- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 36
-
- Konu Sahibi supurgelicadi
ikisini kullanıyoruz biz,şimdiden ikisini alıştırırsan öyle alışır iki ismeevet ikisinide kullanıyoruz ama herkes kullanmıyo tabi, bende çaktırmadan diyorum zeyneb dediğin için bakmadı zeyneb sare de bakar diyesen ikisinide kullanmıyomusun seninkide kulağa hoş geliyo uymuşlar yanyana kolay söylenir
Hg cnm,benim kizimdan 4 gun kucuk,kilosu iyimis masaallah,neden emmiyorki meme ucunmu yokMerhaba benimde kızım 20.03.15 de 3050 gr doğdu adı Masal şuan kilosu 6940 sadece anne sütü alıyor ama şuan bir emmeme problemi yaşıyoruzsütümü sağıp verdiğimde içiyor ama göğsüme geldiğinde çok zorlanıyorum ağlıyor anca fön mak. sesnde emiyor dr bu aylarda bebeklerde görülür dedi sizinkilerde de var mı ? sizce emmeye devam eder mi?
Benim kizimda 21 mart ayni gun doğum yapmisizMerhabalar 21.03.15 günü prensesim dünyaya geldi.Kızım olduğu için çok mutluyum ve şanslı hissediyorum :)
Hg cnm,benim kizimdan 4 gun kucuk,kilosu iyimis masaallah,neden emmiyorki meme ucunmu yok
Benim kizimda 3.340gr dogdu 37.haftada 3 günlük bi yogunbakim zamanımız oldu malesef suan 8000gr maşallah anne sütü sadece.arada benimkide emmek istemiyo şunu farkettim uykusu olunca kendini geri atıyo bende uyku ve besleme saatlerini duzenledim simdi gayet iyiyiz eylül basinda ekgidaya baslicam
Malesef hala 2 yada 3 saatte bir emiyor oburixxx.ayni korku bende de vardi ya aç kalırsa ???uyku saatlerini kestirebilirseniz beslenme de ona göre şekillenir. Mesela ben 11 de uyutacaksam yarım saat yada 15 dk oncesinden emziriyorum.1.5 yada 2 saat uyur sonra kalkinca tekrar yani o size kalmış ♡♡♡♡kilonuz iyi maşallahMasallah :) benim kizimda kendini geriye atip aglamaya basliyor uyutuyorum bu seferde ac kalir mi ac mi acaba diye dusunup duruyorumbende tekrar bi düzen olusturmaya calisayim sizin ki kac saat arayla emiyor ?
Malesef hala 2 yada 3 saatte bir emiyor oburixxx.ayni korku bende de vardi ya aç kalırsa ???uyku saatlerini kestirebilirseniz beslenme de ona göre şekillenir. Mesela ben 11 de uyutacaksam yarım saat yada 15 dk oncesinden emziriyorum.1.5 yada 2 saat uyur sonra kalkinca tekrar yani o size kalmış ♡♡♡♡kilonuz iyi maşallah
Duzensizlik olabilirmisT AM 40.GÜNDE REGL OLDUM 4 GÜN SÜRDÜ AMA MİKTARI AZDI ÜZERİNDEN 40 GÜN GEÇTİ GELEN GİDEN BİŞEY YOK aynı durumda olan varmı ?
T AM 40.GÜNDE REGL OLDUM 4 GÜN SÜRDÜ AMA MİKTARI AZDI ÜZERİNDEN 40 GÜN GEÇTİ GELEN GİDEN BİŞEY YOK aynı durumda olan varmı ?
güle güle büyüt cnmBu arada bende kızımı 41. Haftada 30 Mart 2015 te dogurdum. 3050 gr.ismi Esilanur
ediyor cnm,çok sık yazılmıyor,kız bebekmiKonu devam ediyormu bilmiyorum ama etse güzel olurdu :)
Benim bebeğim de martta doğdu :)