2015 para biriktirme yılı :)

Bende her ay bi çeyrek alıyorum daha iki tane oldu BU AY almadim ÇOK YÜKSEK dusmesini bekliyorum

Ben aldım dün pahalı filan demedim çünkü almasam muhakkak gidecek o para durmuyor bir tane daha mı alsam diyorum hazır daha maaş masraflara harcamamışken. Ne zaman düşer altın hiç takipte etmiyorum kenara direk yarın 150 tl çekip düşünce mi alsam mı

E
Eger harcarim diyorsan al tabi ... ama harcamam beklerim diyosan bekleme n mantikli

Dün eşimi ikna edip elinden iki tane kredi kartini aldım o kırdığımı sanıyor ama ben sakladım artık maaşım yatmayacak ne olur ne olmaz...
4 tl de kumbarama attım hergün tahminlerde bulunuyor ne alacağım diye hatta senin kullanıcı adın ne girip bakayım şu foruma kesin yazmışsındır diyor tabi söylemiyorum... :)

Kac gundur bir sey atamiyorum kumbaraya. Atm nin azizligine uğradım:) iki gundur bozuk. Haliyle para cekemedim. Elimdekilerle idare etmek zorunda kaldim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…