Bende bişeyler yapıyorum ama antalya çk sıcak yürüyüş yapamıyorum enfeksiyondan dolayı denizede giremiyorum.plates topunu denicem bideyanlış hatırladım ozaman canım benim :)
normalse çok güzel gelir annesi merak etme
tedirgin olma bebiş strese girmesin kuzumç
valla yürüyüş ve yer silme die biliorum ama başka varsa arkadaşlar yazar zaten
plates topuna başlıcam yürüyüş sıcaktan dolayı yapamıyorum antalyadayım çk nemli hava.hurma yiyorum bideCanım yürüyüş plates topuyla egzersiz. Bnm ebe birde doğum çayı veriyor ama içinde var blmyrm
Bende bişeyler yapıyorum ama antalya çk sıcak yürüyüş yapamıyorum enfeksiyondan dolayı denizede giremiyorum.plates topunu denicem bide
Cevabını yeni gördüm canım sirkeli suyla yaptin mi faydasi oldu muDuş krem uğraştım baya bi. Sirkeli suyla duş denicem şimdi.
Çok sevindim canim dikkat et kendine bebeğini de hayırlısıyla kucağına al inşallah. Zaten kortizon iğnesi de yapildi artık doğsa da küvezde durmaz herhalde ama yine de zamaninda gelir inşallah :)Tesekkur ederim allah razi olsun iki igne 6 hap 2 serumla sabah taburcu oldum sukur sancilarim 20 ye dustu bebegimin kalp atışları da normal olunca sukur atlattim gibi gozukuyor suan evdeyim dinlenme asamasi :)
Sonuçta erkek illa ki bi dönem mızlicaklar şimdilik ideal koca modundalar. Bunu yaptıklarına da çok şükür :)Benimki bana dio kotu durmuo ki birtanem bence gayet guzel dovmeli gibi.
dirum git isin gucun yokmu dalga geciorsun benimle ask olsun onlar kizimizin hatirasi dio :)
Olacak gibi sanki de şu an çok alevli. Bnmki psikolojik garantiCevabını yeni gördüm canım sirkeli suyla yaptin mi faydasi oldu mu
Bn şimdilik ayakları diktim havaya yatıyorum. Biraz aşağıda normalden dedi doktor. Bayramdan sonra başlicam hepsine. Yoksa kızımın adı arefe olcakP
plates topuna başlıcam yürüyüş sıcaktan dolayı yapamıyorum antalyadayım çk nemli hava.hurma yiyorum bide
Sonuçta erkek illa ki bi dönem mızlicaklar şimdilik ideal koca modundalar. Bunu yaptıklarına da çok şükür :)
Geçer inşallah psikolojik de olabilir dediğin gibi. Düşünmemeye çalışOlacak gibi sanki de şu an çok alevli. Bnmki psikolojik garanti
Ayy çok güldüm canım yaa Allah da seni güldürsün inşallahBn şimdilik ayakları diktim havaya yatıyorum. Biraz aşağıda normalden dedi doktor. Bayramdan sonra başlicam hepsine. Yoksa kızımın adı arefe olcak
Akşam oldu bile canım saatler kaldı hastaneye gitmene :) biraz daha sabır :) gerçi bu kadar ay sabırın kitabını yazdık hepimiz ama son ay sabır kalmadı artık kimsede :)Kizlar ya yarin olmaz bana simdi heyecan yaptim ayol :))
Akşam oldu bile canım saatler kaldı hastaneye gitmene :) biraz daha sabır :) gerçi bu kadar ay sabırın kitabını yazdık hepimiz ama son ay sabır kalmadı artık kimsede :)
Canım gün içinde çamaşıra düşen su derken akıntıdan mi bahsediyorsun tam anlamadim. Idar rengin de açık sarı olmali değilse fazla su icmiyorsun demektirVallahi kalmadi artik tukenmislik sendromuna girdik
Kizlar bisi sorucam size.
mesela idrarim sari benim yaparken felan..
ama gun icersinde camasira dusen su normal su renginde.
Buaralar hep beyaz giyiorum olur ya nisan gelir die ama o dikkatimi cekti
Canım gün içinde çamaşıra düşen su derken akıntıdan mi bahsediyorsun tam anlamadim. Idar rengin de açık sarı olmali değilse fazla su icmiyorsun demektir
Sutumuz gelmesse cnm.kan sekeri dusmesin diye bazi doktorlar.uyguluyolar bunuyeni doğan bebeklere mamamı veriyorlarmış bunu bilmiyodum.
Canım eğer akıntı gibi değilse ve su gibi damlıyorsa amniyon sıvısı kaçağı olabilirmiş.Sen bir kağıt havlu yada peçete kullan damladığında onu sakla yarın doktoruna götür.amniyonmu idrarmı test ediyorlar.zaten yarın doktor kontrolün var inşallah herşey yolunda gider.Acik degil koyu sari.
Hep ogle himm sivi alimi az olabilir evet
akinti kati oluo ya yok bildigin su damlio
Canım eğer akıntı gibi değilse ve su gibi damlıyorsa amniyon sıvısı kaçağı olabilirmiş.Sen bir kağıt havlu yada peçete kullan damladığında onu sakla yarın doktoruna götür.amniyonmu idrarmı test ediyorlar.zaten yarın doktor kontrolün var inşallah herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?