2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya anlamadım gitti bir türlü fırsat olmadı dün patlıcan aldım kızartma yapalım kolay dedi kaldı yine
Haha acıkınca gözü dönmüş demek ki, geç olmuş zaten iyi yapmışsın kızartma yapmakla . Bir dahaki sefere artık. Böyle giderse ilk denemeyi ben yapıcam

Valla ya bana kalmıcak fırsat sanırım evde oturup iş yapmak yemek istiyorum yapamıyorum
Haha di mi ya bayram tatilinde bana da öyle olmuştu , ne güzelmiş böyle ben ev hanımı olcam galiba dedim
Ama muhtemelen geçici olduğu için o kadar eğlenceli geldi, öyle inanmak istiyorum yani

Haha di mi ya bayram tatilinde bana da öyle olmuştu , ne güzelmiş böyle ben ev hanımı olcam galiba dedim
Ama muhtemelen geçici olduğu için o kadar eğlenceli geldi, öyle inanmak istiyorum yani
İşte herşey bayram yüzünden evde geçirdğimiz ilk haftaydı bu yine de 3-4 kere yemek yaptım

Valla ya bana kalmıcak fırsat sanırım evde oturup iş yapmak yemek istiyorum yapamıyorum

Kısa zxamanlarda güzel oluyor ama uzun zaman sora insan sıkılmaya başlıyor

Tatilinde fazlası psikolojik zarar işte
Ütü yaaprken bile eğlenmiştim resmen tv karşısında . Ah ahh
Ayy ütü masam gelsede ütü yapsam diye bekliyorum resmen şaka gibi Demek ki sende aynı psikolojiyi yaşadın
Evet canım fazlası çalışmaya alışkın insanlar için zarar

Evet canım ben de öyle düşünüyorum belirli bir süre için oluca tatlı geldii :)
Hoşbuldumm kuzu :) nasılsınız bugün cuma :) en çokta müşterinin işi bitiyo bugün ona seviniyorum
Kuzu beni ayakta tutan tek şey bugunun cuma olması zaten , zor dayandım bu güne kadar hafta baya yordu beni
Ay çok sevindim vallahi senin adına bitsin de gitsin yolu açık olsun kendisinin :)
Ayy ütü masam gelsede ütü yapsam diye bekliyorum resmen şaka gibi Demek ki sende aynı psikolojiyi yaşadın
3 iş günü mü demişlerdii, haftasonu gelmiş olsaydı misler gibi bitirirdin o işi de yaa :)

Valla bugün teslim edilme durumu var canım ama yarın annemler ve arkadaşımla annesi gelecek pazar da dış çekim var.
Ya ben hiç oturup dinlenemicem sanırım

günaydın hepinize hastalık kervanına bende adım atmış bulunmaktayım zor işe geldim curlycimmm dediğini uygulayacağım haklısın 2 set olarak biri bambu biride silikon ama sapları çelik olandan alırım o vakit.. baharatlık konusun dada hatırlattığın için sağol biri el altında diğeri ise dolaplarda kavanozun içinde olacağı için birde onlardan alıyım. resimleri gördüm güzel güle güle kullan görmüştüm aynısından bernardo da akşam gittim bernardo kahvaltı kardeşliğimizin parçalarını aldım ama indirim bitmişti başka birşey alamadım. bu arada senin dolaplarınla kavanozlar baharat seti uymuş ya ben uyduramazsam rengini bugün eminönü ne geçeceğim uyku seti alacağım adana ya gittiğimde uyku seti almam için para vermişlerdi alıyım da bari yoksa o para harcanacak. gitmişken kavanoz ve baharatlığa da bakarım. bu arada güneşin kızlarında bayram öncesi bölümünde gözüme çarptı uyku seti miydi nevresim takımı mıydı bilmiyorum ama onu arıyorum bulamıyorum cottonbox unmuş bak resmini atacağım size bulursam fikir verin onu alayım olmadı.

Valla bugün teslim edilme durumu var canım ama yarın annemler ve arkadaşımla annesi gelecek pazar da dış çekim var.
Ya ben hiç oturup dinlenemicem sanırım
Aaa evet o vardı di mi Neyse derin bir enfes al geçici bir durum bu yaa, rahatlicaksın kısa süre sonra İnşallah.
Ay ben çekimi çok istemiştim ama bir yandan da nasıl zor gelmişti tekrar hazırlanmak etmek . Sende de var mı öyle bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…