2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Hayir degilim. 3-4 hft önce ordaydim. Çarşamba kontrole gidicem. Nasıl oldu sancıların. İnş en azından 2 hafta daha durur. Ben de 2 gün yattım. Geçmişti sancilarim.

Hmm suan yatistayim ama sabah nst de sancim cikmadi bakalim dr bi hafta daha dursa cok iyi olur dedi hakkimizda hayirlisi artik rabbim ne derse o olur

Kalbini bozma 36 cok guzel bir zamanlama. Benim doktorum da zekai tahirden ayrilan bir perinotolog. İkizlerin zaten miyadi 36 hafta. Ama tabi fazladan kaldiklari her gun inlara can demek kan demek. Ama doktorlar sana artik cikmak istiyolar dediginde de kendi canini riske atma. Hadi bakalim bu haftayi cikarirlar insallah :)

Hic sorma..isim insanin kaderini etkiler diyolar..omur boyu tasiyacagi bisi..isteriz ki farkli olsun..
Bende bugun bir tanesinin erkek oldugunu ogrendim :) digeinin bacaginin arasinda kordon varmis gostermedi bir ay sonra kontrole kadar merak edicem :) ama erkek ismi dusunmeye basladim bile :) ajlimda erkek mert kiz melis vardi. Yigit de hosuma gidiyor ama o kadar ckk arkadasimin oglunun adi yigit ki insan cevrede olunca isimde secemiyor

Çok aşırı sancılarınız mı oldu, ne şekilde doktora gittiniz? İğnelerle mi durduruyolar?

Benim duzenli sancilarim oldu. Dakika tuttum. 20 dakikada bir karnım tas gibi oluyordu. Öncekilerden tecrübeli olduğum için sanciyi ayırt edebiliyorum. Hastaneye gittigimde 3 cm açıklık vardı. İki doz ciğer geliştirici iğne oldum bebekler için. Nidilat hap verdiler bi de 4 saatte birdi sanırım. Zaten sancilarim hemen geçmişti. Gece girmiştim O gece ve sonraki gece kaldım. Sabah taburcu oldum. 3 cm açıklık duruyordu. Önceki iki doğumdan kalmıştır o dedi Dr. Ondan beri sancılar geme var ama düzenli değil. Yalancı sancı. Sen nasıl oldun.

[OUOTE=birkadin, post: 42612479, member: 501843"]Kalbini bozma 36 cok guzel bir zamanlama. Benim doktorum da zekai tahirden ayrilan bir perinotolog. İkizlerin zaten miyadi 36 hafta. Ama tabi fazladan kaldiklari her gun inlara can demek kan demek. Ama doktorlar sana artik cikmak istiyolar dediginde de kendi canini riske atma. Hadi bakalim bu haftayi cikarirlar insallah :)[/QUOTE]

Bakalim ne diycek Dr. Benimki biraz zorlama oldu. Bebekleri ellemesek 38 olacak heralde ama benim halim kalmadı hayırlısı bakalım. Dr risk yok falan derse artık yatış yapacaklar heralde. İnş bir problem olmaz sonra. Erken olunca sarılık riski artiyor heralde, ondan korkuyorum.. 36 haftalıklarda genelde sarılık olmuş denk geldiklerim.

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Ben çok korkuyorum da, kurtulamıyorum korkularımdan. O yüzden bileyim istiyorum ne durumda hastaneye hemen gitmem gerek. Benim sürekli karın ağrılarım oldu hiç geçmeyen. 2 kere gittim acile bişey çıkmadı. O yüzden karnımda dolaşan ağrılar oldu mu artık önemsememeye çalışıyorum. İlk gebeliğim benim. Düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklımda erken doğum. Hayırlı doğumlar sana inşallah, darısı da başımıza.

Stres insanin en buyuk dusmani. Walla oyalanacak birsey bul sana tavsiyem. İlk gebelikte degil gunler, saatler bile gecmiyor. Ben 1000 parcali puzzle almistim. O beni cok guzel oyaladi :) . daha yalanci sancilarin basliyacak. Her sancida gitme. Duzenli olmasi onemli. En az 4-5 defa duzenli araliklarla gelirse onemse. Dinlendiginde geciyorsa hazirlik kasilmalaridir. Bir kez bile duzeni bozarsa yalanci sancidir o. Allah yardimcin olsun.

Teşekkür ederim tekrar. Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bi de şey sorcam ya , ağda yaptırmak zararlı olur mu acaba bu haftalarda? Hazırlıksız yakalanmaktan da korkuyo insan.

Bebeklerin nasil oldu canım? Sarılık devam ediyor mu? Bir de bu mekonyum denen siyah kakayi yaptı mi senin bebeklerin?

Teşekkür ederim tekrar. Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bi de şey sorcam ya , ağda yaptırmak zararlı olur mu acaba bu haftalarda? Hazırlıksız yakalanmaktan da korkuyo insan.

Yok canim niye zararlı olsun. Biz ikiz anne adayları her daim hazırlıklı olmak zorunda tabi.

Merti ilk basta bizde dusunuyoduk ama dini hic bi anlami yokmus..vazgectik..bi de dedigin gibi su isimler cok var elif gamze damla kaan emir mira emre can canan v.s dizilerden... artik siradan gibi olmus..nadir olan ve farkli isim istiyoruz...hatta eski turkce osmanlilara kadar vardik...

Kızlar merhaba çarşamba günü saat 15.00da sezeryan a girdim iki yavrumu da sağlıkla aldım kucağıma çok şükür suyu azalan 1750 gr normal olan 2050 gr dogdu 33+4te dogurdum.kizimin bir tanesi evde bizimle diğeri kuvezde fakat bebeğim iyi serum cihaz vs hiçbir şey bağlı değil sadece kilo alması için kuvezde 2000gr geçince çıkaracaklar bayrama evinizde olur dedi doktor evdeki minik bi yandan arada hastaneye gidiyorum o bi yandan koşturmak başka..sancı vs hiçbirşeye takılmayın bende sancinin s si yoktu doktor bu halde 3 haftaya kadar daha gider diyordu bebekler için hayırlı zaman önemli istersen almam ama dedi karnında ölebilir dedi.bunu riske atamazdim..boşverin hayırla kucağınıza almaya bakın inşallah...Allah herkesi yavrusuna kavustursun..

allah anali babali buyutsun darisi bixlere sezeryanda korktunmu ben tam mi uyusam diorum

Tebrikler, Allah analı babalı büyütsün. Bayram size çifte kutlama olacak inşallah. Hayırla sağlıkla büyüt bebeklerini inşallah. Darısı bizim başımıza :)

Gözünüz aydın. Çok güzel haber bu. Darısı başımıza. Küvözdeki yavrunuza da en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah. Doktor neden almak istedi? Ha suyu azaldı yazmışsınız. İşte olacağı varsa bir sebep veriyor Allah. Genel anestezi mi oldunuz?

hayırlı olsun saglıklı dogmuşlar ne guzel darısı basımıza neden durursa anne karnında olur dedıler

dionisya Allah anali babali buyutsun saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah.
Benimde nasipse 30 eylülde alacaklar oğluslarimi son 15 gun :) heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…