2015 Aralık tüp bebek

canım be n

canım senin dediğin gibi yapmaya calıştım ama tablo gibi cıkmıyor normal yazılar cıkıyor bir türlü beceremedim ben bunu
tatlım yaaaa, cevap yazarken öyle oluyo ama sayfaya gönderince tablo şeklini alıyo o... bi denesen olur aslında... ilk mesajına ilk ilk sayfadaki ve düzenle de sonra da işte o kodları ekle....

bacım durumuz benzer ya oyuzden benı haberdar et evet kalıtesı dahah onemlıymıs sayısını bosver pekı allah nasıp ederse ıyı kalıte elde edıldı 2 embrio tarnsfer ettırecekmısın
Canim ben devlette yaptircagim icin 35 yas altina koymuyolar 2 tane.ama cok istiyorum iki tane koymayi ikiz olmasini.bakalim biraz acindirip kendimi koydurmaya calisicam:)

tatlım yaaaa, cevap yazarken öyle oluyo ama sayfaya gönderince tablo şeklini alıyo o... bi denesen olur aslında... ilk mesajına ilk ilk sayfadaki ve düzenle de sonra da işte o kodları ekle....
Becerdim canim cok sagol

kızlar tabloyu eklemeyi becerdim bilgileriniz sırayla yollarsanız tabloya ekleyim yavas yavas
becermişsinnnn

hadi beni de ekle...
amayaa,
5. deneme olcak artık...
sebep yumurta rezerv azlığı;yüksek FSH, düşük AMH hepimiz burda toplanmışız galiba :)
hastane doktor adı : bursa jimer hastanesi/suat hazer
şuan bitkisel destek + vitaminler ile değerlerimi normale çekmeye çalışıyorum....

benim durumumda olan arkadaşlar inşallah benim kadar tedavi olmaz çok daha erken alırsınız bebeleri kucağınıza, uykusuz gecelere geçersinizzz inşallah....

sizlere nacizane tavsiyem kesinlikle daha pozitif olmaya çalışın, yediğinize içtiğinize dikkat edin, kızartma kola hazır gıdalardan uzak durun, sigara ve alkolden uzak durun, lifli ve yeşil gıdalarla beslenin ve mümkün olduğunca hareketli olun en az yarım saatlik hızlı adımlarla yürüyüş yapın....gibi; çoğaltılabilir örnekler. malesef her negatifte yeni şeyler öğreniliyor, inşallah sizler öğrenmeyin
Bir de ben iğnelerimi dolapta saklamıyorum arkadaşlar. Çünkü üzerinde oda sıcaklığı 24 derece ve altı diyor. Sizce bir zararı olur mu, dolapta mı saklamalıyım. Bilemedim
kesinlikle dolapta sakla tatlım....

kesinlikle dolapta sakla tatlım....[/QUOTE]
Canım ama benim ilaçlarımın üzerinde 24 derece ve altı oda sıcaklığı diyor. gonaf menegon clexane

Canim ben devlette yaptircagim icin 35 yas altina koymuyolar 2 tane.ama cok istiyorum iki tane koymayi ikiz olmasini.bakalim biraz acindirip kendimi koydurmaya calisicam:)
Cok isteyince koyuyolarmis diye biliyorum. Bende istiyorum ama hamilelik olarak maddi manevi olarak korkuyorum :)

amin canim amin.ben tedaviye baslayacagim zaman adet olmayi dort gozle beklemistim :) garip hisler:)

Sizleri okuyunca ben de heyecanlanıyorum. Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin hepimize anne olmayı. Bol şans canım
ahh canim benim cok tesekkur ederim. allahim hepimize saglikla sihatle ve en onemlisi hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin insallah

Ayy ne guzel seninle hemen hemen aynı gidiyoruz.valla bir an önce bitsin canım bu sürec.heyecan yapmam dıyordum ama günler gectikce daha cok stres oluyorum.hele o transferden sonra nasıl beklicem bilmem valla
evet canim ayni gidiyoruz.banada hastaneden telefon geldi cuma toplanacak yumurtalarim.netlesti yani artik:)ayni gun pozitif sonuclarimizida paylasiriz insallah:) ahh ahh gel bi de bana sor.hastaneden telefonu aldigimdan beri mala bagladim hicbisey hissetmiyorum bi garibim.yumurta toplamada boyleysem diger safhalari dusunemiyorum bile.

FKMM canım adanada nerde yaptırdım memnun kaldım ogrenebilirmiyim
bende baskent hastanesinde yaptırıyorum da adet olmayı bekliyorum

gulsahhh 01 ben başkentte tayfun beye yaptiriyirum canım.adet olmak için ilaç kullaniyorum .bitince gideceğim inşallah
sen kime muayene oluyorsun

Hayırlısı olsun canım senin için. Kıbrısta mı yapacaksin ? Burda da 35 yaş altiyim iki tane koyacakmis doktor
Sağol canm amin. Evet kıbrısta ilk denememizi yapıcaz çünkü türkiyede çok negatif insanlar gördüm almsnyada yaşıyorum işimi sağlama almk için kıbrısı seçtm

Sağol canm amin. Evet kıbrısta ilk denememizi yapıcaz çünkü türkiyede çok negatif insanlar gördüm almsnyada yaşıyorum işimi sağlama almk için kıbrısı seçtm
Anladım canım haklısın burda pek ilgi yok. Hele ki benim yaptırdığım yerde Allah a emanetiz. Ne doğru dürüst bilgi veriliyor ne adam akıllı testler yapılıyor. Dua etmekten başka yapabileceğimiz yok. Maddi manevi yipraniyoruz bakalım sonumuz ne olacak. Umarım sen memnun kalirsin da tutar hayırlısı ile

bırsey sorabılırmıyım uzun protokol hangı durumlarda uygulanıyor sizin sorun neydı
Düşük yumurtalık rezervi ve yumurta kalitesi, ilk tüp bebek dememde uzun protokol uygulanmıştı, 9 ad kaliteli yumurta oluşmuştu, eşim sperm kalitesi çok düşük olduğundan dölenme olmadı, daha sonraki denemelerde eşim hareketli sperm sayısı yükseldi, fakat benim bir veya yumurta alındı onlarda tam oluşmamıştı. Hoca bu sefer uzun protokol önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…