• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 konya gelinleri

eymenhafsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
3
0
1
Konya
Ben inşaallah 2015 ekim ayında evleneceğim gelinolarak konyaya gideceğim orada türbanimi nereye yaptirabilirim mobilyaları nerden alabilirm lütfen yadimci olur musunuz

Ben inşaallah 2015 ekim ayında evleneceğim gelinolarak konyaya gideceğim orada türbanimi nereye yaptirabilirim mobilyaları nerden alabilirm lütfen yadimci olur musunuz[/QU

merhaba canım bende konyaya gelin geldim 3 aylık evliyim.mobilyalarımı geldiğim şehirden aldın diğer eşyalarımla birlikte kamyon tuttuk taşıttık.malesef burada istediğim gibi mobilya bulamadım..ve hiçbir yeride bilmediğim için çok dolaşma sansım olmadı..dolaştığım yerler kadarıylada herşey bana çok ağır avangard geldi ve birde aşırı pahalı..şansın varsa konyadan eşya alma derim..hayırlısı olsun canım:16:

şimdiden hayırlı olsun bende allah kısmet ederse nisan gibi evleneceğim :KK49::KK49:
kuaför olarak efsaneyi tavsiye edebilirim ablamın nişan kına düğün hepsini orada yaptırmıştık çok memnun kalmıştık makyajda da türban saç vs bi tane daha huymuştum ama aklıma gelmdi şimdi adı mobilya konusunda henüz benimde pek bi bilgim yok:KK45:

Back