Ultrason nasıl çıktı arkadaşım,umarım HERŞEY yolundadırkızlar 20. haftadayım bugün detaylı ultrasonum var çok heyacalıyım inşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız dua edin benim için 17. haftada kızımın beyninde 6mmlik bir kist çıkmıştı inşallah yok olmuştur
Bende de tuttu kız:)kızlarr benim dogumum 2 agustos görünüyo ama yuksek ıhtımalle temmuz sonunda dogar gıbıme gelıyor..o yuzden hem agustos hem temmuz annelerını takıp edıyorum :) çin takvimi bendede tuttu, cinsiyet erkek
Kendi doktorum en başlarda ben kesin görmeden söylemem arkası dönük bu şekilde olursa kız diyoruz dedi.Daha sonra 20.haftalarda hareketli kemik yapısı iri erkeğe benziyor dedi.Sonra devlet hastanesine gittim ve Başasistana sıra aldım,kesin kız dedi.C.tesi günü şeker yüklemem vardı kendi doktoruma gittim ve şeker yüklemesinden önce bir bakıyım nasıl dedi baktı ve oğlumuz iyi maşallah dedi eşimle şok olduk,sonra başasistan kız dedi dedik, oda fotoğraf verdi ve bunu ona götürün selamımı söyleyin dedi.Kızımız olacak diye birsürü alışveriş yaptık adını bile Belinay Alya koymuştuk.Hayırlısı olsun bakalım :)
E artık kocaman olmuş bebiş kesin görürler zaten bu saatten sonra :)
Ama aldıklarınız için üzüldüm. Değiştirme imkanınız varsa değiştirin isterseniz yazık bir sürü şeyeGerçi bebekler ne anlar renklerden biz yapıyoruz işte ama :)
Bizim 11. haftadan itibaren %80 erkek demişti doktorumuz. Bi kaç hafta sonra kesinleştirdi erkek olduğunu. Sonra doktor değiştirmek zorunda kaldım o da aynı şeyi söyledi. Gerçi hala bir şey alabilmiş değilim bulunduğum ilçeden dolayı ama(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?