evet senin var standlı ama ben alayım diyorum fiyatta iyi gibi geldiYa düşündüm ben bi tane standlı almıştım fincan. İki tane garip olur sanki vazgeçtim. Bir de bu tchiboları çok istiyorum sanırım onları bulmaya çalışıcam ne yapıp edip
haha kuzu o benim ben tanışmaya geldiklerinde whastsuptan attım ona oda buraya koydu o yüzden ondada varauralee ve zeroğlu ben hep sizi birbirinizle karıştırıyorum derken albümlerinize baktım aynı resimleriniz var ben anlamadım hiç bir şey kırmızı at kuyruğu saç bu kim zeroğlu ama auralee de albümde aynı kişi var
auralee ve zeroğlu ben hep sizi birbirinizle karıştırıyorum derken albümlerinize baktım aynı resimleriniz var ben anlamadım hiç bir şey kırmızı at kuyruğu saç bu kim zeroğlu ama auralee de albümde aynı kişi var
foto isterim acilennn çok sevindim çabuk ve güzel geldi hayırlı olsun canımKızlarr tabaklarım geldii. Kargo kontrol ettirmedi ben de ses etmedim neyse sorun çıkarsa merkezle kapışırım dedim. Ama zerre çizik bile yok mükemmel paketlemişler. Ayrıca çok güzeller yakından daha da beğendimm
Evet ya çabuk geldi daha kargoya verildiği bile sisteme girmemişti. Dur atayım barifoto isterim acilennn çok sevindim çabuk ve güzel geldi hayırlı olsun canım
hala resim duruyorKızlarr tabaklarım geldii. Kargo kontrol ettirmedi ben de ses etmedim neyse sorun çıkarsa merkezle kapışırım dedim. Ama zerre çizik bile yok mükemmel paketlemişler. Ayrıca çok güzeller yakından daha da beğendimm
merhaba hoş geldin,kızlar ya benim kafam cok karısık gelin sacı için siz ne kullanacaksınız şu çiçekli taçlardan mı yoksa taşlı sade taclardan falan mı? ben çiçekli düşündüm ilk önce ama cok mu cocukca olur die vazgecer gibiyim
Albüme ekledimm. Yemek tabağı fotoğraftakinden farklı çıktı ama olsun sevdimhala resim duruyor
hani hani bakıyım tabaklarına
bence gayet güzel içleri şık ve güzel yemekler dolsun taşsın evimizin bereketi bolluk içinde olsun cümlemizin inşallahAlbüme ekledimm. Yemek tabağı fotoğraftakinden farklı çıktı ama olsun sevdim
Amin inşallah :) Çok merak ediyorum evim neye benzeyecekbence gayet güzel içleri şık ve güzel yemekler dolsun taşsın evimizin bereketi bolluk içinde olsun cümlemizin inşallah
Amin inşallah :) Çok merak ediyorum evim neye benzeyecek
merhaba hoş geldin,
bence çiçekten ziyade küçük incili taşlarla yaprak özellikle çok şık dut-ruyor misal veriyim Google yaz kim kardasian gelin saçındaki aksesuar ben çok beğenmiştim o tarz ve yapraklı taşlı yandan veya öncen biraz kabartılıp prenses taçları var şuan moda kına bindalların üzerine yapıyorlar Hürrem gibi tabi tercih meselesi hangisini seversen
hosbulduk, teşekkür ederim
aynen ben de fotoğrafları görünce fikrimi değiştirir gibi oldum. cok güzel çiçekli bi taç almıstım cok begenerek, ama sonradan taslı modellere takılmaya basladı gözüm. olmazsa taslı bişey alıp çiçekli tacı dıs cekimde fln da kullanırım dıyorum bide düğünüm salonda olcak kır düğünü olsa belki uygun olurdu da salonda ne alaka diyorum simdi kendime[/QUOTE
İşte o kişiliği merak ediyorum ben deallah seni güzel olucak güzel evin sana benzeyecek nasıl bir kişiliksen o yansır evine
değilmi çok daha güzel ve şık duruyorlar. aldıysan kalsın kenarda dediğin gibi çekimde kullanırsın evinde farklı bir aksesuarınla kombin yapabilirsin. ben kesinlikle gelinin göz doldurması ve ışıl ışıl parlamasından yanayım ben biraz bu konuda kokoşum belki ondandır çiçekli kesinlikle kır düğünü veya nişanda daha sıcak bakıyorum ve artık herkes çiçek çiçek boğuldum birazhosbulduk, teşekkür ederim
aynen ben de fotoğrafları görünce fikrimi değiştirir gibi oldum. cok güzel çiçekli bi taç almıstım cok begenerek, ama sonradan taslı modellere takılmaya basladı gözüm. olmazsa taslı bişey alıp çiçekli tacı dıs cekimde fln da kullanırım dıyorum bide düğünüm salonda olcak kır düğünü olsa belki uygun olurdu da salonda ne alaka diyorum simdi kendime
İşte o kişiliği merak ediyorum ben deBakalım eve nasıl yansıyormuş diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?