2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

doktorda ogle arasına cıkıcaktı ztn acel tecel baktı begenmedım hıc.. neyse artık sukur enazından dıs gebelik tehlıkesı yok ınsallah kalp atışlarını da duyarız
Belinda çok şükür canım, gelsin bebişler:) allahım ikisine da saglık sıhhat versin insallah. Hadi gecsin şu 4-5 ay da bebekleri hissedelim, hareketlerinden bilelim, düşük tehlikesini atlatalım.. Allahım hepimize sağlıkla doğacak cocuklar nasip etmiştir insallah

Kimyayas canım nerelerdesin... Nasıl gidiyor, Dr a gittin mi tekrardan
Mrb canım şişkinlik ve gaz sorunum var ,sancidan uykudan uyanıyorum ilaçlardan dedi hemşire ama yinede çok şükür, seni takip ediyorum gitmissin Dr a bana gore biraz erken geldi ve alttan bakmış galiba, oğlumda 6+2de gitmiştik kese ve kalp atışı hepsini görmüştük, ben cuma gidicem inşallah sorun yoksa 6+1 olacak , herkesler keseleri görüyor darısı başıma , hem de çifter çifter maşallah, bende ikizmi onu çok merak ediyorum

ah cnm valla endıselerım ıkı kat arttı..ınsallah hep oyle dua edıyorum rabbım sağlıkla doguracagım kdr çocuk nasıp etsın.. ıkıtane mıcık gozukuyolar cok tarıfsız duygular rabbım kalp atışlarını duymayıda nasıp etsın sonra ınsallah rabbım hepımıze gunlerımızı doldurarak doğurmayı nasıp etsın ınsallah

Kizlar kesemizi gorduk sukur daha dogrusu keselerimizi bir ikizde benden geliyo r insallah suan biraz dumurum ama.. ustten baktirdim oyuzdn keseler dolu bos pek yorum yapmadi doktor haftaya bidaha gel dedi ama ben zmn haftaya kendi doktoruma gidicem
hadi hayırlııs olsun arkadaşım :)

Kan Değerlerin neydi canım ya hatirlatirmisin

6,gün test yapmaya başladın :) değerlerin çok iyiymiş maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini inş.

Senin 5.gün embriyosuydu galiba, benimkiler 3.gün
8.gün 29
10.gün 112
13.gün 448 idi, herkeslerle kıyaslıyorum kafayı buna taktim bir gün tektir diyorum, ertesi gün ikizmi ki , cumayi iple cekiyorum

Senin 5.gün embriyosuydu galiba, benimkiler
8.gün 29
10.gün 112
12.gün 448 idi, herkeslerle kıyaslıyorum kafayı buna taktim bir gün tektir diyorum, ertesi gün ikizmi ki , cumayi iple cekiyorum
ne ıstıyorsun pekı? ıkız mı tek mı gönlünden gecen ne yanı?? degerın hızlı yukselmıs 2 kattan fazla bu da ıkız olabılecegını gosterıyo ama kısmet

Senin 5.gün embriyosuydu galiba, benimkiler 3.gün
8.gün 29
10.gün 112
13.gün 448 idi, herkeslerle kıyaslıyorum kafayı buna taktim bir gün tektir diyorum, ertesi gün ikizmi ki , cumayi iple cekiyorum
Senin de ikiz gibi canım benim 5. gün embriyosu 12. gün 464 14. gün 1080 ikiz yüksek ihtimal diye düşünüyorum bende ctesi belli olacak bakalım

ne ıstıyorsun pekı? ıkız mı tek mı gönlünden gecen ne yanı?? degerın hızlı yukselmıs 2 kattan fazla bu da ıkız olabılecegını gosterıyo ama kısmet
Ya ikiz olma ihtimali biraz üzmüştü ilk günler, erken doğum riski çok ortalama doğum süresi 36 haftaymis mesela, kötü ihtimaller uzuyor insani
Senin de ikiz gibi canım benim 5. gün embriyosu 12. gün 464 14. gün 1080 ikiz yüksek ihtimal diye düşünüyorum bende ctesi belli olacak bakalım
Canım seninde katlanisa bakarsak tek gibi sanki ama sağlıklı olurlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…