Tek yumurta erkekler :) inşallah yolunda gider her şey. Seninkilerin cinsiyeti ne?Bende ogretmenim birde beden egitimibutun gun disarda ve ayakta olmak mafediyor benide.akinti benimde cok cok yogun.drmla konusacagim bu hafta.nobetten dusmek istiyorum.insallah vakitli gelirler.bel agrisi ayakta durmaktan oluyordur.sanirim.bize yurumek ayakta kalmak hic gelmiyor anlasilan.kasik agrisi benim arada oluyor. İnsallah hersey.yolunda devam edecek.cinsiyetleri ne bebiklerin
İşte ben de bilemedim ki nasıl bi şeyo taş gibi olmayı ben de merak ediyorum. benim göbek deliğimin altı bazen semsert oluyor o mu acaba korktum şimdi
İşte ben de bilemedim ki nasıl bi şeytecrübeli olanlar yazar belki. Allah korusun hepimizi de bebeklerimizi de.
İyi oldu bunu yazdığın çok teşekkürler :) en azından fikrimiz olsun :)SSelam arkadaşlar. O
karın sertliği genelde göbek deliginin üstünde oluyor.o an ateş basması ve rahatsızlık hissediyorsunuz. Zaten bu kasılma oluyor. En önemli şey kasilmalar zaten. Diğer ağrıları hiç takmayin. ..
merak ettiğiniz herşey için yardımcı olmaya çalışırım.
Cift yumurta erkekler benimde:)isim dusundun muTek yumurta erkekler :) inşallah yolunda gider her şey. Seninkilerin cinsiyeti ne?
İsim bulamıyorum malesefCift yumurta erkekler benimde:)isim dusundun mu
Hoşgeldin canım..benimde tup bebek tedavisi ile bebislerim..saglikla kucaklarimiza alalım inş.. O mucizevi duygular daima devam edecek Allah in izni ile..ama 12.haftayı bitirince minik bi ohhh diyor insan..Merhaba Herkese
Ben de ikiz gebeyim 7 haftalık. Bu gün ilk kez kalp atışlarını dinledim. Allahım nasıl bir duygudur bu.. Kulaklarımda hala o ses. :)
Çok zor oldu bebişlerim, tüp bebek yaptık. Hala iğne ve ilaçlar kullanıyorum. Bu yüzden normal hamilelik belirtilerini yaşayamıyorum, Her şey dört katı daha fazla oluyor. Ama olsun. Sağ salim doğsun bebeklerim başka hiç bir şey istemiyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Öncelikle geçmiş olsun inşallah en az 32. Haftayı görürsünüz. Ciğer geliştirici iğne oldunuz mu. Eğer bu haftada doğarlarsa da hayırlısı böyleymiş deyin yeterki sağlıklı olsunlar benim bir tanıdığım 29.haftada başka biri de 30. Haftada ikizlerini dünyaya getirmiş ve şimdi sapasağlam kocaman çocuklar olmuşlar. Ne kadar erken doğarlarsa o kadar uzun süre küvezde kalıyorlarmış bu da can sıkıcı üzücü bir durum tabi ama sonuca odaklanmak gerek iyi düşünün iyi olsun, benimde 29.haftadan beri erken doğum riskim varve çok şükürbu haftalara kadar yata kalka geldik hedefim 34. Haftaydı çünkü ciğerleri tam olarak bu haftada gelişiyormuş, solunumları iyi ve yeterli olurmu onu doğmadan bilemeyiz dedi dr.um. inşallah hepimizin bebişleri gelişimlerini tamamlayıp öyle doğarlarSlm arkadaslar ben yine 2 gundur hastanedeyim 30 haftaligim ve rahim agzi boyum 16 mm olmus sancilarim ve kasilmalarim cok fazlaydi bi gun boyunca magnezyum serum verdiler sancilarim gecmedi ama hafifledi ben cok korkuyorum 30 haftalik bebekler dogarsa bisey olurmu
Cunku doktorun bana dedigi eger bu magnezyum sancilari durdurmazsa baska bisey yapamayiz kisalma olursa hemen sezeryana aliriz sancilarim hala var
Dualarinizi bekliyorum hic olmazsa 32 diyordum simdide 31 bitirsek diyorum
Bugun yarin gibi hosediyorum ama insallah yanilirim dualarimin hurmetone rabbim hayirlisiyla biraz daha musade eder insallah
Dualarinizda banada yer verin lutfen
Geçmiş olsun benim başıma böyle birşey gelmedi ama sanırım kahverengi olması çok kötü değil pembe ve kırmızı renkteki kanamalar tehlikeli oluyor diye duymuştum. Kahverengi ise eski bir kanamanı atıyorsun demekmiş tabi sen yinede dr.a git bence belki içeridebir kanama olmuştur.Kızlar benim de sabah kocaman yapışkan kahverengi akıntım geldi. Çok korktum .doktoru aradım korkma ama kanamaya çevirirse hemen ara beni dedi. 26. haftadayım sizde durumlar nasıl yaşadınız mı hiç böyle bi şey?
Selam istanbl benmde 34 haftam bitti bgn yarın 34+1 olcam inşallah benmde 29 da kadılmalarım başlamştı nidilat kullanmaya başladım hala da karnım genel olarak sert kasılmalarımda oluyo ama açılmam yok allahtanÖncelikle geçmiş olsun inşallah en az 32. Haftayı görürsünüz. Ciğer geliştirici iğne oldunuz mu. Eğer bu haftada doğarlarsa da hayırlısı böyleymiş deyin yeterki sağlıklı olsunlar benim bir tanıdığım 29.haftada başka biri de 30. Haftada ikizlerini dünyaya getirmiş ve şimdi sapasağlam kocaman çocuklar olmuşlar. Ne kadar erken doğarlarsa o kadar uzun süre küvezde kalıyorlarmış bu da can sıkıcı üzücü bir durum tabi ama sonuca odaklanmak gerek iyi düşünün iyi olsun, benimde 29.haftadan beri erken doğum riskim varve çok şükürbu haftalara kadar yata kalka geldik hedefim 34. Haftaydı çünkü ciğerleri tam olarak bu haftada gelişiyormuş, solunumları iyi ve yeterli olurmu onu doğmadan bilemeyiz dedi dr.um. inşallah hepimizin bebişleri gelişimlerini tamamlayıp öyle doğarlar
Canım herkesinki farklıdır karşlıştrmak olmazki ama denin için ayaga kalktgmda ölçüp atcam cevabımı:)Kizlar lutfen cevap yazin...
Karinlarinizin çapi mezurayla olcunce ne kadar? kac cm yani..
cok mu buyuk? ozellikle 32 haftasini geride birakanlarinkini merak ediyorum...son aylar cok zor fikir edinmek istiyorum....
Selam sanırım aramızda 1 gün var benimde yarın bitiyor 34.hafta :) ve kısmetse en geç haftaya doğumum olacak kısmetse, bu kasılmalar ağrılar beni çok zorlamaya başladı ne oturabiliyorum nede yatabiliyoruk Hayırlısıyla son bir haftayı da atlatsam keşke. Açılmam var mı bilmiyorum yarım muayene olucam ilk defa ondanda korkuyorum çok canım yanar mı acaba sen çatı muayenesi oldunmu? Nidilat hiç vermedi bana nedense kasılmalara belki iyi geliyordur. Sana dr. Ne zamana gün verdi doğum içinSelam istanbl benmde 34 haftam bitti bgn yarın 34+1 olcam inşallah benmde 29 da kadılmalarım başlamştı nidilat kullanmaya başladım hala da karnım genel olarak sert kasılmalarımda oluyo ama açılmam yok allahtan
yok biliyorum canim herkesinki farklidir tabi ama bir ortalama almak icin merak ediyorum...Canım herkesinki farklıdır karşlıştrmak olmazki ama denin için ayaga kalktgmda ölçüp atcam cevabımı:)
benim eşim birini miran düşünüyor bende diğerini rüzgar :) ama aynı şekilde araştırmaya devam ediyorum.isimlerin birbirine benzer olmaı çok önemli değil benim için senin içinde öyleyse poyraz sert geliyor banaİsim bulamıyorum malesefama sanırım biri Rüzgar olcak :) Poyraz olabilir öbürü de ama daha içime sinmedi. Sen buldun mu isim? :)
canım inşallah sağsalim hiç bir sıkıntı olmadan eline alacağın en güzel zamanda doğarlar stres yapmamaya çalış başarabilirsen tabi.doğarlarsada herşey güzel olacak bebişler iyi olacak diye düşün.kiloları ne kadarSlm arkadaslar ben yine 2 gundur hastanedeyim 30 haftaligim ve rahim agzi boyum 16 mm olmus sancilarim ve kasilmalarim cok fazlaydi bi gun boyunca magnezyum serum verdiler sancilarim gecmedi ama hafifledi ben cok korkuyorum 30 haftalik bebekler dogarsa bisey olurmu
Cunku doktorun bana dedigi eger bu magnezyum sancilari durdurmazsa baska bisey yapamayiz kisalma olursa hemen sezeryana aliriz sancilarim hala var
Dualarinizi bekliyorum hic olmazsa 32 diyordum simdide 31 bitirsek diyorum
Bugun yarin gibi hosediyorum ama insallah yanilirim dualarimin hurmetone rabbim hayirlisiyla biraz daha musade eder insallah
Dualarinizda banada yer verin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?