- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Merhaba kizlar mayistaki ales icin ne zaman calismaya baslanmali sizce? Ve kaynak önerileriniz var mi?
bende calısmaya baslıcam.. okula gıttıgım ıcın gecen hafta olan alese calısamamıstım. ama mayıstakine baya kasıcam en azından pratık yaparak kendımı hızlandrıcam. ben ocak-subat gibi baslamayı dusunuyorum. 3 ayda kendımı baya hızlandırırım dıye dusunuyorum ..bi oncekı aleslerimde yedııklım ve ıremden calısmıstım ve 70ı gecmıstım. gene soru bankaları cozucem. yargıyı onermıyorum cok basit bı kıtap.
Evet bende ocak şubat gibi başlamayi ideal buluyorum. Acaba sadece cikmiş sorularin çözümlerinin de olduğu bir kitap alsak yeterli olur mu?
Daha bu dönemki ALES yeni oldu şimdiden neye çalışacaksınız. Bilgiye dayalı bir şey de sormuyorlar
Gerçi sayısalcıysanız onu bilemem :)
Şimdiden başlamak lazım aslında soru çözmeye.
Merhabalar
Ben de bu mayıs ALES'e gideceğim inşallah. 2010 da girdiğimden 88 almıştım ama kullanmak nasip olmadı. Hedefim 90 üzeri almak, çıkmış sorulara çalışacağım. Sonrasında yine deneme kitabı ya da soru bankası çözmeyi düşünüyorum.Matematikte unuttuğum yerleri kardeşimin ygs kitaplarından bakarım ya da sorarım diyorum.
selam kizlar bende mayis alese girmeyi düsünüyorum kismet olursa mezun olali 4sene oldu hicbiseyde aklimda kalmadi ilk defa gircem simdiye kadar is guc derken kismet olmadi sayisaldan gircem daha onceden gireriniz varmi yuksekte bi puan almam gerekiyor kursa mi gitmek gerekiyor acikcasi oturup adam akilli calismayi dusunuyorum hatta yarindan itibaren kendime bi program yapicam siz neler yapiyorsunuz hangi kaynaklardan yararlaniyorsunuz birbirimize destek olalim el birligiyle yiyelim alesi
cnm aynen bende mayıstakıne giricem.. ben kursa gıtmeden 2 kıtap bıtırerek ve gecmıs soruları 74 almıstım ama 2 sene sonra biticek. 80 ustu hedefım. o nedenle gene kıtap alıp evde kendım calısıcam bıde gecmıs yıllar sorularını cozucem.. gerisi allah kerim. haftaya baslıcam bende 3 ay sıkı bi calıısma yapacam
bende yavas yavas basladim calismaya kursa fln gitmiyorum benimde hedefim 80 üstü insallah alabilirim matematige en bastan basladim herseyi unutmusun resmen
sen yükseltmek icin mi giriyorsun 74 ü kullanamiyormusun?
yukseltmek ıcın giricem cnm.. kullanabılıyorum ama kadroya basvuranların cogunun 75 80 85 cııvarlarında alesleri .. bende yds ve ales calısrak bı nebze onları gerıde bırakıp kadroya gecmek ıstıyorum.. o nedenle yukseltmem gerekıor cnm .. ınsallah yukseltırız
ya aslinda bende yuksek lisans yapip bi sekilde okulda kalmak istiyorum ama nasil yapmam gerek hic bilmiyorum sen öyp icin fln mi anlayamadim banada anlatsana bende is icin bi cikis yolu ariyorum
aynen cnm ben suan doktora yapıyorum ama okulda kadro yok o nedenle oyp dusunuorum. ve 2-3 ay kendımı sıkıp dıger adayların onune gecmeyı ıstıyorum..allah yardımcımız olsun..
Amin canim insallahh
Senin bölüm neydi? öyp yide tam olarak bilmiyorum aslinda yani kosullari fln biliyorum ama sonrasini pek anlamadim su imza olayi fln ne? bide yüksek lisans yaparkende öypye basvurulabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?