2015 temmuz bebişlerin cinsiyetleri :)

Bebeğimin cinsiyeti kız:) ismide ada olsun diye düşündük bakalım...Allah hepimize hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar 20. haftadayım bugün detaylı ultrasonum var çok heyacalıyım inşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız dua edin benim için 17. haftada kızımın beyninde 6mmlik bir kist çıkmıştı inşallah yok olmuştur

Kizlar bende 13. Haftadaym.bu haftada yapilan cinsiyet tahminlerinz tuttu mu değişti.mi

Benim tutmadı canım. Inanamazsın çin takvimi tuttu:) erkek gibi demişti şimdi bir kızımın olacağını öğrendim:))))

Ultrason nasıl çıktı arkadaşım,umarım HERŞEY yolundadır

Babada 12+6 da ki gibi demişti. Bacak arazi kabarik değil demişti. 18+4 de gittim elime pipi resmi verdi ama çok ugrasti görmek için. İnşallah yanilmamistir. Bir kizim var. Buda oğlan olsun hayirlisi ve afiyetlisi ile. Erkek dedi ama ayrintilida da erkek cikarsa o zaman inanacam

16. haftada kız olduğunu öğrendik gerçi doktorumuz net konustu cinsiyeti konusunda ama cumartesi 4boyutludan sonra içim tam anlamıyla rahat edecek:)

kızlarr benim dogumum 2 agustos görünüyo ama yuksek ıhtımalle temmuz sonunda dogar gıbıme gelıyor..o yuzden hem agustos hem temmuz annelerını takıp edıyorum :) çin takvimi bendede tuttu, cinsiyet erkek

Bende 20 haftalik hamileyim inşallah benimde bi oğlum olcak allah herkeze Bebeğini sagligiyla kucağına almayi nasip etsin

Benimdee kızımmmm olucakk Allah'ın izniyle :) Rabbim gönlümdekini verdi :)) ismini Elfida koyucaktim anlami cok kotuydu MiLa koyucaz inş kizimin adini anlamida Canim Bitanem demekmiş kimsede yok farkli degisik isimleri seviyorum :) cogu kisi beyenmiyor cunki kulaga hemen aşına gelmiyor ama zamanla guzel geliyor :)

Kendi doktorum en başlarda ben kesin görmeden söylemem arkası dönük bu şekilde olursa kız diyoruz dedi.Daha sonra 20.haftalarda hareketli kemik yapısı iri erkeğe benziyor dedi.Sonra devlet hastanesine gittim ve Başasistana sıra aldım,kesin kız dedi.C.tesi günü şeker yüklemem vardı kendi doktoruma gittim ve şeker yüklemesinden önce bir bakıyım nasıl dedi baktı ve oğlumuz iyi maşallah dedi eşimle şok olduk,sonra başasistan kız dedi dedik, oda fotoğraf verdi ve bunu ona götürün selamımı söyleyin dedi.Kızımız olacak diye birsürü alışveriş yaptık adını bile Belinay Alya koymuştuk.Hayırlısı olsun bakalım :)

E artık kocaman olmuş bebiş kesin görürler zaten bu saatten sonra :)
Ama aldıklarınız için üzüldüm. Değiştirme imkanınız varsa değiştirin isterseniz yazık bir sürü şeye Gerçi bebekler ne anlar renklerden biz yapıyoruz işte ama :)
Bizim 11. haftadan itibaren %80 erkek demişti doktorumuz. Bi kaç hafta sonra kesinleştirdi erkek olduğunu. Sonra doktor değiştirmek zorunda kaldım o da aynı şeyi söyledi. Gerçi hala bir şey alabilmiş değilim bulunduğum ilçeden dolayı ama (

:) Evet canım bencede kesin gördü yoksa bu kadar emin konuşmazdı,fotoğraf vermezdi heralde :) Aldıklarımıza üzülmedik kısmet dedik artık dolapta bir süre bekleyecek belki ikinci kız olur ona nasip olur :) Sende alırsın canım hiç canını sıkma ecele etmeninde bazen anlamı olmuyor.Ay sonunda eşimle tekrardan çıkacaz bu sefer erkek alışverişi yapacaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…