2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Hickimseye soyleme bence bizde beklemiyoduj bir isterken iki oldu de yada ben catlatma ignesi klomen kullanmistm ondan oldu dicem

Hickimseye soyleme bence bizde beklemiyoduj bir isterken iki oldu de yada ben catlatma ignesi klomen kullanmistm ondan oldu dicem
bence bebeğinizi yalanla getırmeyın dunyaya derim kızlar yınede sız bılırsınız kaybedecek bişeyiniz yok

Evet iki taneydi ama doktor öyle birşey söylemedi,olumlu birşey söylemiyor doktor ondan sevinemedim

bence bebeğinizi yalanla getırmeyın dunyaya derim kızlar yınede sız bılırsınız kaybedecek bişeyiniz yok
Yalan söylemeden ama ayrıntıya da girmeden anlatmak gerekiyor canım , ben yaşadım çünkü ve bir iki gün konuşulup kapanmiyor bu konu, ömrünün sonuna kadar fisildasacak insanlar, ben DNA testi bile düşündüm o hale geliyorsun özellikle eşim çok rahatsız bu konuda o yüzden kimseyle paylasmiyoruz

Birde her iki tarafda sorun kimde diye sorunca cinnet getirirdik, bilseniz ne oluyor sanki cozumunuz mu var, sırf merak senin derdine çare olmak değil laf almak, orda burada konusmak

Birde her iki tarafda sorun kimde diye sorunca cinnet getirirdik, bilseniz ne oluyor sanki cozumunuz mu var, sırf merak senin derdine çare olmak değil laf almak, orda burada konusmak
Kesinlikle yaa en gicik m kisimda bu sorun kimde neden olnuyodu sananeee yaaa sanaee.. ve tup bebek konusunda hala bazi on yargilar var buyuklerde ya karistiysa gibi eskiden boyle boyle olaylar cikmisti insallah oyle bisy olmamistir allaha emanet vs cs aptal saptal yorumlar gelecektir biliyorum arkdas grubumdansa gelecek en cok yorum ne acelen vardi belki kendiliginden olckti bak simdi ikiz nasil basa cikxaksin herkes felaket tellali...

Yalan olarak gormuyorum kotu niyetli cok insan var aile icinde bile ha bilsinler tedavi goruyoduk ondan oldu diye ama illa soyle sorun vardi tup yaptik demek zorunda degiliz
Tüp bebek yaptırmak için sorun olması gerekmiyor.ben sorun olmadan yaptırdım 3 kere . Bence herkes kendi çevresine göre değerlendirsin.bana "aşılama,tüp niye yaptırmıyosun teknoloji gelişti" gibi sorular gelmeye başlayınca bende söyledim sonuncuda herkese.bende ilk söyle ne olcak demiştim ama herkesin durumu farklı onu gördüm burda.

Aynen ve dahada fazlasi soylenecek emin ol o yuzden mumkun oldugunca az sey bilsinler hamileyim bitti

Yalan olarak gormuyorum kotu niyetli cok insan var aile icinde bile ha bilsinler tedavi goruyoduk ondan oldu diye ama illa soyle sorun vardi tup yaptik demek zorunda degiliz
tabiki değilsiniz herkese açıklama yapmaya ki zaten ne olursa aile içinden kötülükler gelir onuda biliyorum en hassas oldugunuz donemde canınız da sıkılır ... siz bilirsiniz tabiki Allah korusun her türlü kötülükten

Gözünaydın canım,kan değerin kaçtı keseyi gördün

Kızlar kese ne zaman görülür,daha nekadar test takibi yapıcam ben,keseyi görenler kaçta gördü

bilmiyorum canım dogrudur belli bi zaman gectikten sonra soyleyen okadar kısı var etrafımda milletin cenesi durmuyo bilirim olmasa neler diyolar oluncada neler derler zor valla iki ucu pis değnek Allah yardımcınız olsun valla

Gözünaydın canım,kan değerin kaçtı keseyi gördün
bılmıyorumkı cnm en son gecen ptesı 448de bırakmıştım hep ıkı katı artmış olsa kı daha fazla artıyodu aslnda yanı hesapladım hep ıkıye katlandıysa dun 7200 olması gerekıyo..
sana doktor ne dedı cnm yanı neden olumsuz konustukı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…