2015 mart kız anneleri

ikisini kullanıyoruz biz,şimdiden ikisini alıştırırsan öyle alışır iki isme

Merhaba benimde kızım 20.03.15 de 3050 gr doğdu adı Masal şuan kilosu 6940 sadece anne sütü alıyor ama şuan bir emmeme problemi yaşıyoruz sütümü sağıp verdiğimde içiyor ama göğsüme geldiğinde çok zorlanıyorum ağlıyor anca fön mak. sesnde emiyor dr bu aylarda bebeklerde görülür dedi sizinkilerde de var mı ? sizce emmeye devam eder mi?

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Hg cnm,benim kizimdan 4 gun kucuk,kilosu iyimis masaallah,neden emmiyorki meme ucunmu yok

Benim kizimda 3.340gr dogdu 37.haftada 3 günlük bi yogunbakim zamanımız oldu malesef suan 8000gr maşallah anne sütü sadece.arada benimkide emmek istemiyo şunu farkettim uykusu olunca kendini geri atıyo bende uyku ve besleme saatlerini duzenledim simdi gayet iyiyiz eylül basinda ekgidaya baslicam

Hg cnm,benim kizimdan 4 gun kucuk,kilosu iyimis masaallah,neden emmiyorki meme ucunmu yok

Hb cnm meme ucum var 2 hafta oncesine kadar emiyordu birden bire memeye geldiginde aglamaya basladi gunde 1 defa belki emzirebiliyorum geri kalaninda sagdigim sutu veriyorum gerci bu aralar hasta biraz belki ondandir diyorum ama

Masallah :) benim kizimda kendini geriye atip aglamaya basliyor uyutuyorum bu seferde ac kalir mi ac mi acaba diye dusunup duruyorum bende tekrar bi düzen olusturmaya calisayim sizin ki kac saat arayla emiyor ?

Masallah :) benim kizimda kendini geriye atip aglamaya basliyor uyutuyorum bu seferde ac kalir mi ac mi acaba diye dusunup duruyorum bende tekrar bi düzen olusturmaya calisayim sizin ki kac saat arayla emiyor ?
Malesef hala 2 yada 3 saatte bir emiyor oburixxx.ayni korku bende de vardi ya aç kalırsa ???uyku saatlerini kestirebilirseniz beslenme de ona göre şekillenir. Mesela ben 11 de uyutacaksam yarım saat yada 15 dk oncesinden emziriyorum.1.5 yada 2 saat uyur sonra kalkinca tekrar yani o size kalmış ♡♡♡♡kilonuz iyi maşallah

Bende 2 saatte bir sagdigim sutu veriyorum dün aksam emdi mesela ama bugun istemiyor benim kizim dis cikariyor sanirim alt damagi beyaz ve dokununca ele geliyor :) sizin dediginiz gibi uyku saatlerine gore deneyeyim birde :) sizinde kilonuz cok iyi masallah :) ♡♡

T AM 40.GÜNDE REGL OLDUM 4 GÜN SÜRDÜ AMA MİKTARI AZDI ÜZERİNDEN 40 GÜN GEÇTİ GELEN GİDEN BİŞEY YOK aynı durumda olan varmı ?

ben nisan annesiydimm kizin3 hafta erken gelince mart annesi oldum 27 martta 3470 gram ddoğdu zeynep nazli simdi 8500 gram 6 aylik bende ilk adetinibbugünoldum ssürekli emziriyorum ama yinede oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…