Ben gidiyorum ama barab hanima degil naciye hanima. Gayet memnunum ama dogumu orada dusunmuyorum cunku kucuk bir hastane ve yenisogan unitesi yok oyuzden endiseleniyorum.Özel Ortadoğu 19 Mayıs Hastanesi ne giden var mı ? Baran Hanım hakkında ne düşünüyorsunuz ??
Merhaba. Ablam orda gecen yil dogum yaptu suan fiyatlari 4bin civarinda. Aydan hanima gitti ama dogumda aydan hanim yoktu haber vermeden sehir disina cikmis. Baskasi girdi doguma epudtal yaptilar iki kez oyuzden de ıkınamadi ve yaklasik 8 saatlik acılı sancili saatlerden sonra son anda sezeryana aldilar.Kızlar merhaba
Acaba aranızda Çukurambar Koru hastanesinde doğum yapmış olan, tanıdığı olan, fiyatlar ve kalite konusunda bilgisi olan var mıdır?
canım üstünden baya zaman geçmiş ama ben de hüseyin beye gitmeyi düşünüyorum hala tavsiye eder misin alakali mıcanim normal dogum yanlisi mi nasil izlemin
Evet canim ediyorum alakali bir dojtorcanım üstünden baya zaman geçmiş ama ben de hüseyin beye gitmeyi düşünüyorum hala tavsiye eder misin alakali mı
Ben de önümüzdeki hafta Liv Hospital Başak Güler'e gideceğim. Normal muayene ücreti 380,00-TL imiş. Hastanenin baroyla anlaşması olduğu için muayene ücreti 95,00-TL ye düşüyormuş. Doğum için de 5.000,00-TL rakam verdiler. Benim ilk doğumum olacağı için hem endişeliyim hem de kararsızım. Hepimizin hakkına hayırlısı olsun.
Merhaba, ben yakında gittim baran hanıma muayeneye canım.Özel Ortadoğu 19 Mayıs Hastanesi ne giden var mı ? Baran Hanım hakkında ne düşünüyorsunuz ??
merhaba başak hanımdan memnun musunuz?
Ben varim.sultan hanima gidiyorum tavsiye ederim.günnur hanıma gidenlerde gayet memnun amaOrtadoğu da Günnur hanim ya da sultan hanima giden var mi?
Teşekkür ederim. Sultan hanıma bir kere gittim hamile değildim o zaman. Gunnur hanima gideceğim cuma. Memnun kalmazsam sultan hanima devam edeceğim. Bebeğinizi sağlıkla kucaginiza alın.Ben varim.sultan hanima gidiyorum tavsiye ederim.günnur hanıma gidenlerde gayet memnun ama
Mart ayinda Medicana Ankara'da dogumumu yaptim ama memnun kalmadim. Normal dogum yaptim ve benim icin cok yorucu gecmisti. 2 kere bayilmisim. İki kisinin destegiyle lavaboya gidebiliyordum. Gece bir ara lavaboya gitmem gerekti, yanimda ki refakatcim tek basina beni goturemeyecegi icin bir hemsireden yardim istedik ama 30 dk boyunca katta bir tane gorevli bulamadik. Ayrica dogumhanedeyken baska bir hastanin hangi odada dogum yapacagiyla ilgili hemsireler yuksek sesle tartisiyorlardi. Hatta kapilari carpip duruyorlardi. Cok sinir bozucu bir durumdu. Doktorum bile saskindi. Yani kisacasi hemsirelerinden dolayi hic memnun kalmadim.Arkadaşlar Medicana (Ankara) doğum yapan var mı? Doktorum o hastanede yapacağız doğumunu dedi. Ücret ne kadar bilen var mı? Doktorum Ahmet Bostancı
geçmiş olsun böyle bir tecrübe yaşamak gerçekten o anda insanı daha da yıpratıyor.. Medicana da benim de arkadaşım doğum yaptı dediğiniz gibi hemşirelerden hiç hoşnut değildi.. Belki durumu hastaneye bildirmelisiniz..Mart ayinda Medicana Ankara'da dogumumu yaptim ama memnun kalmadim. Normal dogum yaptim ve benim icin cok yorucu gecmisti. 2 kere bayilmisim. İki kisinin destegiyle lavaboya gidebiliyordum. Gece bir ara lavaboya gitmem gerekti, yanimda ki refakatcim tek basina beni goturemeyecegi icin bir hemsireden yardim istedik ama 30 dk boyunca katta bir tane gorevli bulamadik. Ayrica dogumhanedeyken baska bir hastanin hangi odada dogum yapacagiyla ilgili hemsireler yuksek sesle tartisiyorlardi. Hatta kapilari carpip duruyorlardi. Cok sinir bozucu bir durumdu. Doktorum bile saskindi. Yani kisacasi hemsirelerinden dolayi hic memnun kalmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?