Bebek İkinci El 2015 model concord neo bebek arabası ve araba koltuğu seti

oznur84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
182
7
98
İzmir
Arkadaşlar oğlum doğduğunda kalça çıkığı teşisi kondu aylarca alçıda kaldık bu yüzden araba koltuğunu sadece bir kez bebek arabasını da toplasan bir ay anca kullandık yepyeni ve tertemizdir. İsteyenlerle whatsapptan görüşebilirim görüntü ve video gönderebilirim.
Aşağıdaki resim sıfırının resmidir benimki de aynısı rengi herşeyi sadece benim sette port bebe yok.

Eklentiler

• image.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleme:
Araba koltuğu dediğim aynı zamanda anakucağıdır bebek arabasına takılıp da kullanılabilir. Puset çift taraflı kullanılabilir. İnanın yeni bir ürün almış gibi olursunuz garanti veriyorum.

Konu ilgili bölüme taşınmıştır..

Merhaba ne kadara satiyorsunuz arabanizi bende concord neo ariyorum
Merhaba 1500 liraya satıyorum 2500 liraya almıştım 2015 model. Yukarıda da belirttiğim gibi sadece bir ay kullandım ana kucağını ise sadece hastaneden çıkarken bir kere kullandım. Malesef sonrasında oğlum alçıya alındı ve bende kaldırdım kullanmadım oğlum şuan iyileşti ama ben bunu yeniyken satıp baston araba alıcam artık büyüdü çünkü

Çok geçmiş olsun rabbim hepimizin evlatlarinirını bagislasin.ancak 1500 fazlaca butceyi sarsar

Çok haklisiniziniz birşey diyemiyorum cunku iyi bir bebek arabası hayırlısı diyelim inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…