Hayırlı olsun yeni topiğimiz :)
Ay iyi yapmissinizPOWERHACK bende uzulmustum.kapandi diye
Bende baktim.kilitli dedim iyiydi ne guzel.giriyorduk hayirli.olsun o zaman yeni topicIcime mi dogmus ne 17:02 gibi acmistim topigi saat 19-20 gibi bizim diger topik kapanmis sabah bir baktim ki kilitli sok gecirdim :)
Bende baktim.kilitli dedim iyiydi ne guzel.giriyorduk hayirli.olsun o zaman yeni topic
selam kızlar, topıkte olanları yeni okudum facebook da grup kurmamıza bozulmuslar sankı :))
günaydın kızlar dün yavrumu gördüm uzun bir sürenin ardından :)
KIZ BENDE SABIRSIZLANIYORDUM AMA BENİM CİMCİMEM YÜZÜNÜ KAPATTI GÖSTERMEDİ KÜÇÜK HANFENDİ HİÇ BİR ZAMAN GÖSTERMİYOR YÜZÜNÜ YÜZ GÖRÜNÜMLÜĞÜ İSTİYOR GALİBA :)Gunaydin tatlim ayy 8 temmuz geldinde bende goriyim ozledim :)
sabirsizlaniorum
KIZ BENDE SABIRSIZLANIYORDUM AMA BENİM CİMCİMEM YÜZÜNÜ KAPATTI GÖSTERMEDİ KÜÇÜK HANFENDİ HİÇ BİR ZAMAN GÖSTERMİYOR YÜZÜNÜ YÜZ GÖRÜNÜMLÜĞÜ İSTİYOR GALİBA :)
MAŞALLAH NORMAL DOĞUM MU OLACAK SENİN:) bizimkide yüzünü göstermek için can atıyor hep ultrason resimlerinde gülüyor bize :)
geçen gittik doktor çok kilo almış bu kız dedi dudak buktu doktor da dediki anladı alındı galiba :) yerim dudaklarını aynı babası ama burnu göz cevresi Dudak cevresi sadece bana ait
MAŞALLAH NORMAL DOĞUM MU OLACAK SENİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?