2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

hangı hastanede calısıyor ? soyadı ne ?doğum için hastane ve doktor arıyorum

liv hastanesinin doğum fiyatlarını biliyor musun ?
Malesef bilmiyorum ben liv hospital için muayene tahlil ve doğum dahil sigorta yaptırdım oradaki bir Prof için ilk çocuğum erken doğum olduğu için perinatolog olan bir Dr a gidiyorum

Reactions: iiz
Malesef bilmiyorum ben liv hospital için muayene tahlil ve doğum dahil sigorta yaptırdım oradaki bir Prof için ilk çocuğum erken doğum olduğu için perinatolog olan bir Dr a gidiyorum
PEKİ sigorta yaptırınca muayene ve diğer ücretler nasıl oldu ?

Merhaba:)) benim bir sorum olaçak ilk kez mesaj yazıyorum sanirim güven hastanesindekı doktorlar ile ilgili bilgi verebilecek olan varmi

PEKİ sigorta yaptırınca muayene ve diğer ücretler nasıl oldu ?
Ben bir Prof Dr için yaptırdım 7950 TL ye doğum (sezeryan veya normal farketmiyor çünkü epüdral dahil) tüm tahliller 8 muayene bebeğim 1 aylık kontrol iğne işitme testi ve kalça usg si başka bir ücret ödemeyeceğim

Reactions: iiz
off 8 bin çok fazla ben 5 bine kadar bir yer bakıyorum beni aştı malesef şaşırdım kaldım bulamıyrum hastane

teşekkür ederim cevabın için

Ben varim.sultan hanima gidiyorum tavsiye ederim.günnur hanıma gidenlerde gayet memnun ama
Doğum ücretlerine ne kadar diyorlar acaba? Ben atatürk hastanesine gidiyordum ama Yeni doğan yoğunbakımı olmadığı için ortadoğu hastanesine devam edeceğim galiba. Etlik lokmanhekim çok kalabalık oluyormuş.

Merhaba,
istanbul Liv Hospital'in dogum fiyati :
Normal :6000 tl dogum+ bebek(745 tl)
Sezeryan ise: 7450 tl dogum+Bebek (745tl)
Sunnet(1 aya kadar): 2300 tl(allianz sigorta ile olan fiyat)
Suit odada kalicaksiniz ise gecelik basi 1000 tl isteniyor
Ayrica Acibadem hastanelerinde dogum icin ekstra Profesor ucreti alinirken, Liv hospital'de alinmiyor

merhaba bi sorum var
+bebek ne demek ?

peki nesrın fenerle mı dogum yaptınız ? izleniminiz ne ?

Cihangir çakıcı nin dogum ucretlerini ya da dogum paketi mevcut mu bilen var mi ? Ayrica muayeneücretini?
Merhaba..
uzun arastirmalar sonucunda normal dogum icin en iyi doktorun Cihangir hoca oldugunu ogrendim ve 7. Ayimda ona gitmeye basladim. Cok memnun kaldim. Pozitif enerjisiyle sizi cok rahatlatiyor. Esim cok panikti onu bile sakinlestirdi. Tavsiye ederim

Merhaba Cihangir hocayı ben de çok duydum ancak hasta çokluğundan hasta isimlerini, verdigi ilacı unuttuğunu duydum. Bu nedenle hic denemedim. Ümit Korucuoglu hakkında ne duydunuz MineVaganti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…