 8. Hafta oluyo 8 m dedi :) gördük evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?