- 8 Şubat 2017
- 115
- 116
- 18
- 40
ben cihangir hoca ya gidiyorum muayene ucreti 450 tl. ozel saglik sig. varsa ne olur bilmiyorum benim yok cunku.Cihangir çakıcı nin dogum ucretlerini ya da dogum paketi mevcut mu bilen var mi ? Ayrica muayeneücretini?
hangı hastanede calısıyor ? soyadı ne ?doğum için hastane ve doktor arıyorumBaşak hanım muhteşem bir doktor, çok anlayışlı, yardımcı ve benim için en önemlisi rahatlatıcı. Ben çok panik yapıyorum o beni sürekli sakinleştiriyor. Doğumu da onunla yapacağım inşallah. Başak hocanın sgk ile anlaşması da varmış. Normal doğum ücreti 4.000 TL
liv hastanesinin doğum fiyatlarını biliyor musun ?Başak güler liv hospitalda Dr
Malesef bilmiyorum ben liv hospital için muayene tahlil ve doğum dahil sigorta yaptırdım oradaki bir Prof için ilk çocuğum erken doğum olduğu için perinatolog olan bir Dr a gidiyorumliv hastanesinin doğum fiyatlarını biliyor musun ?
PEKİ sigorta yaptırınca muayene ve diğer ücretler nasıl oldu ?Malesef bilmiyorum ben liv hospital için muayene tahlil ve doğum dahil sigorta yaptırdım oradaki bir Prof için ilk çocuğum erken doğum olduğu için perinatolog olan bir Dr a gidiyorum
Ben bir Prof Dr için yaptırdım 7950 TL ye doğum (sezeryan veya normal farketmiyor çünkü epüdral dahil) tüm tahliller 8 muayene bebeğim 1 aylık kontrol iğne işitme testi ve kalça usg si başka bir ücret ödemeyeceğimPEKİ sigorta yaptırınca muayene ve diğer ücretler nasıl oldu ?
off 8 bin çok fazla ben 5 bine kadar bir yer bakıyorum beni aştı malesef şaşırdım kaldım bulamıyrum hastaneBen bir Prof Dr için yaptırdım 7950 TL ye doğum (sezeryan veya normal farketmiyor çünkü epüdral dahil) tüm tahliller 8 muayene bebeğim 1 aylık kontrol iğne işitme testi ve kalça usg si başka bir ücret ödemeyeceğim
teşekkür ederim cevabın içinBen bir Prof Dr için yaptırdım 7950 TL ye doğum (sezeryan veya normal farketmiyor çünkü epüdral dahil) tüm tahliller 8 muayene bebeğim 1 aylık kontrol iğne işitme testi ve kalça usg si başka bir ücret ödemeyeceğim
Doğum ücretlerine ne kadar diyorlar acaba? Ben atatürk hastanesine gidiyordum ama Yeni doğan yoğunbakımı olmadığı için ortadoğu hastanesine devam edeceğim galiba. Etlik lokmanhekim çok kalabalık oluyormuş.Ben varim.sultan hanima gidiyorum tavsiye ederim.günnur hanıma gidenlerde gayet memnun ama
ben cihangir hoca ya gidiyorum muayene ucreti 450 tl. ozel saglik sig. varsa ne olur bilmiyorum benim yok cunku.[/QUOTEtesekkur ederim. Peki ikili tarama testi icin ne kadar odeniyor orada biliyor musunuz?
Merhaba,
istanbul Liv Hospital'in dogum fiyati :
Normal :6000 tl dogum+ bebek(745 tl)
Sezeryan ise: 7450 tl dogum+Bebek (745tl)
Sunnet(1 aya kadar): 2300 tl(allianz sigorta ile olan fiyat)
Suit odada kalicaksiniz ise gecelik basi 1000 tl isteniyor
Ayrica Acibadem hastanelerinde dogum icin ekstra Profesor ucreti alinirken, Liv hospital'de alinmiyor
Merhaba arkadaşlar. Bende ankarada medicanaya gidiyorum. Sigortali oalrak muayene 90 lira. Doğumda 2500 3000 civarı. Seda tamsoy atlimana gidiyorum ben ama sorun suki cok kalabalık o kadar para verip cok bekliyorsunuz doktor hatrına katlanıyordum cokta seviyorum ama memoriala gidecegim bu persembe nesrin fener ismini duydum birde ona bakacağimm cok kafam karıstı.
Hayatımda yaşadığım en iyi deneyimdi. Çok çok memnunum allah ondan razı olsun. Keşkesiz doğum oldu sayesinde.peki nesrın fenerle mı dogum yaptınız ? izleniminiz ne ?
Merhaba..Cihangir çakıcı nin dogum ucretlerini ya da dogum paketi mevcut mu bilen var mi ? Ayrica muayeneücretini?
Merhaba..
uzun arastirmalar sonucunda normal dogum icin en iyi doktorun Cihangir hoca oldugunu ogrendim ve 7. Ayimda ona gitmeye basladim. Cok memnun kaldim. Pozitif enerjisiyle sizi cok rahatlatiyor. Esim cok panikti onu bile sakinlestirdi. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?