• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
öncelikle geçmiş olsun bende kullanıyorum progestreron bende haftada bikaç gün leke oluyor doktor kullan önlem amaçlı demişti ciddi kasık ağrıları bendede oluyor ama korkma bence doktor muayenede düşük tehlikesi olsa söylüyor

inşallah kötü bi durum yoktur çünkü herhangi bişi sölemedi kanamam ve lekelenmem hiç bişi yok sadece kasık ağrım vardı umarım bişi olmaz :(

hem ayrıca merak ettiğim bişey var... neden hamileleri ilaç küpüne çeviriyorlar... eskiden annelerimiz hiç ilaç kullanmamış ve gayette sağlıklı doğmuşuz... şimdiki bebekler daha doğar doğmaz hasta... mesela benim vitamin eksikliğim yok çok şükür ve doktorum ilerde bebek büyüyünce eksiklik olabilir dedi... ilaç yerine doğal beslensek ve gıdalardan o vitaminleri alsak:KK64:

Hanımlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum ilk hamileliğim bu konularda tecrübesizim biraz hamilelik süresinde anneye yapılan aşılar ne zaman oluyor kendi doktorunuz mu yönlendiriyor ?
Tetenoz asisindan bahsediyorsun sanirim sağlık ocağı takip ediyor o asiyi sağlık ocagina kayit yaptirdin mi o zaman söylüyorlar ne zaman yapilacagini ben daha önce 3 doz yaptirdigim için bana gerek duymadilar

hem ayrıca merak ettiğim bişey var... neden hamileleri ilaç küpüne çeviriyorlar... eskiden annelerimiz hiç ilaç kullanmamış ve gayette sağlıklı doğmuşuz... şimdiki bebekler daha doğar doğmaz hasta... mesela benim vitamin eksikliğim yok çok şükür ve doktorum ilerde bebek büyüyünce eksiklik olabilir dedi... ilaç yerine doğal beslensek ve gıdalardan o vitaminleri alsak:KK64:
İste eskiden her şey dogaldi simdi her şey hormonlu o vitaminler de ne kadar saglikli tartisilir bana doktorum hic vermedi folik asit dişinda ama doktorumu degistirdim yenisi ne diycek bilmiyorum p.tesi kontrolün var

Maalesef gıdalar annelerimizin zamanındaki katkısız hormonsuz gıdalar değil. yediğimiz şeylerden geçtim bebeğe kendimize yetecek kadar bile vitamin mineral alamiyoruz. buyuzden gıda takviyesi bence gerekli

Maalesef gıdalar annelerimizin zamanındaki katkısız hormonsuz gıdalar değil. yediğimiz şeylerden geçtim bebeğe kendimize yetecek kadar bile vitamin mineral alamiyoruz. buyuzden gıda takviyesi bence gerekli
ne bileyim ben pek ilaçkolik olmak istemiyorum... çok şükür kan sayımım güzel çıkıyor... hatta doktorum sakın kan ilacı falan kullanma dedi... yoğurdumu kendim mayalıyorum... bir çok erzağım memleketten geliyor annem sağolsun... pekmezimi kuru üzümümü salçemı annem eksik etmez... hiç hazır salça kullanmadım şimdiye kadar...sütümüde sütçüden alıyorum... öyle abur cubur yeme huyum yok hele hamileyken hepsinden tiksindim... hamur işi bile yiyemiyorum... elimden geldiğince doğal beslenmeye çalışıyorum zaten:KK68:

Tetenoz asisindan bahsediyorsun sanirim sağlık ocağı takip ediyor o asiyi sağlık ocagina kayit yaptirdin mi o zaman söylüyorlar ne zaman yapilacagini ben daha önce 3 doz yaptirdigim için bana gerek duymadilar
bu ilaçlara hiç güvenmiyorum ya...zaten tiksiniyorum haptan:KK30:

tsk ederim canımm
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıorum. çok sıkıldım.. olumsuz bi ilaç değil, hormon takviyesi sadece.. ama yan etkileri oluyor, baş ağrımı artık ona yoruyorum..vitaminede başlamadım folik ve progestana devam ediyorum .. bu hafta kontrolüm var, artık vitamine geçeriz muhtemelen..

günaydın arkadaşlar kontrolüm vardı bugun muayene oldum bebeğim gayet iyi ense kalınlığı çok iyi dedi doktor cinsiyetini göstermedi ama doktor kız gıbı dedi önce erkek demişti ama %95 kız dedi ıkılı test yapıldı sonucu 1 haftadan alıcaz

merhaba canım hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle :) bende dün gittim 2li teste cinsiyet için hiç yorum yapmadı :) daha erken dedi . ama kuzucum sürekli parmağını emdi canım benimm yaa

ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıorum. çok sıkıldım.. olumsuz bi ilaç değil, hormon takviyesi sadece.. ama yan etkileri oluyor, baş ağrımı artık ona yoruyorum..vitaminede başlamadım folik ve progestana devam ediyorum .. bu hafta kontrolüm var, artık vitamine geçeriz muhtemelen..

benim de haftaya kontrolüm var kendi doktoruma danısıcam ama bnm kafama takılan tek sorun bana hiç bişi sölemedi ve bnm kanamam ve lekelenme gibi bi durumun olmaması ve recetede düşük tehdidi yazıyo :( kasık agrısıyla gittim neyle karsılastım :(

ilacı kullansam mı peki
merhaba canım hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle :) bende dün gittim 2li teste cinsiyet için hiç yorum yapmadı :) daha erken dedi . ama kuzucum sürekli parmağını emdi canım benimm yaa
benimkide çok hareketli sürekli dönüp duruyordu doktorum çok ugraştı ölçüm yapmak için:)evet burda bi çok kişiye bu haftalarda söylenmiyor ama benim doktorum %95lik bi oran verdi %5 lik yanılma payım olabilir dedi hayırlısı bakalım ilk olduğu için kız erkek farketmiyor:)

Çok geçmiş olsun canım. 3 4 hafta Önce ben de atlattim.. kivi ve portakal yedim bol bol c vitamini diye. günde 2 kez de ıhlamur elma kabuğu ve limon kaynatıp içtim. tuzlu suyla boğazıma da gargara yaptım bol bol. başka da bir şey denemedim pek. senin de en kısa zamanda geçer umarim

çok teşekkür ederim cnm, şimdi işteyim, akşama eve gidince yapıcam hepsini, inşallah çok ağırlaşmadan atlatırım. Sana da cok geçmiş olsun, en kısa zamanda baş ağrılarının geçmesi dileğiyle

Back
X