2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

Özel sigorta nasıl oluyor acaba ne kadardır özel sigorta

Tobb Etü hastanesi 2016 doğum ve muayene ücretlerini bilen var mı ? Halk sigorta Tobb Etüyü kapsıyor mu?

Canım buldun mu devlette bir doktor ?

2016 fiyatlari nasildir bilmem ama hamilelik dobemimde deki gibi iyi bir hastane ve dr aradim. Birsuru hastanr ve dr degistirdim. Sonunda en iyisini buldum. Cukurambar koru hastanesinde aylin anil arslan. Dpktorumun mu,hastanenin mi,hemsirelerin mi,sezeryan ameliyatimin mi, ameliyathane personelinin mi,odalarin mi mukemmeliginden bahsetsem. Harika bir dogumdu. Harika bir surecti. Yine dogum yapsam kesnlikle cukurambar koru,yine aylin anil arslan...

TOBB etü şimdi aradım

doçent 380
diğer 305

muayene ücreti dediler

Çok fazlaymış muayene ücretleri Doğum paketi var mı acaba herşeyi kapsayan belki o şekilde daha uygun olabilir?

3 ay içerisinde hamile kalmayı planlıyorum ama sigorta yaptırmak için çok geç kaldım. Sadece halk sigorta hamileyken karşılıyormuş bu yüzden ya halk sigorta yaptırarak, kapsayan bir hastanede muayenelerime başlayacağım ya da hiç sigorta yaptırmadan doğum paketi alarak sürekli o hastaneye gideceğim. Ama maalesef Ankara'da normal doğum yapan bir doktor bulamadım Liv, Balgat Koru gibi Halk sigortanın kapsadığı tüm hastaneler nedense hep sezaryan yapıyorlar. Koru da ayrıca çok kalabalıkmış ve doktorlara hamilelik süresince telefon ile ulaşmak mümkün olmuyormuş, sorularıma cevap verebilecek ve sürekli ulaşabileceğim bir doktor isterim tabiki. Epidural normal doğum istiyorum, böyle bir doktor bilen var mı?

Benim bir arkadaşım epidural normal yaptı canim ama Tobb etu de

Benim bir arkadaşım epidural normal yaptı canim ama Tobb etu de
benim bir arkadaşım da çukurambar koruda epidural normal doğum yaptı. doktoru özge hanımdı. ben de özge hanıma gidiyorum ve memnu
benim bir arkadaşımın arkadaşı çukurambar koruda epidural normal doğum yaptı özge hanımda. ben de özge hanıma gidiyorum ve çok memnunum şimdilik. doğumda nasıl olur bilemem. ayrıca cep no veriyor ve whatsapptan yazdığım soruları cevaplıyor.

Sigortalımısın peki? Ne kadara anlaştınız acaba?

Sigortalımısın peki? Ne kadara anlaştınız acaba?
benim sigortam yok eşimin iş yeri anlaşmalı olduğu için oraya gidiyorum. doğum yapan arkadaşımın arkadaşı ise korunun doğum paketini almış dediğine göre çok rahat olmuş doğum paketi. hiç sorun çıkmamış.

Reactions: mmc
Arkadaslar ben de gebelik planliyorum.. Acaba acibadem rana karayalcin hakkinda bilgisi olan var mi? Sanirim ozel sigortam nedeniyle acibadem dusunecegim...
Aslinda memorial istiyordum ama cok pahali gelir orasi sanirim...

Tanrım çok kafa karıştırıcı. Bende tamamen farklı yerden bilgi vereyim. Bizim balgatta pastanemiz var . Ve akrapol hastanesi için devamlı ordan çikolata siparişi alıyoruz. Yeni doğanlar adına.

Ben aşırı pimpirikliyim. Şimdi doktor benden bıkacak benden bıkmayacak bir doktor önerir misiniz ? :)

Arkadaşlar live hospital ı duyan var mı bir de başkent hastanesinin fiyatlarını bilen var mı

Özel Ortadoğu 19 Mayıs Hastanesi ne giden var mı ? Baran Hanım hakkında ne düşünüyorsunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…