Damlaya damlaya göl olacak0,75 kurş kumbarda
aynen güne girmiştim 15 günde 50 tl o çıksa yeterDamlaya damlaya göl olacak
Ne güzel bende bir dahaki birikimimde öğrenim kredisi borçlarımi kapatacagim som bir kaç taksiti kaldı ama ben ücretsiz izindeyim :)aynen güne girmiştim 15 günde 50 tl o çıksa yeter
gün parasıyla duşakabin ve banyo dolabı yaptırcam çünkü
açıköğretim mi yoksa önceden aldığın kredi yi mi ödüyorsun ne kadarNe güzel bende bir dahaki birikimimde öğrenim kredisi borçlarımi kapatacagim som bir kaç taksiti kaldı ama ben ücretsiz izindeyim :)
Önceden aldigim kredi 574 oduyordum 3 ayda bir haziranda bitecekti aslında ama iki taksit odemedim ne zaman işe başlarım belli değil ama eşime takım elbise aldıktan sonra kredi için biriktireceğim. Eylülde kapatmayı planlıyorum tayinimiz falan cikmazsa tabi :)açıköğretim mi yoksa önceden aldığın kredi yi mi ödüyorsun ne kadar
allah yardımcın olsuın ya zor gelir şimdi onu ödemek sana inş bir an önce işe başlarsın da kapatırsınÖnceden aldigim kredi 574 oduyordum 3 ayda bir haziranda bitecekti aslında ama iki taksit odemedim ne zaman işe başlarım belli değil ama eşime takım elbise aldıktan sonra kredi için biriktireceğim. Eylülde kapatmayı planlıyorum tayinimiz falan cikmazsa tabi :)
Ay baslamayim ise bebisimle gecireyim uzun uzun zaman :) zor geliyor odemek ama onun sayesinde okudum 11 taksit odedim 4 kaldı o da biter inşallah.allah yardımcın olsuın ya zor gelir şimdi onu ödemek sana inş bir an önce işe başlarsın da kapatırsın
başlama o zman tatlım ben ücretsiz falan deyince heralde başlamak istiyorsun gibi analdımAy baslamayim ise bebisimle gecireyim uzun uzun zaman :) zor geliyor odemek ama onun sayesinde okudum 11 taksit odedim 4 kaldı o da biter inşallah.
başlama o zman tatlım ben ücretsiz falan deyince heralde başlamak istiyorsun gibi analdım
kaç aylık bebğin allah bağışlasın
ALLAH ANALI BBALI BÜYÜTSÜN CNMSağol canım 2.5 aylık bebis dogum iznim bitti artık ücretsiz kullanacağım.
Geçmiş olsun canım... hemen toparlanirsin inşallah.kızlar bugün benden para yok hastaydım tüm günü evde geçiriyorum
ALLAH ANALI BBALI BÜYÜTSÜN CNM
Afiyet olsun :)ben gene annemde kaldım kumbaraya para gitmedi
kumbaraya gitcek para ile kardeşimle çikolata aldık yedik ohhh miss
saol cnmAfiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?