- 5 Eylül 2015
- 28
- 15
- 3
- 39
Özel sigorta nasıl oluyor acaba ne kadardır özel sigorta37. Haftaya girdim. Saģlık durumumdan dolayı 3 martta oğluşumu kucağıma alacam. Daha önce de bahsetmiştim Acıbadem'e gidiyorum. 2016 Sezeryan fiyatı ~7800 tl olmuş. Sigortamız 6binini karşılıyor allahtan.
Kaldı ki doktorumdan ve hastaneden çok memnunum.
2 gece yatma, aile foto albümü, eşle yemek, kuaför hizmeti, lohusa şerbeti ikramı, şampuanından tut hastane çıkışına kadar her şeyi olan bebek ćantası, bebeğin kontrolleri ve ilk aşısı, evde bebek yıkama hiźmeti(1 kere..) bu paketin içinde..
Nasıl pazarlayacaklarını iyi biliyorlar
Allah özel sigortama zeval vermesin :)
Özel sigorta nasıl oluyor acaba ne kadardır özel sigorta
cevabın için teşekkurler. benim kısmetse ilk gebeliğim fakat prenses gibi olmak filan istemiyorumbenim isteğim hayırlısı ile iyi bir devlet hastanesi ve bulabilirsem bayan doktor bulmak. fakat devlet hastanelerinde bu durum biraz zor özellerde çok çok pahalı özellerde doğum ortalama 5-6 bin civarına geliyor fazlası var azı yok! şimdilik özel istemiyorum inşallah da Allah özellere beni muhtaç etmez
Tobb Etü hastanesi 2016 doğum ve muayene ücretlerini bilen var mı ? Halk sigorta Tobb Etüyü kapsıyor mu?
TOBB etü şimdi aradım
doçent 380
diğer 305
muayene ücreti dediler
Çok fazlaymış muayene ücretleriDoğum paketi var mı acaba herşeyi kapsayan belki o şekilde daha uygun olabilir?
3 ay içerisinde hamile kalmayı planlıyorum ama sigorta yaptırmak için çok geç kaldım. Sadece halk sigorta hamileyken karşılıyormuş bu yüzden ya halk sigorta yaptırarak, kapsayan bir hastanede muayenelerime başlayacağım ya da hiç sigorta yaptırmadan doğum paketi alarak sürekli o hastaneye gideceğim. Ama maalesef Ankara'da normal doğum yapan bir doktor bulamadım Liv, Balgat Koru gibi Halk sigortanın kapsadığı tüm hastaneler nedense hep sezaryan yapıyorlar. Koru da ayrıca çok kalabalıkmış ve doktorlara hamilelik süresince telefon ile ulaşmak mümkün olmuyormuş, sorularıma cevap verebilecek ve sürekli ulaşabileceğim bir doktor isterim tabiki. Epidural normal doğum istiyorum, böyle bir doktor bilen var mı?
benim bir arkadaşım da çukurambar koruda epidural normal doğum yaptı. doktoru özge hanımdı. ben de özge hanıma gidiyorum ve memnuBenim bir arkadaşım epidural normal yaptı canim ama Tobb etu de
benim bir arkadaşımın arkadaşı çukurambar koruda epidural normal doğum yaptı özge hanımda. ben de özge hanıma gidiyorum ve çok memnunum şimdilik. doğumda nasıl olur bilemem. ayrıca cep no veriyor ve whatsapptan yazdığım soruları cevaplıyor.Çok fazlaymış muayene ücretleriDoğum paketi var mı acaba herşeyi kapsayan belki o şekilde daha uygun olabilir?
3 ay içerisinde hamile kalmayı planlıyorum ama sigorta yaptırmak için çok geç kaldım. Sadece halk sigorta hamileyken karşılıyormuş bu yüzden ya halk sigorta yaptırarak, kapsayan bir hastanede muayenelerime başlayacağım ya da hiç sigorta yaptırmadan doğum paketi alarak sürekli o hastaneye gideceğim. Ama maalesef Ankara'da normal doğum yapan bir doktor bulamadım Liv, Balgat Koru gibi Halk sigortanın kapsadığı tüm hastaneler nedense hep sezaryan yapıyorlar. Koru da ayrıca çok kalabalıkmış ve doktorlara hamilelik süresince telefon ile ulaşmak mümkün olmuyormuş, sorularıma cevap verebilecek ve sürekli ulaşabileceğim bir doktor isterim tabiki. Epidural normal doğum istiyorum, böyle bir doktor bilen var mı?
Benim bir arkadaşım epidural normal yaptı canim ama Tobb etu de
benim bir arkadaşım da çukurambar koruda epidural normal doğum yaptı. doktoru özge hanımdı. ben de özge hanıma gidiyorum ve memnu
benim bir arkadaşımın arkadaşı çukurambar koruda epidural normal doğum yaptı özge hanımda. ben de özge hanıma gidiyorum ve çok memnunum şimdilik. doğumda nasıl olur bilemem. ayrıca cep no veriyor ve whatsapptan yazdığım soruları cevaplıyor.
Nekadara geldi canım doğum bilgin var mı?
benim sigortam yok eşimin iş yeri anlaşmalı olduğu için oraya gidiyorum. doğum yapan arkadaşımın arkadaşı ise korunun doğum paketini almış dediğine göre çok rahat olmuş doğum paketi. hiç sorun çıkmamış.Sigortalımısın peki? Ne kadara anlaştınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?