Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 de ikiz annesi olacaklar!!
- Konu Sahibi sidelya_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öncelikle bebişlerin hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun Allah tamamına erdirsin :) Doğum tarihlerimiz aynı bu arada :) İkiz hamileliği zaten riskli gebelik grubuna giriyor bir de sen kötü bir tecrübeyle başlamışsın. Bende ilk öğrendiğimde hep olumsuz taraflarını düşündüm. Ama onların kalp atışlarını duydum ya o her şeye bedel :) Allah dağına göre kar verirmiş. O yüzden bizim moralimizi çok daha yüksek tutmamız gerek diye düşünüyorum :)
Öncelikle bebişlerin hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun Allah tamamına erdirsin :) Doğum tarihlerimiz aynı bu arada :) İkiz hamileliği zaten riskli gebelik grubuna giriyor bir de sen kötü bir tecrübeyle başlamışsın. Bende ilk öğrendiğimde hep olumsuz taraflarını düşündüm. Ama onların kalp atışlarını duydum ya o her şeye bedel :) Allah dağına göre kar verirmiş. O yüzden bizim moralimizi çok daha yüksek tutmamız gerek diye düşünüyorum :)
merhaba, allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
acaba kaç kiloyla hamile kaldınız
bende düşünüyorum hamilelik için kilo vermeye çalışıyorum deneme yapmadım doktorada gitmedim ama sabırsızlık işte ne yaparsın 71 kiloyum 50 olupta denemelere başlamak istiyorum sanırım ilham kaynağı arıyorum çok istiyorum 2. çocuğu kızımda zaten başımın etini yiyor umarım tek, ikiz veya üçüz farketmez sağlıklı olsun da bana da nasip olur inşallah tekrar kutlarım maşallah allah nazarlardan korusun inşallah.
Aminn teşekkür ederim ben kilolu hamile kaldım malesef 85 kilo ile başladım ama 2 kilo verdim bulantılar yüzünden. Tavsiyem tabiki kilo verip öyle hamile kalman bende bu kadar erken olmasını beklemiyordum kiloda vermeye başlamıştım ama nasip diyorum artık. Birde belimde 2 tane fıtık ve iltihaplı romatizma var o yüzden çok daha fazla dikkat etmem lazım kilo almamak için.
Merhaba kızlar 7 haftalık ikizlerime hamileyim. Benim gibi ikiz bebek bekleyenlerle paylaşımda bulunmak istiyorum. Son adet tarihim 12 nisan. Hamileliğim çok zor geçiyor önce düşük tehlikesi şimdide iştahsızlık ve mide bulantısı... Sizlerin hamileliği nasıl geçiyor ?
Merbaha canim benmde ikizlerm gelcek Allah in izni ile 3 ocak gorunuyor dogumum 10. Haftamdayim bende asiri iatahszlik mide bulantisi var simdide ustune dis eti cekilmeleri agrisi bas agrisi eklendi seninde hayirla dogsun insallah kuzularin saglikla kucagimza almayi nasip etsin Rabbim Amin...
Merbaha canim benmde ikizlerm gelcek Allah in izni ile 3 ocak gorunuyor dogumum 10. Haftamdayim bende asiri iatahszlik mide bulantisi var simdide ustune dis eti cekilmeleri agrisi bas agrisi eklendi seninde hayirla dogsun insallah kuzularin saglikla kucagimza almayi nasip etsin Rabbim Amin...
Saol canım senin de hayırlı olsun bebişlerin. Malesef ikiz gebeliklerde mide bulantısı vs daha şiddetli oluyormuş. Bende de sindirim sıkıntıları başladı mide ağrısı karın ağrısı karın şişliği falan en son karnımın ağrısı baya arttı bebeklere bi şey oldu sandık doktora gittik hemen ama çok şükür her şey yolunda dedi doktor sindirim düzenleyici ilaçlar verdi. Bi doktora görünsen diş eti çekilmesi ile ilgili baş ağrısının sebebi de o mu ?
Saol canım senin de hayırlı olsun bebişlerin. Malesef ikiz gebeliklerde mide bulantısı vs daha şiddetli oluyormuş. Bende de sindirim sıkıntıları başladı mide ağrısı karın ağrısı karın şişliği falan en son karnımın ağrısı baya arttı bebeklere bi şey oldu sandık doktora gittik hemen ama çok şükür her şey yolunda dedi doktor sindirim düzenleyici ilaçlar verdi. Bi doktora görünsen diş eti çekilmesi ile ilgili baş ağrısının sebebi de o mu ?
Sagol canim evet ikizlerde dha zor hersey benm gobegm cikti bile diebilim bende kiloluyum ama 7 kiloya yakn verdim hepsi bebislerle alakali zaten hamilelk takvmndede yazio bi hafta anneler bas agrisina hazirlikli olun.die :) saglikli olsnlarda buyuk sorumluluk ikizler canim biside yiemedgmden korkuorum ben maalesef
Sagol canim evet ikizlerde dha zor hersey benm gobegm cikti bile diebilim bende kiloluyum ama 7 kiloya yakn verdim hepsi bebislerle alakali zaten hamilelk takvmndede yazio bi hafta anneler bas agrisina hazirlikli olun.die :) saglikli olsnlarda buyuk sorumluluk ikizler canim biside yiemedgmden korkuorum ben maalesef
korkma hiç çünkü daha çok küçükler ve bizden alacaklarını alıyorlar tabi 4. aydan itibaren yemek konusunda daha dikkatli davranmamız lazım
merhaba anneler bende ikiz annesi olucam inşallah 11 haftadayım bu sayfaya üye oldum tam alışamadım bakalım nasıl olucak Allah herkese evladını sağ salim eline almayı nasip etsin ...
Hayirli olsun canim Rabbim saglikla.kucagina almayi nasip etsin bendd 10. Haftamdayim tek yumurta mi cift mi senn minnoslar :)
Bu arada 3 üzler :) ama çok tedirginim sürekli karnım agrıyor .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öncelikle hayırlı olsun :) Benimde 5. haftamda olmuştu kanamam doktor progesteron hapı verdi 1 hafta yatarak istirahat etmiştim sonra geçti çok şükür sende dinlenmeye çalış ev işi falan yapma çalışıyosanda rapor al dinlen.
merhaba anneler bende ikiz annesi olucam inşallah 11 haftadayım bu sayfaya üye oldum tam alışamadım bakalım nasıl olucak Allah herkese evladını sağ salim eline almayı nasip etsin ...
Hayırlı olsun :)
Hayirli olsun canim Rabbim saglikla.kucagina almayi nasip etsin bendd 10. Haftamdayim tek yumurta mi cift mi senn minnoslar :)
canım tek yumurta veya çift yumurta ikizi olduğunu söyledi mi doktor size bana söylemedi daha belli belli olmaz dedi.
canım tek yumurta veya çift yumurta ikizi olduğunu söyledi mi doktor size bana söylemedi daha belli belli olmaz dedi.
Soyledi canim zaten bellide ultrasonda birbirinden tamamen ayri iki kese var tekse ayni kesede oluyorlar zaten