- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #2.281
Ben çoktan beri sığamıyorum pantolonlarıma kendime yeni kıyafetler almıştım hamile pantolonları taytları ve badileri ama badiler komik duruyor giymedim daha o kadar çok göbeğim yok çünküMerhaba kızlar, kıyafet işini nasıl hallediyorsunuz? Ben artık normal kıyafetlerime sığmamaya başladım.
Ben de tayt aldım çok rahat oldu gerçekten ama sanırım iyi bir alışverişe çıkmam gerekecek okul açılmadan. Benim de göbeğim çok yok ama azcık da olsa çıktı. Bu arada doktoruna çatlak için danıştın mı herhangi bir ürün önerdi mi? Ben de gelecek kontrolümde sorayım diyorum. Öğrenirsem yazarım.Ben çoktan beri sığamıyorum pantolonlarıma kendime yeni kıyafetler almıştım hamile pantolonları taytları ve badileri ama badiler komik duruyor giymedim daha o kadar çok göbeğim yok çünkü
Yok canım ne çatlağı benim geçen pazartesi crinone jeli bırakınca kanamam oldu onunla uğraştık gece acile falan gittik önce koyu renkti sonra açıldı rengi bayağı tedirgin olduk iğne falan yapıldı çok şükür şimdi yok kanamam falan ama yatak istirahati önerdi sürekli yatıyorum anlayacagin çatlağı düşünecek halim olmadı daha canımBen de tayt aldım çok rahat oldu gerçekten ama sanırım iyi bir alışverişe çıkmam gerekecek okul açılmadan. Benim de göbeğim çok yok ama azcık da olsa çıktı. Bu arada doktoruna çatlak için danıştın mı herhangi bir ürün önerdi mi? Ben de gelecek kontrolümde sorayım diyorum. Öğrenirsem yazarım.
merhaba canım, nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah, dr. randevunu ayarladınız mı? ilk kontrol ne zaman?Arkadaşlar merhaba mutluluğumu sizlerlede paylaşmak istedim 15 Ağustos'ta transfer olmuştum bugün test günümdü değerim 802 çıktı çok mutluyum
Çok geçmiş olsun canım, ne çok korkmuşsundur tahmin edebiliyorum. Bende gastroneferit olmuşum, büyük ihtimal yanlış yazdımYok canım ne çatlağı benim geçen pazartesi crinone jeli bırakınca kanamam oldu onunla uğraştık gece acile falan gittik önce koyu renkti sonra açıldı rengi bayağı tedirgin olduk iğne falan yapıldı çok şükür şimdi yok kanamam falan ama yatak istirahati önerdi sürekli yatıyorum anlayacagin çatlağı düşünecek halim olmadı daha canım
Aynen canım çok korkuttu bizi gastroenterit doğru yazilisi meyve sebzeleri iyice yıka hatta sirkeli suda beklet merak etme sana zararı olan ilaçları kullandirmaz zaten doktorlar sana da geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım, ne çok korkmuşsundur tahmin edebiliyorum. Bende gastroneferit olmuşum, büyük ihtimal yanlış yazdımserum + antibiyotik yedim sabah akşam drm bi zararı yok dedi ama işte insan çok huzursuz oluyor...
Evet 7 Eylül'de gideceğim doktora dün testi tekrar Yaptım 2228 çıktı Artış fazla ama ikiz mi çok merak ediyorum elimde olsa hemen görsem diyorum ama bekleyeceğiz sen cinsiyet öğrenebildin mimerhaba canım, nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah, dr. randevunu ayarladınız mı? ilk kontrol ne zaman?
Canim cok gecmis olsunn. Benimde 12. Haftam jeli birakicam ama bi yandan da korkuyorum. Acaba kanaman o yuzden mi oldu ki? Bide cinsiyeti ogrenebildinmi kacinci haftada ogrenicez cok merak ediyorumAynen canım çok korkuttu bizi gastroenterit doğru yazilisi meyve sebzeleri iyice yıka hatta sirkeli suda beklet merak etme sana zararı olan ilaçları kullandirmaz zaten doktorlar sana da geçmiş olsun canım
12+2 de öğrendik canım cinsiyetini ama tabi %70 kız dedi bakalım hayırlısıAyyy simdi okudum kiz demisssss masallah canm gozun aydin kacinci haftada dedi pekioznur65
canım inşallah hayırlısı olsun hakkında ben öğrenemedim kesin olarak doktorum kıza benzettim dedi ama inşallah 12 eylüldeki randevumda öğrenebilirim :)Evet 7 Eylül'de gideceğim doktora dün testi tekrar Yaptım 2228 çıktı Artış fazla ama ikiz mi çok merak ediyorum elimde olsa hemen görsem diyorum ama bekleyeceğiz sen cinsiyet öğrenebildin mi
Benim de karnım da aşırı kaşıntı var bugün doktora sordum bi kan verdim yalnız bana şöyle bi açıklama yaptı el ve ayaklarda ki kaşıntılar özellikle uyku arasındakiler sıkıntılıymış. Ne olduğunu neden sıkıntılı olduğunu bilmiyorum ama.Bilek içi avuca yakın falan mı bilemiyorum ama bence bi doktora görünsen iyi edersin.Merhaba arkadaşlar benimde sizlere danışmak istediğim birsey var 2 gündür gobegimde göğüs lerimde ve bilek içlerinde isilik şeklinde kızarıklıklar oluştu ve gobegim çok aşırı kasiniyor komple kırmızı isilik şeklinde bebegime zararı varmıdır doktora gitmedim belki yediklerimden kaynaklı olabilir mi acaba
Evet bileklerimde göğüs ve gobegim de yarın gitmeyi düşünüyorum çok kasiniyorum ama geceleri rahat uyuyorum uykuda kasinmadim teşekkür ederim cevapladiginiz içinBenim de karnım da aşırı kaşıntı var bugün doktora sordum bi kan verdim yalnız bana şöyle bi açıklama yaptı el ve ayaklarda ki kaşıntılar özellikle uyku arasındakiler sıkıntılıymış. Ne olduğunu neden sıkıntılı olduğunu bilmiyorum ama.Bilek içi avuca yakın falan mı bilemiyorum ama bence bi doktora görünsen iyi edersin.
12+2 de %70 kız dedi 15+5 te kız dedi tekrarMerabalar 12+4haftaligiz bizde bugun dr kiza benzeti bu haftada kesin ögrenen varmi? ?
12+2 de %70 kız dedi 15+5 te kız dedi tekrar[/QUOT Benim bebeğim erkekmiş suan 22 haftalık olduk sukur büyüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?