• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar merhaba
Bugün çok yoruldum 3 saat avm de dolaştık . Eve geldim idrarımı yaptıktan sonra idrarımda pembelik farkettim, şuan 3 kere idrara çıktım ve idrarımda pembelik var, bebeğim hareket ediyor ve öyle ağrım yok. Sadece belim ağrıyor . Doktora girsem mı. Yoksa kanı takip mi etsem

Canim cok gecmis olsun bence de kesinlikle doktoruna danis testlerini de yaptir

Kızlar merhaba
Bugün çok yoruldum 3 saat avm de dolaştık . Eve geldim idrarımı yaptıktan sonra idrarımda pembelik farkettim, şuan 3 kere idrara çıktım ve idrarımda pembelik var, bebeğim hareket ediyor ve öyle ağrım yok. Sadece belim ağrıyor . Doktora girsem mı. Yoksa kanı takip mi etsem
Canim bir doktora gorunmekte fayda var gecen haftalarda gecirdigim idrar yollari enfeksiyonu boyle idrarda hafif pembelikle baslamisti ardindan inanilmaz bir yanma ve agri iyle idrarim tamaen kana donmusti. Aksatma sakin ve simdilik agrimiyor diye gecistirme. Agri baslayinca acidan kivrandim ne kadar erken tedavi baslarsa okdar rahat olursun.

Yok ben öğretmenim. Biz van merkezdeydik. Ama arkadasimin esi askerdi edremit lojmanlarda oturuyorlardi. Göl manzarali, sakin guzeldi evleri. Genel olarak da memnunlardi. Sizin neresi bilmiyorum tabi ama. Gidilebilecek en iyi yerlerden biri havaalani dibinde. Yemek yenecek oturulacak vakit gecirilecek mekanlar var. Yazin da bebisinizle göl kenarinda piknik yaparsiniz bence memnun kalirsiniz.
Merkezdeyiz bizde:) bakalim gidince gorcek esim lojman vs.bi arkadsimda edremit tokileeini demisti aklimda

Hanımlar günaydınnnn
Bana gün aymadı bugün bildiğiniz hasta oldum boğazım ağrıyor demiştim
Şimdide burnum akıyor habire ve midem bulanıyor çok halsizim
Çorba yapıyorum kendime kahvaltı niyetine:((

Bu arada hastalık sebebiyle sadece bu haftalık Yasini benim yerime okuyabilecek olan var mı??
Okumak isteyen olursa mesajımı alıntılasın

Günaydın herkese..bütün gece yarasa gibi dolandım sürekli sıkışıyorum wc de geçiyor ömrüm ..bundan sonra deliksiz uyku haram bize o_O

benim de randevum 11:30 du o gün yapmadılar devlet hastanesinde.. ertesi gün 8 de gittim yaptırdım canım.. hatta hemşire keşke bu saati beklemeseydin erken gelseydin yaptırabilirdin demişti randevum geç olmasına rağmen.. istersen sende biraz erken git canım..
Haklisin cnm erken saatte alicam

Hanımlar günaydınnnn
Bana gün aymadı bugün bildiğiniz hasta oldum boğazım ağrıyor demiştim
Şimdide burnum akıyor habire ve midem bulanıyor çok halsizim
Çorba yapıyorum kendime kahvaltı niyetine:KK43:(

Bu arada hastalık sebebiyle sadece bu haftalık Yasini benim yerime okuyabilecek olan var mı??
Okumak isteyen olursa mesajımı alıntılasın
Ben her 2 gune bir yasin okuyom zaten okurum cnm

Günaydın arkadaşlar :KK200:

Kızlar dünde yazmıştım ama tekrar yazmak.istedim. Dun yeni.gittiğim doktorum bebeği aşağıda taşıdığımı , bunun erken doğuma sebep olabileceğini söyledi. Ama ağrım, sancım olmaması çok şükür benim için iyi bir şey. Daha önce benim gibi bebeğini aşağıda taşıdığını duyan oldu mu? Kızım inş zamanını bekler ...
canım benim ilk hamileliğimde de şimdide öyle hep aşağıdaydı bebek,
30.haftadan itibarende doğum pozisyonunu almıştı kafası aşağıdaydı.
ama ben tam 40 haftanın bitiminde doğum yaptım ve sezeryan oldum.
bana doktor hiç erken doğum olabilir gibi bişey dememişti ama,belki senin durumun
farklı olabilir ama yine de rahatlatmak için yazmak istedim.

Kızlar merhaba
canım sen deyince aklıma geldi 2 gün önce sanki bende bir pembelik farkettim ama bende kabızlık
sıkıntısı olduğu için idrarda gibi düşünmemiştim.idrar yolları ile ilgili olma ihtimali olabilir.
senin her idrarda mı geliyor pembelik?birde daha önceden yazmışsın ıslaklık oluyor diye.
benim yaklaşık 2 ay önce öyle oluyordu ama kendiliğinden geçti.dediğim gibi idrar yolları enfeksiyonuna
işaret ediyor sanki.

canlar günaydın, dün yine doktor yollarını aşındırdım . çok şükür güzel haberlerle döndüm :) artık kafam tamamen rahat :) bebişimin kafasındaki boşluk olağan sınırlar içinde olduğunu ve zaten kaybolacağını söyledi tekrar doktorum. kafa çapını ölçtü gayet iyi buldu. anladığım kadarıyla kafasının büyüklüğü ile doğru orantılı o yüzden sorun işgal etmiyor dedi. suyuma gelince de şeker yüklemesi temiz birde başka tahlil var şeker hastalarına yapılan onu yaptırdım dün oda temiz çıktı. suyumun fazlalığını da idiopatik ( sebepsiz) olduğuna kanaat getirdi. Takip etmekten başka çare yok çünkü bebekte gelişim bozukluğu yok iri bir bebeğe sahipsin dedi. zaten dün 24+6 iken 26+3 çıktı ultrasonda tahmini doğum tarihi 13 eylül görünüyor. Rabbime ve tüm dua edenlere binlerce kez şükrediyorum. Allah herkesten razı olsun.

Kızlar dünde yazmıştım ama tekrar yazmak.istedim. Dun yeni.gittiğim doktorum bebeği aşağıda taşıdığımı , bunun erken doğuma sebep olabileceğini söyledi. Ama ağrım, sancım olmaması çok şükür benim için iyi bir şey. Daha önce benim gibi bebeğini aşağıda taşıdığını duyan oldu mu? Kızım inş zamanını bekler ...
günaydın benim kızımda hep normal doğum pozisyonunda doktorum kendini normla doğuma şimdiden hazırlaması iyi demişti ama kasık ağrılarım var diyince oda korktu lekelenme ve su gelmesi olursa mutlaka haberleşelim demişti dünkü muayenemde normal olarak yatıyordu şükür.

Maşallah bebeğine :nazar::nazar::nazar:
Benimde dün hemoroidin kötüleşti sana yazdığı aklıma geldi ama dr. a gitmeyi düşünmüyorum şimdilik. Muayene şekli çok can sıkıcı ne yazık ki. Şimdi nasılsın kullandığın ilaçlar işe yaradı mı? Yaradıysa sağlık ocağına yazdırmayı deneyeyim bende ilaç.
şuan büyük ölçüde rahatladım diyebilirim, doktorun söylediği gibi 2 gün içinde acılarım azaldı. Belki çok hoş değil bu yazacağım, bu sabah kanamam başladı, bu duruma sevinebileceğim aklıma gelmezdi. Evet ne yazık ki muayene şekli çok hoş değil, hatta sırf bu yüzden 3 gün doktora gitmedim. Sonunda kuzu kuzu gittim ne yazık ki :) Kullandığım fitilin adı Kortos, Şurup ise Duphalac. Hatta şurubu hamilelik sonuna kadar ara ara kullanmalısın bence diye de ekledi doktorum. Kullanmalıymışım ki, bir daha kabızlıkla karşı karşıya kalmayayım. inşallah sende bir an önce sağlığına kavuşursun. Ben yürüyemiyordum, yataktan kalkamıyordum bile. Geçmiş olsun arkadaşım

:KK53:Kızlar tükettiğiniz yumurtalar tam pişmiş mi oluyor?benım bugun kahvaltıda sarısı biraz cıvıktı yemedim..zararı olur diye:KK53:

canlar günaydın, dün yine doktor yollarını aşındırdım . çok şükür güzel haberlerle döndüm :) artık kafam tamamen rahat :) bebişimin kafasındaki boşluk olağan sınırlar içinde olduğunu ve zaten kaybolacağını söyledi tekrar doktorum. kafa çapını ölçtü gayet iyi buldu. anladığım kadarıyla kafasının büyüklüğü ile doğru orantılı o yüzden sorun işgal etmiyor dedi. suyuma gelince de şeker yüklemesi temiz birde başka tahlil var şeker hastalarına yapılan onu yaptırdım dün oda temiz çıktı. suyumun fazlalığını da idiopatik ( sebepsiz) olduğuna kanaat getirdi. Takip etmekten başka çare yok çünkü bebekte gelişim bozukluğu yok iri bir bebeğe sahipsin dedi. zaten dün 24+6 iken 26+3 çıktı ultrasonda tahmini doğum tarihi 13 eylül görünüyor. Rabbime ve tüm dua edenlere binlerce kez şükrediyorum. Allah herkesten razı olsun.
canım geçmiş olsun.çok şükür atlatmışsınız sıkıntı yokmuş.
inşallah bundan sonrası içinde sorun yaşamassınız:nazar:

:KK53:Kızlar tükettiğiniz yumurtalar tam pişmiş mi oluyor?benım bugun kahvaltıda sarısı biraz cıvıktı yemedim..zararı olur diye:KK53:
canım ben 13 dakika haşlıyorum sulu olmuyor çok sertte olmuyor.
hafif turuncu oluyor.sulu ise yemiyorum.

Kızlar şunu soracağım ;

Akıntım çok olduğu için artık külot değiştirmekten inanılmaz sıkıldım. Sabah banyo yaptım temiz temiz giyindim çıktım saat şuan 14:00 ve benim iç çamaşırım ıslak resmen. Geçen gün konuşuldu bir kaç arkadaş ped önerdi . Ben bugün ped bakayım diyorum ne alayım şimdi fikri olan var mı ? Bilemedim. Bu arada benim karnım çıkmadığı için hamile külodu almamıştım ona da bakayım diyorum , siz kullanıyor musunuz ?

canım ben günlük ped kullanıyorum yoksa işyerinde birkaç saat durmam imkansız. pedin hava geçirdiğini şöyle anlıyorum ıslaklık olunca ped de altına az miktarda geçiriyor.
pamuksu doku yazıyor üzerinde ona dikkat et, bir de kokulu olmasın. aloveralı vs olanlar zararlı olabilir.. sık sık pedi değiştiriyorum yanımda götürüp..

Back
X