2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

deeemmiii pembeye hayır diyoruz auralee anladım şimdi canım seni ok bir canlı bir düz o zaman olur
bernardo gerçekten öyle müşteri memnuniyeti çalışıyorlar bravoo

ooo kıyamam hemen gitmiş nişanlı bey benimki de öyle söz ertesi adanaya gitmek istedi göndermedim daha dur ya ben doyamadım demiştim nişanda da gitmek istedi yine göndermedim hahaha bide beni kandırıyorlar gidicem diye meğer beni korkutmak içinmiş senin nişanlın benim kafamda bende dedim ona ama söyleyemiyor hala abileri bile dedi söyle bak gücenirler falan diye ki nitekim öyle oldu babam annemin gözüne batmış bu durum bunu dile getirsem de adam aynı adam düşün sözleneli 1 sene nişanlanalı 2 ay oldu hala tık yok inat

ama benimki iş için gidip geliyor hemen
bende söyleyemiyorum ama ne yapayım çok zor oluyor hem daha çok yeni

hmmmm anladım canım iş olunca ayrı tabi vlenincede gidecekmi kalıyor oralarda sanırım
canım haftada üç gün yok evlenincede gidecek maalesef gerçi bazen kalmadan dönüyor ama nadir yani
1 sene olmuş ama zaman gecince daha zor olmustur

canım haftada üç gün yok evlenincede gidecek maalesef gerçi bazen kalmadan dönüyor ama nadir yani
1 sene olmuş ama zaman gecince daha zor olmustur
Evet canım olsun iş yapacak bişi yok bekliciizz evet ben alıştım diyorum artık ama o hiçç hiçç demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…